Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 825
  • 351
  •   1
Отговори
# 315
Lilibon не знам дали успокои Силви, но думите ти успокоиха мен. Благодаря ти  Hug
"спомни си хубавото, мисли и за хубавото. дори преживели загуба, пак заслужаваме щастие"! И за тези твои думи също  Hug Много ми допада начина ти на мислене.
Признавам си, че изпадам в периоди, в които изобщо не чета в тази тема. Темата пък за представянето въобще не я отварям от много време  Sad Но ето, че пропускам много мъдри съвети. Има какво да научим една от друга ....
Силви, съжалявам, че се чувстваш така, миличка. Един ден  ще е по леко, вярвай  Hug

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 11:30 от cher

# 316
Силви Криско е в Божийте ръце и Той се е погрижил за него.....
А ти миличка се наслаждавай на всеки миг в който новият живот расте в теб
и си мисли как накрая ще гушкаш едно прекрасно същество Hug·
за Криско

Lilibon страхотна си благодаря ти Hug·

# 317
Силви, доста добре те разбирам.  Hug
Онзи ден ми се случи да мина през един парк. Беше пълно с дечица и колички. Но това и парка, където Ники разхожда Бела. Не ги срещнах. Винаги обаче като ме хванат тези тегави мисли се сещам, че още много жени на тази земя са изпитали загубата на дете. Прекалено много.  Confused

# 318
  • Варна
Силви нека никога повече ръцете ти да не остават празни. Нека новото бебче върне щастието в твоя ден и поне частица от Крис. Прегръщам те  Hug

# 319
  • на дъното
 HugБлагодаря ви момичета много за разбирането Hug Heart Eyes

# 320
# 321
Мили мами останах без дъх и думи.
Днес е понеделник , начало на нова седмица , а аз само за час събрах толкова мъка и изплаках толкова сълзи.Дори всички цветя на света да изпратя пак две семейства остават с разбити сърца.
Малката принцеса Тея е вече звездичка.
А за това......
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338195.0

# 322
Силвинце, така мъчно ми стана като прочетох за играчката. Представих си те и ме заболя...  Cry Другарче, Аги е права, с появата на новия живот болката няма да изчезне, нито пък ще намалее, но бебчо ще осмисли битието ти по нов начин.  Ще ти даде причини да съществуваш, да се вкопчиш в живота и да продъжиш напред, а и да се усмихнеш. Гушам те, милинка!  Hug

# 323
  • на дъното
Благодаря ти и на теб Светле Hug  Heart Eyes Целувки на малкия юнак и да оздравява бързо да не шашка мама така.

# 324
  • София, "Младост 3"
Силвенце, има тъгя която трябва да се изживее...
в теб има нов живот и нови надежди, които обаче няма да изместят липсата
нормално е да страдаш по това което няма да бъде, особено сега когато очакваш ново щастие...
но има и още нещо - тъгата трябва да минава през теб като река...тя не бива да те обвързва с невъзможното и с миналото, защото в теб расте малко съкровище, което те води напред към бъдещето ти
и знаеш, мило майче, че сърцето ти носи две души - на Крис и на още нероденото бебе...та пускай в сърцето си и радостта - нека нядделява над тъгата, защото в този техен първи и последен дом - твоето сърце - там те ще са добре....
мен също ми липсва Крис без да го познавам...представям си какво ти е....но той е на хубаво място и знам със сигурност едно - там няма да го боли, няма да страда...там той ще е добре и ще те чака за следващата ви среща...до тогава дано майчиното ти сърце се сгрува то мисълта, че там вече нищо лошо не може да му се случи...никога повече!

# 325
най-ужасните 8 месеца без моето ангелче пламена.такава мька ме завладява по тези дати,че все едно пак е 16 февруари и сега ми казват,че не са могли да я спасят.помня всеки един миг от онези ужасни дни,всяка една реплика на лекарите,помня мьката която сьсипа близките ми и мен самата.пред очите ми е баща ми,лека му прьст ,който плачеше като дете и не искаше да дойде ,защото незнаеше как да ме успокои,а като ме видя ми донесе цвете,за да ме зарадва и се разплака.и още ,и още,и още.......толкова ми е мьчно...че не мога да спра да  плача. Cry
    защо господи ми отне най-обичаните ми хора.............няма друга такава мька на тая пуста земя...

# 326
  • на дъното
За твоето ангелче и мил татко. Hug Cry
Цитат на: slancice
няма друга такава мька на тая пуста земя

# 327
Слънчице , плача с теб  Cry Cry Cry
Не знам какво да ти кажа........
Няма думи които да стопят мъката ти......
С теб съм..........

# 328
Днес ми е мъчно защото, точно преди 1 месец се подготвях за влизане в болница на следващия ден и знаех какъв ще е крайния резултат . .. Cry
Времето минава, а на мен ми е все така тъжно и болно . . .

Слънчице,
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 329
Слънчице, като те чета и сякаш разказваш за моя престой в болницата преди 2 години...толкова сходна картинка... Ужасно ми е мъчно за всичко, което преживяваш... Дай боже догодина по това време и ти да гушкаш своето съкровище като мен и да имаш Слънчице в живота си!

Прити,  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт