Бебешка близнашка тема ІХ

• 17 473
  • 331
  •   1
Отговори
# 270
Честито на Танини и Есма  bouquet  bouquet
Да ви растат здрави и усмихнати Кристиян и Ясен и Станислава и Юлияна!
newsm59 Tada newsm67

# 271

Да са живи и здрави, много щастливи и палави Кристиян и Ясен и Станислава и Юлияна

# 272
  • София
Честит Рожден Ден на Кристиян и Ясен и Станислава и Юлияна  newsm59  bigdance2

Да са здрави, усмихнати и щастливи дечица

Само след седмица и ние ставаме на годинка. Лудницата е пълна, но Каси определено обира овациите с нейната организация  Wink Ние ще го караме по-скромно само с 2 партита  Simple Smile Че даже и те ще ми дойдат много.

Приятен ден на всички, и наистина дайте да организираме още една среща преди зимата  Simple Smile

# 273
  • Разград
Да са живи и здрави и много, много усмихнати Кристиян и Ясен и Станислава и Юлияна!
newsm59 Tada newsm59

# 274
Честити рожденници  Кристиян и Ясен на Танини, и
Станислава и Юлияна на Есма.
Да са ви живи и здрави дечицата и само радост да ви носят!

# 275
ЧРД на Станислава и Юлияна и Кристиян и Ясен! bdbaloni bdbaloni
Весел празник за малките сладури и за мама Есма и Танини!   bouquet Hug

# 276
И от нас поздравления за tanini и esma по случай порасналите им дечица. Да са ви здрави и много щастливи! Само радост и смях в домовете ви.   Hug

# 277
Каси преди мен много добре го е ка3ала...

Честито мами, честито и на дечицата. Да растат 3драви и красиви и много да си помагат в живота...

# 278
  • София
Добро Утро, момичета. Имам нужда от съвет. Цветан от днес е с някакъв голям обрив, като от коприва. Предполагам, че е от яйце, защото захранвам. Обадих се на педито, каза да давам Виртек и Вит С. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо, от какво друго може да е  newsm78 Ще го заведем и на д-р да го погледне, но знам, че алергийте трудно се установяват   Confused

# 279
  • София
Добро Утро, момичета. Имам нужда от съвет. Цветан от днес е с някакъв голям обрив, като от коприва. Предполагам, че е от яйце, защото захранвам. Обадих се на педито, каза да давам Виртек и Вит С. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо, от какво друго може да е  newsm78 Ще го заведем и на д-р да го погледне, но знам, че алергийте трудно се установяват   Confused

А къде е обрива? Знам, че при хранителната алергия обрива започва от лицето. А същия ден ли след като даде яйцето се появи?
Не се притеснявай толквоа, най-вероятно ще го израсте и след някой друг месец пак пробвай да му дадеш жълтък. Консултирай се с педиатъра разбира се  Hug

# 280
продължавам да не разбирам, какъв е тоя зор с яйцето  Tired само в бг се дава жълтък на толкова малки деца, да не говорим, че за възрастни се препоръчват не повече от 2 яйца седмично  Peace

# 281
  • София
Дъмпер, на каква възраст според теб трябва да се даде яйце? Например в Англия , на мой познати педито им е казало да дават яйце на 7-8 месеца. Така , че не е само в БГ  Simple Smile
Хелче, по лицето нямаше, а по врата. И по корема, краката и ръцете. Яйцето го дадох вчера следобяд, а обрива го видях днес.
Ииииии............по пътя към докторката взе , че изчезна  Shocked
Много странно. Може да го е полазило нещо, и аз вече не знам.

# 282
  • София
  Еми аз лично изчаках доста, а и ме мързеше да давам жълтък. Отделно че едната е леко алергична, което още повече беше причина и да го отложа. Може би са опитали към годинка и половина, но надали в живота си са изяли и едно яйце. Хемоглобина им беше последно 120 на едната и 130 на другата, като винаги си е бил ок. Има доста други храни в които се съдържа желязо. Не че съм против жълтъка, просто съм от мързеливите и специално за тях не ми се занимаваше да им варя яйце, а и до годинка и нещо бяха основно на мляко. Предпочитах да ядат плодове и чисти зеленчуци останалото освен кърмата.
   Иначе не е невъзможно да е от жълтъка, отидете педиатъра да ви види, изчакай няколко месеца и пробвай отново. Предполагам че си дала няколко трошички като за първи път нали?

# 283
Момичета, здравейте! Извинявайте, че така нахлувам в темичката, но търся координати на Анито/двойната близнашка майка/.

Онзи ден снимаха мен и близнаците за един материал по въпроса с детегледачките от ТВ2. Разприказвахме се с репортерката и й разказах за случая на Анито- как не им дават по-голямата еднократна помощ, как са писали писмо до Масларова. Сега искат да направят материал по техния случай и ме помоли да се свържа с тях, ако имат желание за това.

Така, че се надявам да чете тук, тъй като лимита й за ЛС е изчерпан или ако някой има телефона й , да ми го даде на лични.

Целувки на всички бебочета! Hug

# 284
 lorraine  HugАз не бих дала лекарства-ако е хранителна алергия-ще изчезне след ден-до ден и половина от самосебе си Peace Praynig
А и друга да е- трудно се доказва,а педитата все бързат #Cussing out- откъде знае дали ще се повлияе от антихистаминов препарат?

Общи условия

Активация на акаунт