Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 8

• 23 961
  • 384
  •   1
Отговори
# 30
Дъмпер,а каките на колко годинки са? Леле миличка да са ти живи и здрави дечицата и вие също.

# 31
 EmbarassedВсъщност видях на 3год.

# 32
мерси за пожеланията  Hugда, каките са на 3 години

# 33
Здравейте! И аз ще съм близнашка майка,но все още незнам пола на бебетата. Термина ми е на 25 февруари 2009г., но доктора ме предупреди от сега,че най-вероятно няма да мога да ги износя до края,така че може да се родят и по-рано Simple SmileМного са ми интересни всички теми за близнаците,защото доста рядко мога да намеря такива,в сравнение с другите теми за едноплодна бременност...
Леко и безпроблемно бременеене на всички близнашки мами-героини и цунки-мунки по коремчетата Simple Smile

# 34
  Здравейте!Искам да попитам ако при изследване на урина се установи наличие на бактерии,,трябва ли да се лекуват или да се изчака бременността да завърши?Кое е по добре и може ли да навредят на бебетата?
  Браво на Дъмпер! Grinning

# 35
лекувай се веднага, иначе при раждането ще заразиш бебоците

# 36
  Ако раждането е със секцио има ли риск?

# 37
а какво казва лекарят ти?

# 38
  • Враца
Добре дошла на foxy81 - има много полезни темички по-назад в близнашкия раздел, порови се малко, ще ти бъде интересно. soffii за мен всяко едно течение по време на бременност трябва да се лекува, след прилагане на адекватно лечение от лекар, разбира се. При мен дори при чиста стерилна урина се оказа, 4е имам инфекция, която лекувах с антибиотик.
Едно голямо ЧЕСТИТО на Дъмпер, лека бременност и здрави бебчета на финала.

# 39
  Лекарят ми каза,че няма риск за бебетата и че сега не трябва да пия нищо.Смятаме да раждам секцио по мое настояване.

# 40
ами консултирай се с друг лекар, за мен е редно веднага да се лекува и не бих се съгласила да чакам раждането при бактериална инфекция

# 41
Здравейте мили мами.На мен във втори месец и половина ми казаха че ще имам близнаци,гледаха ме на триизмерен ехограф и даже снимки ми направиха.С таткото бяхме много щастливи и същевременно изненадани защото въобще не очквохме че може да са две.
Бях толкова свикнала и толкова щастлива от мисълта че ще си имам близначета както аз така и всички около мен.Във трети месец и половина бях отново на триизмерен ехограф и тогава ми казаха че е само едно и че винаги е било само едно,никакви признаи и следи от второ. Cry Cry Много тъжно ми стана,настройваш се а после като гръм от ясно небе.Въпреки че показах снимката където са две,лекарката каза че няма такова нещо...От тогава не съм ходила на преглед,сега на 23 септември съм и се надявам този път да не ме изненадат пак със нещо...например че вече са три..

# 42
  Лекарят ми каза,че няма риск за бебетата и че сега не трябва да пия нищо.Смятаме да раждам секцио по мое настояване.
Добре дошла на foxy81 - има много полезни темички по-назад в близнашкия раздел, порови се малко, ще ти бъде интересно. soffii за мен всяко едно течение по време на бременност трябва да се лекува, след прилагане на адекватно лечение от лекар, разбира се. При мен дори при чиста стерилна урина се оказа, 4е имам инфекция, която лекувах с антибиотик.
Едно голямо ЧЕСТИТО на Дъмпер, лека бременност и здрави бебчета на финала.

Благодаря ти много за "посрещането" Simple Smile Вече изчетох материал за няколко години напред Simple Smile Всъщност аз доста често си влизах в това форумче още от преди да забременея,просто ми беше интересно.Е,ако трябва да съм честна никога не съм си и мислела,че някой ден ще се наложи да чета специално близнашки теми,но...колкото и да ме беше страх в началото,сега си ги искам и двете.А между другото първоначално ме предупредиха,че може и да са три!!!!!!!! Е това вече ми дойде като гръм от ясно небе Simple Smile

# 43
Лелееее Джъмпер супер новини. Пожелавам ти да станете едно голямо щастливо семейство с още трима мъжаги в къщи.
Честито "Мулти мамо"  Hug

# 44
  • София
   Джъмп едно голяяяяяямо честито и от мен и лека и успешна бременност  Simple Smile Определено ни изненада всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт