Ползвали ли сте NUXE?

• 98 314
  • 286
  •   2
Отговори
# 105
oldmanriver, права си Peace Не всички кремове на NUXE са с обновени формули, т.е. без парабени. На тези, които са обновени си пише на самата кутия, че са с новата NUXE система за консержиране без парабени и феноксиетанол
Средно около 80% от съставките са с естествен произход (http://www.nuxe.com/au_coeur_de_nuxe/la_philosophie_nuxe.php), като при някои доста повече - Huile Prodigieuse 98.8%, а Huile Prodigieuse OR 96.9%
Ще се радвам да отговоря на всички детайли, които те интересуват Peace

mia1, най-добре е да потърсиш консултация в някоя аптека за да преценят състоянието на кожата ти на място. Иначе околоочния крем Продижо е предимно за тъмни кръгове и подпухналост. Противостареещ е защото отлага признаците на умора като изравнява фините бръчици. За възрастта ти е ОК, но наистина не мога да преценя без да те видя.

Момичета, ще ви напиша графиците за Варна и Пловдив, но ми трябжа малко време. Не съм забравила.

Пропуснала съм да отговоря за промоцията на Нирванеск. Тя важи и през октомври

# 106
Kabiv в Бургас ще има ли тестове?

# 107
Искам да се обърна към Кабив Simple Smile Днес пробвах тестер на околоочния на нюкс Prodigieux,но ми се стори много воден.прочетох ,че съдържа  води от зелен чай,лайка и метличина с успокояващо действие.На тези съставки ли се дължи тази водна консистенция или съм попаднала на кофти тестер?Моля ако някой друг го е ползвал да сподели мнение .благодаря

# 108
  • На планетата Земя
Oldmanriver, добре, че е веселото ти изказване малко по-горе, че малко да се пооправи лошото ми настроение.

Днес ходих до Ремедиум 4 на ул. Гео Милев и си купих крем Fraiche Light и поисках тестер на околоочния, на Етицеланте, въобще нещо друго за моята комбинирана кожа - АМИ НЯМАХА!!!!!!!!!1  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Каката ми предложи мостра на зелените кремчета за 50 +,ееее Vielen Dank, няма нужда.
Кажете ми как да не се ядосвам, а все пак покупка направих за цели 48 лв. Как да пробвам тези кремове сега, нямам цял ден на разположение да ходя по магазините за мостри  Cry

# 109

Ползвала съм само това мултифункционално масло със златни частици и ми е любимо!Когато си отворя козметичната чантичка и го погледна,ми минава една такава,любовна тръпка през корема-хахах.Моят любовник.хах
Чувала съм много хубави неща за тази козметика.Не съм чула,някой да се оплаче.Моята кожа е мазна и не съм се интересувала от техите продукти за мазна кожа,но това масло със златни частици е невероятно.Заслужава си паричките определено.Чела съм ,че доста звезди ползват тази марка и им е любима (Моника Белучи,Кайли Миноуг и др.) Peace

оldmanriver-моля те,дай повече инфо за това масло-каква му е цената,подходящо ли е за много суха кожа и удачно ли е да се използва и зимата newsm78
Благодаря,предварително  bouquet

# 110
  • Sofia
В съседната тема Боди лосион с блестящи частици го коментираха. Писаха че е 41лв за 50мл и е точно за суха кожа.

# 111
О,ще го пробвам непременно Hug
Kabiv-и аз с нетърпение очаквам графиците за Пловдив,макар,че изобщо не ми е приятно да искам мостри,то и един път съм си позволявала,но така ме изгледаха,че съжалих.Затова направо купувам и се моля да ми се улучи крем Cryмноооооого тъпо ooooh! ooooh! ooooh!

# 112
макар,че изобщо не ми е приятно да искам мостри,то и един път съм си позволявала,но така ме изгледаха,че съжалих.Затова направо купувам и се моля да ми се улучи крем Cryмноооооого тъпо ooooh! ooooh! ooooh!

ooooh! и аз съм така, става ми неудобно, че съм попитала ooooh!, за това почти винаги искам само при покупка Confused

# 113
макар,че изобщо не ми е приятно да искам мостри,то и един път съм си позволявала,но така ме изгледаха,че съжалих.Затова направо купувам и се моля да ми се улучи крем Cryмноооооого тъпо ooooh! ooooh! ooooh!

ooooh! и аз съм така, става ми неудобно, че съм попитала ooooh!, за това почти винаги искам само при покупка Confused

ама не се излагайте!как ще ви е неудобно да пойскате нещо,което е предназначено за вас и то безплатно . представете си ,че получите някой обрив или да чукам на дърво по серйозни последствия.консултантките са длъжни да дават тези мости-както й да ги съхраняват на тъмно и прохладно място.ако сметнете ,че някъде изрично не ви дават мостра или не ви преддоставят актуалната и вярна информация за продукта-веднага се обърнете към дистрибуторската фирма за рекламация.писна ми от такива пикли по аптеките ,който се правят на принцеси,лъжат ,че нямат мостри,и ни обслужват с антипатия. по магазините и козметиките в Щатите е препълнено с млади ,усмихнати и комуникативни консултатки.който дават колкото пойскаш безплатни мостри,професионалнио и адекватни съвети.освен това ,в повечето козметики,дори те гирмират безплатно с продуктите,който си си избрала,независимо дали са на е.лаурер или диор!!!е хайде,обянсете ми как да не се ядосваме и кога ,най сетне ще получаваме адекватни и професионали съвети от намусентите консултатки по козметиките и аптеките?

# 114

Ползвала съм само това мултифункционално масло със златни частици и ми е любимо!Когато си отворя козметичната чантичка и го погледна,ми минава една такава,любовна тръпка през корема-хахах.Моят любовник.хах
Чувала съм много хубави неща за тази козметика.Не съм чула,някой да се оплаче.Моята кожа е мазна и не съм се интересувала от техите продукти за мазна кожа,но това масло със златни частици е невероятно.Заслужава си паричките определено.Чела съм ,че доста звезди ползват тази марка и им е любима (Моника Белучи,Кайли Миноуг и др.) Peace

оldmanriver-моля те,дай повече инфо за това масло-каква му е цената,подходящо ли е за много суха кожа и удачно ли е да се използва и зимата newsm78
Благодаря,предварително  bouquet

здравей:)))) мултифункционалното ,растително масло го позлвам рядко.лятото е задължителният ми аксесоар.моята кожа не е много суха,нормална е напълно.аз го слагам преимно за бялсък,да съживи кожата,да я направи свежа,да подобри тена и общото й състояние.маслото е страхотно .предимно го използват гримьори по модните ревюта.преди да излязат моделките на подиум ,гримьорите ги напръскват със сухото масло,което попива мигновенно за да изглежда кожата красива,свежа,сияйна и да подчертае краката.чела съм много за това масло от професионални гримьири,който казват ,че за тях е незаменимо.ефекта му е найстина невероятен.наподобява ефекта от зехтин но маслото попива много бързо,прави кожата мека ,гладка,еластична.
за коса не съм го ползвала,но вежнъж си сложих и направи косата найстина бляскава.идеално е за лятото,преди дискотека или среща:)аз го използвам предимно за разкош хахах Simple Smile))

забравих да кажа ,че цената му е около 40-48 лв.по скъпо не съм го взимала.Според мен за суха кожа би било идеално ,но за всекидневен продукт ще ти излезе  малко скъпичко,аз не го ползвам като лосион за тяло всеки ден.   bouquet

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 16:52 от oldmanriver

# 115
Oldmanriver, добре, че е веселото ти изказване малко по-горе, че малко да се пооправи лошото ми настроение.

Днес ходих до Ремедиум 4 на ул. Гео Милев и си купих крем Fraiche Light и поисках тестер на околоочния, на Етицеланте, въобще нещо друго за моята комбинирана кожа - АМИ НЯМАХА!!!!!!!!!1  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Каката ми предложи мостра на зелените кремчета за 50 +,ееее Vielen Dank, няма нужда.
Кажете ми как да не се ядосвам, а все пак покупка направих за цели 48 лв. Как да пробвам тези кремове сега, нямам цял ден на разположение да ходя по магазините за мостри  Cry

Аз също вчера се прецаках да ходя до Ремедуим.естествено ,че нямам тестерчета  Joy
Единственото място на което открих 2 -цели две,ш***ни тестерчета (жал ми е да ги употребя) беше в аптеката на мола-този на стамболийски.

С цел да ми завидиш малко и да ти покажа колко сам готина хаха ще ти кажа,че в моемтна съм с околоочния на нюкс.вчера взех 2 велики тестерчета както казах по горе.днес го пробвах...моята кожа е смесена и попи доста бавно.всички кремове на нюкс ми попиват адски бавно(но след около 3ч. кожата  е много хубава ) .Кремчето е много воднисто,което ме учуди (другите йм кремове са доста плътни ) но предполагам ,това е от успокояващите води кйто съдържат.минаха около 2 ч. откакто съм го сложила и сега кожата е много добре хидратирана найстина,мека и свежа определено. незнам твоята кожа каква е ,но ако обичаш крема да ти попитва веднга и да не ти лепне то не си го взимай.ако обичаш дълбоката хидратация и лекото мазнеене то тогава са идеални за теб Simple Smile

# 116
  • На планетата Земя
Моята е комбинирана, към мазна на челото.

# 117
oldmanriver маслото много ли е бляскаво? Става ли да се ползва през деня?

# 118
oldmanriver, много си наблюдателна и тези дни ми даваш много ценна информация. Благодаря ти  bouquet С твоето питане виждам, че има грешка в превода на брошурата, която ще бъде поправена. Супер си! Отново благодаря! Така, околоочните кремове са с леки тестури за да се нанасят по-леко по деликатната кожа около очите. А в Contour des Yeux Prodigieux има само една флорална вода - от метличина 5%. Другите ключови съставки са: екстракт от зелен чай 5%, екстракт от лайка 5%, растителни масла /лешник, пореч, чилийска роза/ 6,5%, екстракт от розмарин, Витамин А и Е. Провери тук
Ако ми позволиш, ще ти предложа друг продукт, който смятам че е по-подходящ за твоето младо лице. Хидратантната маска Masque Frais Hydratant действа на повърхностно ниво, освежава и релаксира. Не хидратира в дълбочина, заради което NUXE я препоръчват и за околоочния контур. Ако я сложиш във хладилника около половин час преди да я нанесеш ще ти подейства още по-освежаващо. Мисля, че този продукт ще ти допадне повече.

Момичета, ето графика на нашите консултации във Варна.
Аптека "САНИТА" на бул."Вл. Варненчик" (срещу пощата): всеки понеделник от 16 - 20 часа; всеки вторник (16-17.30); всяка сряда (16-17.30); свеки четвъртък (16-20);
Аптеката в новия МОЛ: всеки понеделник (16-20 часа); всяка сряда (16-17.30); всеки четвъртък (16-20); всеки петък (16-20);
Аптека "ЖИВИТА", бул. Осми Прим. полк 67: всяка сряда (18-20); петък (16-20)

Скоро ще напиша графика и за Пловдив.
За съжаление в Бургас рядко правим такива консултации.
Искам само да отбележа, че на тези консултации не се прави диагностика с апарат. Това са консултации, които се организират от нас - "Селекта Интернационал", като официален представител на марките NUXE, LIERAC и WELEDA; от много добре подготвени консултантки, които няма да предложат крем Нуксурианс на младо момиче (Ужас !!! Embarassed) и които разполагат с всякакви мостри.
Съжалявам, че някои консултантки в аптеките (от тяхния персонал имам предвид) не са любезни, не са ви предоставили мостри или са ви подвели за продукт. Ние нямаме контрол над тези неща. Както писах и преди, аз като Бранд мениджър на марката NUXE за България мога да поема отговорност, че ще бъдете обслужени по най-добрия начин от нашите консултантки във дните, часовете и актеките както съм ви информирала. oldmanriver вече беше на такава презентация и ще се радвам да сподели впечатленията си

# 119
Kabiv ,много ти благодаря за отговорите. Днес ще си взема само кремчето, защото още не мога да реша кой серум да си взема Grinning

Общи условия

Активация на акаунт