Как изглежда банята Ви - 4

• 50 161
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Записвам се да ви следя!
Валерия- изцяло зелено-НЕ, но бяло и зелено е много свежарско.За малка баня е екстра- наскоро мой приятел си направи такава-може да пусна снимки при интерес:)

# 137
Всъщност ето една част.....

# 138
hotday, с тези пастелни цветове, тази баня минава границата между свежарско и детско. Подходящо за детска баня, не за възрастна.  Нещо напоследък много се инфантилизира декора. newsm78 Като че ли възрастните не са се наиграли още... 

# 139
  • varna
hotday,съгласна съм с xsenia,нещо зеленото ми идва в повече.Много се"блещи".

# 140
На мен пък зеленото ми харесва, както и лилавото по-горе Peace.

# 141
hotday това е моята баня!  Grinning Само си мислех да е в оранжево Simple Smile А дали ти се намират още снимки? Просто тия дни умувах как точно да подредя плочките и търся идеи. Много ми хареса и шкафчето. Ще бъде ли много нахално ако поискам повече инфо за цени, а също и откъде си е взел плочките и шкафчето. Защото точно тези май ги гледах в Деница за около 27лв/кв.м., а пък снощи гледах в сайта на Керанова подобни (много си приличат) за 47лв/кв.м.  newsm78

# 142
  • into the blue
И на мен много ми харесва  Peace

# 143
Момичета, благодаря за мнения     bouquet! Днес цял ден обикаляхме Пловдив, оказа се, че плочките в нежно лилаво са не откриваеми. Затова пък си купих невероятна орхидея в този цвят. Ще трябва да я нося с мен за мостра   Whistling.

hotday, точно това зелено много харесвам  Hug.

# 144
Shushonka, ще поискам още снимки, защото имам само тези две, но в другата част на банята имаше повече бяло сякаш... newsm78 наистина на тези снимки зеленото преобладава..И инфо откъде ги е взел ще взема
А че някои възрастни не са се наиграли-то е ясно:)
Аз лично преди 3-4 години когато си правех банята и изобщо цялото обзавеждане вкъщи заложих на бежаво-кафявата гама, сега вече ми е скучно и ми писна, но за съжаление не мога да сменям плочки през 3 години Rolling Eyes

# 145
Благодаря ти, hotday !   bouquet
Според мен на каквито и цветове и стил да заложиш, в един момент омръзват.
А детето в мен явно още не се е наиграло!  hahaha

# 146

Някой има ли душ кабина от този род - затворена с вентилатор отгоре ?

Не тече по пода и не излиза отгоре пара , нали ?  Mr. Green
Не тече и не излиза пара отгоре,питах специалноп,доволни са.Тяхната била от Метро,около 1000лв.

# 147
  • София/Осло
Ето най-после ми изпратиха малко "снимки" от полуготовата баня  ooooh!

http://deata.multiply.com/photos/album/7#2

# 148
Благодаря ,  ДесиХ2 !

deata
, свежарска баня !
  Peace

# 149
Един "тъп" въпрос.Освен че е модерно,какво е другото предимство на тоалетните батирии,монтирани на мивка,а не на стена и "заврени" толкова ниско,че ако се наложи да налееш по-висока чаша вода-трябва да правиш жонгльорства да я пъхнеш,а още повече-да я извадиш пълна.Не дай-си боже да трябва да налееш леген,примерно.
И още един въпрос-има ли някоя от вас баня без принудителна вентилация.Т.е. само с прозорец. Недостатъци има ли?

Общи условия

Активация на акаунт