Как бихте инвестирали свободни 50 000 долара?

• 8 494
  • 118
  •   1
Отговори
# 60
Щях да ги инвестирам във продукти, които после да продам онлайн с печалба поне 35 процента Hug

# 61
  • София
Първо - ще ги обърна в евро.
Второ - срочен влог с висока лихва.
Трето - ще купя някаква недвижимост в София - ако ще кенеф да е, пак ще му се вдигне цената след година повече от лихвата, ако е в хубав квартал.
Четвърто - лично. Ако аз нямах дългове и имах още един апартамент, щях да си направя бизнесче.

# 62
ще се оженя за авторката и ще имаме заедно 100 000
 Joy

# 63
ще се оженя за авторката и ще имаме заедно 100 000
 Joy

За по-малко от 1 000 000 не се давам Joy

# 64
Сумата не стига да се инвестира в нещо по солидно като къща, апартаментче, евентуално за едно обзавеждане,но...Първо ще си направя екскурзийка до някъде,а след това с останалата сума като начало за някакво бизнесче.

# 65
Ако първо инвестираш в бизнесче,ще имаш пари за повече екскурзийки.

# 66
сумата стига точно за една къщичка от сглобяемите, около 140 квадрата с гаражче ..... ммммм мечта

# 67
Гледам, изключително полезни съвети сте дали на авторката на темата. Похвално. Едва ли преди това тя се е сетила, че парите могат да се инвестират в "бизнесче" или  "имотче"....Трябва да ви е благодарна и да ви черпи, където Ви види.

В тази връзка - най-добре инвестирай парите в образование на децата, ако за теб смяташ, че вече е късно и след време, когато пак поспестиш некоя друга хилка, няма да ти се налага да пускаш "темичка" по форумите, защото ще имаш умни деца и те ще ти кажат кво се прави с "подобна сумичка "

# 68
Ще развия бизнес Blush

# 69
Гледам, изключително полезни съвети сте дали на авторката на темата. Похвално. Едва ли преди това тя се е сетила, че парите могат да се инвестират в "бизнесче" или  "имотче"....Трябва да ви е благодарна и да ви черпи, където Ви види.

В тази връзка - най-добре инвестирай парите в образование на децата, ако за теб смяташ, че вече е късно и след време, когато пак поспестиш некоя друга хилка, няма да ти се налага да пускаш "темичка" по форумите, защото ще имаш умни деца и те ще ти кажат кво се прави с "подобна сумичка "
Искаш да кажеш да ги пратя в чужбина и после да плача самотна на старини ли?Не ме кефи.

# 70
Хм. Като се замисля, тия пари няма да ми стигнат. Ако темата беше за 500 000 не долара, а евро, щяха да ми стигнат. И то само за една идея. Еееееехей, пък аз колко идеи имам. Жалко, че Бил не ми е мъж.
Става въпрос за Гейтс. Joy

# 71
# 72

Хаха....и я да чуем в кои по точно...

# 73
Бих ги затворила в акции или в имот

# 74
Нямам деца..имам си дом.. Thinking.даже три дома... newsm78
Ще си сбъдна най-голямата ми мечта...да обиколя света...или докъдето ми стигнат....

Общи условия

Активация на акаунт