Ползвали ли сте NUXE?

• 98 273
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
По повод трите рози - използвам ексфолианта за лице. Кожата ми е смесена, със склонност към омазняване в определени зони (Т, чело). Използвам го три пъти седмично и съм много доволна. Доволна от това, че: не пресушава кожата, изчиства черните точици по носа. Искам да обърна внимание, че непременно трябва да се четат листовките Simple Smile - намазва се лицето с ексфолианта и се изчакват няколко минути и после се търка. Определено има значение начина на ползване.
Сравнението го правя спрямо ексфолианта на Клиник (дето е за всекидневна употреба) и разликата е значително в полза на Нюкс.

Имаше разни въпроси за маслото със златни частици. НЕ са много видими, напълно подходящо и приложимо и за деня. Маслото оставя страхотно усещане за мекота на кожата. Ще се купува и обикновеното масло, защото мисля да се мацотя и за през нощта, именно заради приятното усещане.

Още нещо - и при мен наблюдавам, че малко по - бавно попиват кремовете за лице. Не е фатално бавно, става дума за 1-2-3 минути. Понеже мен в началото това леко ме стряскаше и си мислех, че ще си лъщя на мазно до откат, но това на практика не се случва. Притесненията са били излишни.

И още (надявам се последно) - ползвах и крема за ръце, който също вписвам като препоръчван продукт.

# 151
  • На планетата Земя

Този серум Merveillance от каква възраст може да се използва?

Принципно от фирмата го дават за 35-40 години.

# 152
  • На планетата Земя
Oldmanriver,

това, което казваш на новия продукт, въобще, ама въобще не ми харесва!!!!!!!!

# 153
  • Countryside
По повод трите рози - използвам ексфолианта за лице. Кожата ми е смесена, със склонност към омазняване в определени зони (Т, чело). Използвам го три пъти седмично и съм много доволна. Доволна от това, че: не пресушава кожата, изчиства черните точици по носа. Искам да обърна внимание, че непременно трябва да се четат листовките Simple Smile - намазва се лицето с ексфолианта и се изчакват няколко минути и после се търка. Определено има значение начина на ползване.
Сравнението го правя спрямо ексфолианта на Клиник (дето е за всекидневна употреба) и разликата е значително в полза на Нюкс.
Край зарибена съм   Flutter Hug

# 154
Oldmanriver,

това, което казваш на новия продукт, въобще, ама въобще не ми харесва!!!!!!!!
кое  Simple Smile)

# 155
  • На планетата Земя
Че все още няма да го пускат в продажба у нас.

# 156
Момичета,а за 28 годишна възраст,много суха кожа,но не проблемна,към коя серия да се насочвам?Разбира се,тук там има някоя мимическа бръчка Laughing
А крем за около очи кой ще препоръчате?
Кabiv,чакам графиците за Пловдив Praynig Praynig Praynig

# 157
Здравейте, искам да попитам дали тази козметика се зареджа в Плевен и В.Търново и ако да- къде точно може да бъде намерена?

# 158
В Плевен - в първата аптека до Дом на книгата.

# 159
Край зарибена съм   Flutter Hug
И аз  Mr. Green

Mileto, мерси     bouquet  По спомен - май го дават, че може и около очите да се маже, нали?  Hug

# 160
  • в резерват
Здравейте, искам да попитам дали тази козметика се зареджа в Плевен и В.Търново и ако да- къде точно може да бъде намерена?

В Търново ги има в аптеки Асклепий (а те са в МОЛ-а, срещу студентският стол до пазара, над новата болница  и в квартал Пишмана, до ЦБА )

# 161
  • На планетата Земя
t-lady,

за Плевен в страницата им на английски е посочената тази аптека:

Pharmacy SELECT

ul.Danail Popov ?16
5800 Pleven
T. +35964805832

# 162
  • На планетата Земя
dulcemulce,

Phytochoc и Serum Merveillance са и за околоочен контур.

# 163
Добре де, това масло със златни частици ползвате ли го върху лицето?
Пишете, че е боди лосион, че става за коса, пък прочетох, че е подходяща основа за фдт  Thinking

# 164
От 3год.само Nuxe ползвам.
Името произхожда от Nature и Luxe.
Почти всички продукти имам и съм влюбена в Nuxe.
Всичко е 100% натурално.
Миналата година бях на презентация на техните продукти.
В България е на пазара от почти 1г.6м.
Red shoe,маслото е "сухо",т.е. може да се ползва за коса и лице. Peace

Общи условия

Активация на акаунт