Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за получаване на помощ и какви документи са необходими?
Какво представлява SIDS и какви са мненията за съня на бебето в леглото на родителите?
Какво представлява ехографското изследване за дисплазия на тазобедрената става и къде може да се направи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за получаване на помощ и какви документи са необходими?
Процедурата за получаване на помощ включва подаване на заявление за доход, удостоверение за семейно положение, удостоверение за родствени връзки, копие от акта за раждане на първото дете и копие от брачното свидетелство при разведени. Документите трябва да бъдат заверени, а в случай на изплащане чрез банкова сметка може да се изисква и документ за банкова сметка. За детски надбавки може да се изисква и копие от акт за граждански брак.
-
Какво представлява SIDS и какви са мненията за съня на бебето в леглото на родителите?
-
Какво представлява ехографското изследване за дисплазия на тазобедрената става и къде може да се направи?
-
Какви са мненията за коланите за стягане след раждане и кърмене?
-
Какво е мнението за зехтина като средство за облекчаване на коликите при бебета?

.Той пак си плачка,пак се превива и сам се успокоява.
. Вчера станахме на 1 месец и вече сме 4 180 гр.

На мен ми остават още 20 кг да сваля, до тук съм свалила само 11 кг 
пробвах това с трънчетата , но нищо не стана . Да ви се оплача , че не мога да се наспя Ева става през 2 -3 часа
). И всичкото това в промеждутъците, когато малката лъвица спи или кака и и баща и я забавляват . Еййй малко е още и пак хитрее