Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 810
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
Ами какво да напиша-както в началото на всеки месец тъга празнота мъка година и седем месеца без ангелчето ми а и го сънувах и тази нощ както и по-миналата нощ Sad
Талето Hug и аз искам да сънувам момчето си......защо не идва в съня ми никога·
Фивърче Hug
за всички  непрежалими наши ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
....чувствам се празна и от ден на ден все повече се отдалечавам от мечтата си........
а това бавно ме убива.....
не искам да оставам само с едно детенце.......
но..... живота ми налага други правила·

# 91
....чувствам се празна и от ден на ден все повече се отдалечавам от мечтата си........
а това бавно ме убива.....
не искам да оставам само с едно детенце.......
но..... живота ми налага други правила·

Това звучи много плащещо. Амо можеш сподели защо, може би ще сме от полза. Не смея и да те помоля да не се отказваш от мечтата си, защото не знам за какво точно става въпрос. Но много често има изход, който сами не виждаме. Това не значи , че го няма обаче.   Hug

# 92
  • Разград
Днес ми е мъчно, защото трябваше да празнуваме 2 годинки на нашите близначета! Мъчно ми е че дори не видях едното си бебче, а другото мъртво. Много ми е мъчно, но не плача, защото трябва да прегърна и целуна нашата прекрасна дъщеричка. Само се моля милите ни дечица да знаят колко много ги обичаме. И дано горе има някоя майчица да ги прегърне вместо мен! А аз днес ще прегръщам и целувам много Пресиянка и ще си мисля и за тях. Невинните ми свидни рожбички! 
Мир на праха на всички наши ангелчета!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Моля се за всички мили дечица!  Praynig

# 93

maia_a ,малките ангелчета знаят колко много ги обичаш. Нали казват че всичко виждат отгоре smile3518

# 94
Майа а  съжалявам за малките душици
и също мисля че те знаят колко ги обичате
и колко ви липсват·
за мъничките ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 95
Мая,  Hug
Убедена съм, че децата ни и там усещат  и знаят колко силно ги обичаме.

# 96
  • Разград
Благодаря ви момичета!  Hug
Знам и се надявам че всички невинни дечица са някъде на по-добро и хубаво място и дано са щастливи!  Praynig
А ние никога няма да ги забравим, защото сме ги носили под сърцето си, а майчиното сърце е огромно!

# 97
# 98
Мая Hug
Прегърни малката и си поплачи , мъката няма да стане по-малка , но тя го заслужава , защото тя е човека , за който си тук на замята и за който си струва да продължиш напред Hug

# 99
# 100
 Flowers Rose Flowers Rose за всички наши ангелчета

# 101
  • София
си отиде още едно дете. На 1 година. Малката Симона не успя да се пребори с раните от катастрофата. Вярвам, че лекарите в Бургас са направили всичко по силите си.

Почивай в мир, Мони!  Sad

# 102
си отиде още едно дете. На 1 година. Малката Симона не успя да се пребори с раните от катастрофата. Вярвам, че лекарите в Бургас са направили всичко по силите си.

Почивай в мир, Мони!  Sad

Къде се е случила тази катастрофа Разкажи повече
 1 годинка?  Миличкото детенце .

Богородице, грижи се за всички ангелчета. Сега те са в твоите ръце newsm45.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 15:46 от reni _805

# 103
  • София
Рени, катастрофата е била зловеща. На пътя Каблешково-Бургас в сряда вечер. Бащата на Симона и баба й умират на място. Тя е починала днес в реанимацията на бургаската болница. Дядо й също е ранен и е в болницата. Само майката не е била в колата. Всъщност за нея нищо не знаем.
Днес говорих пет-шест пъти с лекарите. Никой не даваше шанс. Откакто имам Калоян все по-тежко пиша подобни новини. Но ми е мъчно, много мъчно. Мъча се да не предизвиквам съдбата, мислейки си, ако Кало беше на това място аз какво ще правя, но факт е, че го мисля. Мисля го всеки път, когато пиша за катастрофи. А то стана ежедневие.

Мъчно ми е, мъчно ми е за тази майка, загубила мъж, свекърва и дете за 48 часа. Мъчно ми е, че никой в тази държава не иска да направи нищо, за да намали тези катастрофи, не говорим да ги спре, защото това е невъзможно. Надничам при вас, защото Шушу е много любима моя приятелка и я шпионирам отвреме навреме като ми изчезне от погледа. Гледам да не пиша, но днес ми дойде в повече.  Sad

# 104
горката майчица  Cry
 Flowers Rose Flowers Rose за Симона

Общи условия

Активация на акаунт