Ползвали ли сте NUXE?

• 98 289
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Ползвала съм лосиона със златни частички. Невероятен е Crazy
Може ли да ми кажеш каква е цената му?
Тази марка само в аптеките ли я продават?
мерсииииии Hug

цената е от 41лв.  маскимум 50-в по скъпите аптеки. 50мл. е !
предлагт се в ремедиум,аптеката на мола,аптекте на витошка,бюти зоната...  bouquet
мерси за бързата реакция   Grinning Peace

# 136
  • София

Vchera v Sofia City Center pitah za mostri I devojkata mi kaza"Razgledajte kataloga I ako ima ot tozi kojto vi ineresuva shte vi dam".Za sega sam se sprjala za zimata na Merveillance, a na prolet da mina na po-leko Nirvanesque. Ta poiskah tester na Merveillance I kato se pribrah vidjh, che mi e dala na Vaillance-za dalboki brachki.Njamaha na izmivashtata pjana s 3te rozi, kakto I nikakvi testeri na okoloochni kremove.Imam pitane kam polzvashtite pjanata s 3te rozi-izmiva li hubavo grim, zashtoto loisioni I tonici ne polzvam?

# 137
  • София
Izvinjavam se za latinicata,no pisha prez telefona.

# 138
  • На планетата Земя
Дано Acca се включи по отношение на 3-те рози, тя го ползва от около 2 седмици. Или можеш да я питаш на лични.  Hug

# 139

Vchera v Sofia City Center pitah za mostri I devojkata mi kaza"Razgledajte kataloga I ako ima ot tozi kojto vi ineresuva shte vi dam".Za sega sam se sprjala za zimata na Merveillance, a na prolet da mina na po-leko Nirvanesque. Ta poiskah tester na Merveillance I kato se pribrah vidjh, che mi e dala na Vaillance-za dalboki brachki.Njamaha na izmivashtata pjana s 3te rozi, kakto I nikakvi testeri na okoloochni kremove.Imam pitane kam polzvashtite pjanata s 3te rozi-izmiva li hubavo grim, zashtoto loisioni I tonici ne polzvam?

здравей   bouquet можеш,да използваш измиващата пина,но преди това трябва да свалиш грима с тоалетно мляко.осовебо ако е тежък грима ! сам една измиващя пяна няма да се справи. + това специално тази,която си избрала е лек и щадящ измиващ продукт,не е като останалите груби измиващи продукти,който свалят кожата.   bouquet

# 140
Привет и от мен!
До такава степен съм се запалила на тема NUXE благодарение на всички вас,че вчера не издържах и тръгнах по аптеките в Пловдив да търся тестери и брошури,Вече съм горд притежател на малкия каталог на NUXE / тестери нямаше/,който е заел почетно място в дамската ми чанта и се прелиства при първа възможност,когато шефовете не ме гледат.
Изчетох цялата тема,след което в аптеката помолих за съвет и препоръка,но единсветно ми отвърнаха,че продуктите са страхотни и си струват парите.Аз съм на 33 години с нормална/суха кожа,която се омазнява лесно в Т зоната.Желая да си купя крем+серум  /за многофункционалното масло не се нуждая от съвет-направо ще го закупувам/.....та бихте ли ме посъветвали кое кремче ще е добре за мен и кое серумче,дето се слага под кремчето.На вас разчитам повече за съвет,Kabiv ...please,отколкото на служителките по аптеките,а и продуктите не са евтини,поне да съм спокойна че съм похарчила парите за правилните и подходящите продукти за моя тип кожа.

Мерси предварително!

# 141
  • На планетата Земя
Можеш да потърсиш тестерчета на крема Nirvanesque в комбинация със серума Merveillance. Можеш да пробваш и крема Merveillance. Интересен е и серумът Phytochoc

# 142
Здравей, Kabiv  bouquet
Току що разглеждах сайта на Nuxe и видях, че има нова серия за смесена и мазна кожа (Soins Anti-Imperfections) и искам да те попитам дали скоро ще се внася и в България?

# 143
  • На планетата Земя
mili vanili,

в коя страница видя тази нова серия, че не я намирам? Hug

# 144
  • На планетата Земя
Сега вече видях, информацията е в станицата nuxe.com, но само френския вариант.
Звучи интересно, дано скоро дойде в БГ.
Kabiv, тази нова серия само за 20-30 ли е, или става и за 33 годишни дами? Simple Smile

# 145
  • В най - голямото село
Здравей, Kabiv  bouquet
Току що разглеждах сайта на Nuxe и видях, че има нова серия за смесена и мазна кожа (Soins Anti-Imperfections) и искам да те попитам дали скоро ще се внася и в България?
Присъединявам се към питането за продуктите за мазна и смесена кожа. Вчера си взех тестер на околоочен крем. Много лек и приятен е.

# 146
Здравей, Kabiv  bouquet
Присъединявам се към питането за продуктите за мазна и смесена кожа. Вчера си взех тестер на околоочен крем. Много лек и приятен е.

И аз на опашката Mr. Green, мен също ме интересува кога да очакваме серията в България. Също не разбрах от сайта Blush (не говоря френски) два вида крем за лице ли има в тази нова серия или едното е серум Rolling Eyes? Може би единят да е за по-сериозно омазняване и проблемна кожа Thinking

# 147
  • На планетата Земя
И аз не съм силна с френския - мисля, че едното е флуид (по-леко), а другото крем, но не съм сигурна.
Гелът за почистане поне е ясен Simple Smile

# 148
Можеш да потърсиш тестерчета на крема Nirvanesque в комбинация със серума Merveillance. Можеш да пробваш и крема Merveillance. Интересен е и серумът Phytochoc

Този серум Merveillance от каква възраст може да се използва?

# 149
За всички,който се интересуват от новата серия за мазна кожа-Официалния представител за България "Селекта Интернационал" отговориха,че нямат такива планове за внос на тази серия.Има вероятност ,тя да бъде представена СЛЕД НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ.хахаха,честито на всички очакващи  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 02:27 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт