Ползвали ли сте NUXE?

• 98 298
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Kabiv, благодаря за графика във Варна   bouquet обезателно ще ги посетя въпреки, че за сега имам с какво да се мажа . Ще споделя впечатления  Peace

# 121
Съжалявам, че някои консултантки в аптеките (от тяхния персонал имам предвид) не са любезни, не са ви предоставили мостри или са ви подвели за продукт. Ние нямаме контрол над тези неща. Както писах и преди, аз като Бранд мениджър на марката NUXE за България мога да поема отговорност, че ще бъдете обслужени по най-добрия начин от нашите консултантки във дните, часовете и актеките както съм ви информирала. oldmanriver вече беше на такава презентация и ще се радвам да сподели впечатленията си

Малиииии,Кabiv,чакам с нетърпение графика за Пловдив,не мога да повярвам,че най-накрая няма да ме е срам да попитам за продукт или тестер.Браво,сега бързам да изразходвам кремчето,което имам и смятам да сменя цялата си козметика.Аз,разбира се,да попитам тук-примерно,когато отида в аптеката в точния ден и час,консултантите ли ме посрещат или гадните аптекарки newsm78,да си попитам,защото ще умра от срам,ако пак трябва да се разправям с някоя аптекарка Embarassed

# 122
oldmanriver-благодяря ти за отговора,убеди ме,веднага ще си купя маслото  bouquet  bouquet  bouquet

# 123
Моята е комбинирана, към мазна на челото.
ти няма да го слагаш на челото Simple Smile) и моята е комбинирана и мазна в челото но зимата и по студените дни крема за лице Creme Fraiche за нормална кжа ми идва много добре.найстина е мазничък , но след 2 часа кожата е много добре хидратирана и една такава бляскава,мека,жива.
вземи си крема за комбинирана кожа на Creme Fraiche ,той е в тубичка.аз го имам него.другият го крада от сестра ми  Peace аз специално лятото не слагам нищо по лицето си ,овен слънцезащитен фактор. изполвам кремчета за хидратиране само студените  дни и когато имам найстина нужда.не съм фенка на кремовете особено на другие марки,който са много тежки заради химикалите вътре.този е чуден ,казвам ти.вземи го...но го ползвай само когато имаш мужда .през топлите дни ще ти е кофти с него и няма фактор.
за околоочния искам да ти кажа ,че съм доволна.аромата е чудесен,много изтънчен.крема  е воднист,лек,попива като останлите кремчета,кожата е мека,хидтрадирана.разликата между този и другите кремове е в съдържанието йм.този е пълен с биилки а останлите с химия и хелурон.за млада кожа според мен този е по удачен от останалите.като станеш на 40 си вземи лорел дерма дженесис...ако  до тогава неизмислят нещо друго-което е невъзможно Simple Smile)))
Ами мо га да ти дам един съвет...подбирай си козметика в ,която да преобладават билките ,растения,да е био коземтика а не химия като останлите.на твоята млада кожа никак не й трябва тежки химикали ,който изправят бръчките и махат торбичкитетова са глупости. навсякъде ни заобикаля мръсостия и химикали...недей да вкарваш допълните в кожата си. тези кремчета от билки и растителни масла са един чуден букет от полезни витамини за кожата ти.друго незнам какво да ти кажа.всяка кожа е различна и на вскя кожа и действат различни продукти.едни доволни от един крем ,други от втори крем,но ти може да не си доволна и от двата.трябва да си наемриш твоята козметика ,с която да се чустваш комфортно.  bouquet

# 124
oldmanriver-благодяря ти за отговора,убеди ме,веднага ще си купя маслото  bouquet  bouquet  bouquet

радвам се,че съм ти помогнала и накрала да се усмихнеш.вземи си маслото Simple Smile подари си малко разкож и поглези кожата си с букет от витамини и полезни съставки.това мога да ти кажа.нали знаеш,че за добрият вид на кожата най-важни са усмивките и радостите Simple Smile)) по добро от тях няма. но само като видиш какв е ефекта от маслото и как грее като слънце кожата ти няма как да не се усмихнеш и зарадваш Simple Smile)))  bouquet  bouquet

# 125
oldmanriver маслото много ли е бляскаво? Става ли да се ползва през деня?
маслото не е бляскаво!не стой като намазана със зехтин.маслото озарява кожата и я кара да грее като слънце     bouquet

# 126
  • Sofia
Ходих в МОЛ-а, консултантката беше много любезна, взех си тестер на крема, който ми препоръча и на едно почистващо средство. Ще пиша отзиви после.

# 127
да аз също си взех тестерчета от мола.консултатката найстина беше много любезна но ми обясни че нюкс нямат много кремчета за смесен тип кожа освен 1-това в тубичката.много исках да си взема тестер на маската с 3 рози но бяха изчерпани Sad
искам да ви дам един съвет.преди да нанесете крем ,маска ,околоочен на лицето ,сложете го за 10 минутки в хладилника.след това го нанесета.ефекта е много добър ,защото хладнината освежава лицето и особено подпухналоста около очите.аз так аправя от доста време и съм много доволна.не си държа кремовете и маските в хладилник посотянно защото незнам дали няма да се развялят.моля някой да каже ако знае.но ефекта от хладнината на крема е чуден.  bouquet Peace

# 128
  • На планетата Земя
Здрасти Oldmanriver,

благодаря и аз за ценните съвети. От закупения Creme Fraiche наистина съм много доволна. Ще се опитам в близките дни да стигна до МОЛА (ако малкото дзверче позволи  Twisted Evil) и да взема мостри от другите нещица, които съм си набелязала.

Kabiv, вие не предлагате ли нещо като рекламно представяне на продуктите, с информация за съставки, действие, начин на прилагане. Мисля, че ще напълним цяла зала, можем да изпием по едно кафе в приятна компания, и накрая ще има хиляди покупки на любимата ни марка Nuxe. От мен кафето и плодовете, от теб лекцията и мострите, от нас покупките!  Laughing Laughing Laughing ЕЙ, СУПЕР!

# 129
Здрасти Oldmanriver,

благодаря и аз за ценните съвети. От закупения Creme Fraiche наистина съм много доволна. Ще се опитам в близките дни да стигна до МОЛА (ако малкото дзверче позволи  Twisted Evil) и да взема мостри от другите нещица, които съм си набелязала.

Kabiv, вие не предлагате ли нещо като рекламно представяне на продуктите, с информация за съставки, действие, начин на прилагане. Мисля, че ще напълним цяла зала, можем да изпием по едно кафе в приятна компания, и накрая ще има хиляди покупки на любимата ни марка Nuxe. От мен кафето и плодовете, от теб лекцията и мострите, от нас покупките!  Laughing Laughing Laughing ЕЙ, СУПЕР!

ОО страхото се радвам:))) все едно за мен си го купила .хаха
радвам се много ,че ти е харесал.важното е с какво настроение  и нагласа си го ползваш и каква енергия вкарваш в мислите си към него,в това съм обедена.би би било чудсно да си нарпавим едан такава среща и да поклюкарстваме за продуктите Simple Smile))
Все още в  Бг няма кой знае какъв итерес към Нюкс за жалост,защото е сравнително скъпичка.Малко дами дават по 50 лв. за кремче или 35 за маска за лице Sad разбирасе не ги упреквам в никакъв случай.за мен е по добре да ползвам един единственн крем от 50 лв.-2 месеца
отколко да си взема 3 по 15лв. за същото време.да неговорим за качестовото на продуктите.смятам ,че от останалите крмове ,пълни с химични съставки кожата ще се състари много по бързо и ефекта от продуктите неможе да се сравнява с този от тези натурално кремове.
Препоръчвам ти скоро -когато имаш възможност да си вземеш и маслото за тяло.пробвай го въру лицето си и ще се убедиш за какво ти говоря Simple Smile))   bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • На планетата Земя
Препоръчвам ти скоро -когато имаш възможност да си вземеш и маслото за тяло.

Маркирам  Wink Следващият път!

# 131
Ползам Nuxe и съм доста доволна. В момента - крем за лице Nirvanesque, за околоочен контур - Contour des yeux prodegieux, почистваща вода  за лице и очи Eau demaquillante, пяна за измиване с 3 рози и многофункционалното масло със златни частици Huile Prodigiese OR, както и Тоnific - подхранващ лосион за тяло. Не ми харесва само последният продукт, т.к. не се абсорбира добре от моята кожата, за разлика от стягащия крем от същата серия, който е просто чудесен и скоро отново ще закупя Wink.

# 132
Ползвала съм лосиона със златни частички. Невероятен е Crazy
Може ли да ми кажеш каква е цената му?
Тази марка само в аптеките ли я продават?
мерсииииии Hug

# 133
Kabiv,аз искам да те попитам кога ще раоти сайта на нюкс?виждам ,че пише  coming soon все още Sad
говоря за българският сайт на нюкс www.nuxe.bg
можеш ли да ни кажеш ,дали отново ще има промоции на продуктите и подараци.преди имаше чантичка и чехли на нюкс,като си закупиш сухото масло...скоро ще има ли подобни промоции?

# 134
Ползвала съм лосиона със златни частички. Невероятен е Crazy
Може ли да ми кажеш каква е цената му?
Тази марка само в аптеките ли я продават?
мерсииииии Hug

цената е от 41лв.  маскимум 50-в по скъпите аптеки. 50мл. е !
предлагт се в ремедиум,аптеката на мола,аптекте на витошка,бюти зоната...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт