Как изглежда банята Ви - 4

• 50 197
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Да бе,да!!!!!!Не може да бъде - оптическа измама!
Аз питам за тези металните джаджи около т.чиния?
лайстните /ъглите/ ли имаш в предвд? newsm78
Просто съм сложила метални /сребристи/ ъгли,а не бели.Дано този път съм те разбрала Heart Eyes

# 61
  • София

С 4 гледам ( с очила)  и пак не виждам!!!!
Дръжката на кофата я взех за маркуч и си помислих,че е нова  някаква с-ма .
То било дръжка !!!!!!Ани, извинявам се -  " кьорав карти не играе" е казал народа,
а аз се занимавам с компютър!!!

# 62

То било дръжка !!!!!!Ани, извинявам се -  " кьорав карти не играе" е казал народа,

Laughing сладурана Laughing

# 63
  • Някъде на път....
Малко да ви подразня с една хубава баничка за вдъхновение?
..............
Ама наистина е хубава!  Peace

# 64
..............
Ама наистина е хубава!  Peace
И на мен много ми хареса. Много се кефя на бани с прозорци  Wink

# 65
  • 5 етаж в ляво

Момичета,ако някой знае къде в БГ мага да намеря и да си купя точно такава вана,много,ама наистина много ще съм благодарна Praynig
Ксения ,както винаги на ниво и с оригинални идеи  bouquetКак ли пък можа да пуснеш ваната на мечтите ми Crossing ArmsОбяснявала съм на познати каква вана искам да сложа в апартамента,но те така и не ме разбират,и ми задават едни тъпи от тъпи по тъпи въпроси,изнервям се и престанах да казвам на тоз и онзи какво искам  Crossing Arms

# 66
Момичета,ако някой знае къде в БГ мага да намеря и да си купя точно такава вана,много,ама наистина много ще съм благодарна Praynig
Ксения ,както винаги на ниво и с оригинални идеи  bouquetКак ли пък можа да пуснеш ваната на мечтите ми Crossing ArmsОбяснявала съм на познати каква вана искам да сложа в апартамента,но те така и не ме разбират,и ми задават едни тъпи от тъпи по тъпи въпроси,изнервям се и престанах да казвам на тоз и онзи какво искам  Crossing Arms

Това е Rapsel (LAVASCA) от изкуствен камък. Търси кой им е вносител за България.
А идеята не е моя, аз само показах чужда идея за запис. Laughing

# 67
  • София
Joy Joy Joy
според мен кофата няма дръжка(ако визираш кошчето за боклук де, защото и аз се дзверих ма друга кофа не видях), ами това наистина е маркуч т.е. мека връзка, през която се пълни казанчето с вода. newsm78

# 68
  • София
Меката връзка към казанчето я виждам
( аз имам такава в кухнята), а става въпрос за тънкото...
Вгледай се добре Hug

# 69
  • София
рени55, ако имаш предвид това върху кошчето, аз мисля, че е просто отражение на маркуча Simple Smile

# 70
Момичета, колко канала имате в банята?
 Ще си сложим душ кабина, за която съответно ще си има и канал, но се чудя дали в средата на банята да има още един или той е напълно излишен.  newsm78 Какво мислите?
Иначе да ви се похваля, че намерихме страхотна промоция на Grohe и си поръчахме вградени казанчета и висящи тоалетни. Мъжа ми утре ще ги вземе.  Grinning
Също така си харесахме и душ кабина.  jumpuu  Много се радвам и нямам търпение банята и тоалетната да станат готови.  Blush

# 71
  • София
ето снимки и от моята полуготова баня.Остава паравана да ни монтират,лунички и лирата,но все пак вече си я ползвам. Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283338

Anni, можеш ли да ми кажеш за какъв параван става дума?
Нашата баня е абсолютно същата като разположение (и като размери май  Simple Smile) като вашата. Купили сме такъв душ панел, но все още се чудим дали да сложим душ-кабина или нещо друго. Като се има впредвид малкото помещение, душ-кабината ще заеме много място. Та затова те моля да поясниш какъв е този параван където ще слагате.

# 72
имам 2 канала,при душа с паравана и в средата на банята.На мен не ми е излишно,особено като се има в предвид,че правя наводнение  каквото и да мия Wink

# 73
ето снимки и от моята полуготова баня.Остава паравана да ни монтират,лунички и лирата,но все пак вече си я ползвам. Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283338

Anni, можеш ли да ми кажеш за какъв параван става дума?
Нашата баня е абсолютно същата като разположение (и като размери май  Simple Smile) като вашата. Купили сме такъв душ панел, но все още се чудим дали да сложим душ-кабина или нещо друго. Като се има впредвид малкото помещение, душ-кабината ще заеме много място. Та затова те моля да поясниш какъв е този параван където ще слагате.

още не са ми го изработили,но имам в предвид следното нещо, http://www.interceramicbg.com/category.php?lang=1&title=Паравани&catid=63&img=63   един от тези,които са представени в сайта,но дали ще успеят да ми направят подобие на представените в сайта ще видим.Фирма за дограма ще ми избработа параване.Когато ми го монтират ще направя фото.

# 74
...
Иначе да ви се похваля, че намерихме страхотна промоция на Grohe и си поръчахме вградени казанчета и висящи тоалетни.
...

Доколкото знам каналите трябва да са 2 - един под/в душкабината и един в средата на банята.

justice моля те, сподели подробности за тази промоция - цени, местонахождение и т.н.? До седмица трябва и ние да сме се спряли на точното вградено казанче и висяща/стенна тоалетна Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт