Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички

• 15 500
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
syconium aaaaaaa  виж това вече си е опасно,но защо чак сега наистина ти казват,след като има такива опасности? newsm78Ами ти действай по-бързичко докато не е станало късно и бебо не те изненада.Дано всичко се развие в положителна посока стискам ти палци и успех Hug

gery_roz-аз съм също с болки в кръста и ниско долу в чатала ли са или точно и аз немога да ги определя,направо е ужасно незнам на какво се дължи.Свекърва ми каза,че вируса ,който върлува бил точно такъв повръщане,разтройство и болки в ставите(кокали-мокали всичко наред)Дано само по-бързо се оправяме ,че е много неприятно и за дечицата си трябва да се грижим пък ние болни

# 151
  • в здрача
Добро утро на всички, то обяд стана, де, ама аз съм станала преди малко. Днес отново съм детегледачка и ще свърша още домакинска работа, пък утре ще почивам пред компютъра със служебната  Laughing
shareez дано се оправиш бързо. Ще ходиш ли на лекар? Ние миналата седмица бяхме така - по ред на номерата, таткото, аз, малката. На мен докторката ми разреши единствено фервекс и подобните му - чайчета, инхалации, а само фервекса ме освестваше. Не можех да стана от леглото, но пък малката първите дни когато ми бе най-зле бе при свекърва ми, та направо не знам как се справяш и с детенце, а и бременността още повече усложнява нещата, защото не можеш да пиеш повечето лекарства. Дано се оправиш бързо!
syconium и на мен никой не ми каза, че щом аз съм 0, а таткото А евентуално би имало проблем, нито преди, нито сега. Е, малката се роди с 0 кръвна група. Сега освен да се надяваме, че всичко ще бъде наред, друго не ни остава.

# 152
  • на Земята
Сикониум, и аз съм кръвна група А+, а мъжа ми е О+. Досега нищо такова не са ми казвали да правя,освен за резус фактора. Не са ли повечето партньори с различни групи. Аз не съм чувала партьори с еднакви групи или поне са рядкост, не че е невъзможно. Та не мога да разбера за какво точно става въпрос. Това само с групи А и О ли е или по  newsm78принцип несъвместимост при различните групи?

# 153
Tsv , при първа бременност няма проблеми обикновено. Но при втората е опасно.

pokjei, не знам защо са си спестили информацията.

Като прочетох какви могат да са последствията и доста се притесних.

# 154
Tsv- утре съм при доки за запис на тоновете и ако още се чуствам зле ще го питам,ама то наистина нямаме много избор за лекарствата.
Иначе детенцето ми вече е добре и мисля да я пусна на ясла утре ,че поне тя да не ми  е  в тежест де,дано не ми се обадят ,че пак е с повръщане.Много лошо с тия вируси и зиме и лете все ни тормози нещо.
Хайде оставям ви сега ,че трябва да сготвя ooooh!,незнам вие как се оправяте в тия жеги ,но на мен ми призлява като знам колко ми е горещо и трябва да вися на печката ужааааааааааааааас #2gunfire

# 155
  • на Земята
Ами  да,става дума мисля точно за резус фактора. Попитай следващия път,мисля че съм права.

# 156
Здравейте и от мен мацки  Hug
Ние вчера си купихме леглото и скрина на Арбор. Като ги видях сглобени страшно много ми допаднаха. Сега обмисляме и гардеробчето, което беше в каталога им да поръчаме, но момичето не можа да ни каже нито колко дни е за поръчка, нито каквато и да е информация, та сега ще звъня до централния им офис. От там бебо се сдоби и с комплект за изписване в бяло и патешко жълто  Grinning и с патешко жълта хавлийка. МЕжду другото цените на комплектите за изписване и спалното бельо в магазина са на много прилични цени. Матрачето не го взехме, че беше в леко розов десен и с пате с момичешка шапчица  Mr. Green След това минахме и през Захитекс, където освен бебо, намаза и батко му, а също така и племенника. Нещата им наистина са много качествени и на супер прилични цени. Когато приключиме с ремонта ще снимам и покажа, че сега всичко прибрахме в пликове и продължаваме с лудницата в къщи  ooooh!
За раждането не ща да ви разказвам - всеки сам ще го изпита по един или друг начин. Единствено мога да кажа от личен опит, че нефролога на Госпойцата е бил прав  Peace Бъбреци болят много по-гадно  Rolling Eyes

# 157
  • Варна
Мислиш ли Пуки като лежа без да мърдам е наред но както мръдна и пак почват болки не са постоянни ами прерязва и спира след 10 мин пак но като лежа всичко е наред

Ако много се притесняваш, прескочи да те видят,но според мене това не са контракции. Няма как да са  подготвителни или родилни такива , а пък корема ти да не се втвърдява. При подготвителните корема се втвърдява без болка/но понякога и със такава/, а родилните знаеш как са от опит,тъй като си раждала вече. Ако не е разстройство или някакви спазми от храна, помисли си дали не е от някое срастване. Имаш ли операции някакви в нея област?
Аз имам болки винаги като се уморя и като легна да почивам всичко спира.Може и при тебе да е така. Вземи си нош-па и магнезииче ако имаш под ръка.Магнезия дето е на прах-Диаспорал е с моментално действие, без да се налага натрупване като Магнерота и другите.Би трябвало такъв коктейл да те отпусне. А ако е стомашно разстройство някакво,вземи една Смекта.

# 158
  • София
Аз напоследък само ви чета, че се сдухах покрай раждането на септемврийките. Емоционално съм се нагласила за естествено раждане и не ме е страх от него тъй като  приемам, че е нещо нормално. Обаче като видях колко септемврийки минаха под ножа поради какви ли не предписания, почвам да се тревожа. И това предизвикано раждане на термин, защо не изчакват още малко?! Все пак терминът е нещо теоритично. Обаче като ти кажат че "трябва" еди какво си, можеш ли да проявяваш компетентност да откажеш това към което докторите те насочват. Оставям се изцяло в ръцете на докторката си и на Господ.  Praynig

Гери, аз бих се обадила на доки да се консултирам за болежките. А тоя магнезий не трябва ли да се спре като се влезе в 36г.с.? Аз чак в четвъртък съм на ЖК (34г.с.) та ще видим какво ще ми кажат.

Нашия татко вчера купи стерилизатора, още един комплект чаршафи, пикливка, чорапки и памперси. Остават само козметката, праха за пране и комплекта за изписване с порт бебето, които свеки каза че ще вземе.

# 159
Добро утро Simple Smile Знам че е обяд ама който спи до 12.30 му е сутрин Wink

И аз като Госпойцата хич и не искам да знам на кой как му е минало раждането. По добре е човек нищо да не знае.

Чакам с нетърпение срещата с доктора в петък. Ще правим пълни изследвания, консултации със специалисти и ще определим дата. Крайно време е, че това чакане ужасно ме изнервя.

# 160
  • Варна
На кое от нашите момичета му беше паднала тапата? Или се бъркам нещо? newsm78
И някой знае ли как е малкия ни Калоянчо?

# 161
добър ден и от мен   bouquet
mylili забелязах аз че нещо не пишеш  Wink ама спокойно не се шашкай  Flutter ти сама си знаеш че всяка бременност е различна всяко бебе е различно а като гледам и всяко раждане е различно Simple Smile така че спокойно Simple Smile
аз не съм се разбързала да раждам Simple Smile гледам си аз колко ми е готинко:) бебо в корема папка си когато му скимне, винаги е с мен, спинка си когато му скимне и за мене по малко притеснения и за него лукс комфорт Simple Smile пък като реши да излиза не мож го спря Simple Smile
само чакам да се свечери и започвам обиколките из квартала Simple Smile
да помоля за парола на лични да си качи снимките с шкембака в албумчето Simple Smile
и ако имам проблеми с качването на снимките ще питам Simple Smile
  bouquet Wink Hug

# 162
      Здравейте всички Hug Аз рядко ви чета защото съм доста заета, а и освен това не ми се чете за ражданията...Тони е казала много хубави неща по тоя повод.Не ми се ще и на мен да се чудя защо не ме боли или ме боли и т.н

Аз ще започвам да се стягам, че днес пак съм на сватба и нямам търпение newsm68 newsm03 smile3521 На предната изкарах прекрасно.Кумовете ни бяха прекрасна сватбена двойка.Надявам се скоро да успея да кача снимки.

Хубав следобед и до скоро сладурки  bouquet

# 163
# 164
  • Варна

Щом си свиркаш, урагана е далече. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт