Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички

• 15 497
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Ха, добър вечер Simple Smile

Варненки - дали ще е много нахално и аз да се присъединя към срещичката Simple Smile Залипсвала ми е бременлийска компания.  Embarassed

Шики, не се товари с поведение на роднини, ако можеш. Преди седмици родната ми баба ми каза, че ще ме прати в гроба при майка ми. Първоначално не знаех на кой свят съм и какво става, но като се успокоих и премислих, се отказах да тегля за чужди идиотии. Всеки си се разплаща, така или иначе някога.

# 181
n_alex76, syconium , вие направо ме шокирахте  Shocked Shocked Shocked Как могат да си позволяват тия хора да ви говорят така  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out Най-малкото заслужават цял живот да не им проговорите.

# 182
На кое от нашите момичета му беше паднала тапата?
Пук, аз съм с падналата тапа, но засега нищо притеснително не последва. Пия Магнерич и Но шпа, но май ще ги спра, нямам ни контракции, ни болки, матката ми е спокойна. В Премаман ми се сториха необосновано скъпи нещата (поне за мен), много кофти ситуация ти се е получила  Confused
Да знаете, че ви понастигнах в покупките  Flutter. Всичко необходимо е в наличност, вкл. и за мен за родилното. Много съм доволна, защото намерих до едно нещата, които предварително си бях заплюла. Сега спокойно мога да си позволя някои глезотии при разходките из града, т.е. нещо ненужно, но неустоимо  Mr. Green. Количка не сме купили, но тия седмици ще разглеждам и разучавам обстойно из нет-а. Не успях да видя на живо Peg Perego, магазина беше затворен. Не успях да уговоря мъжа ми да отскочим и до Сф, та и АВС-то няма да разгледам  Sad. Резервен вариант са ми Кенгуру, тях видях в един магазин в П-в и ми харесаха, по-конкретно Freestyle, а съпружеството си избра Infinity. Имам малки забележки и към двата модела, та затова търсенето продължава  Simple Smile.
Даааа АЛИС3 ,ние бяхме. Даже и Галаха беше там. Отидохме заедно след срещата да поразгледаме. Защо не се обади ама че си. Crossing Arms
Алис,бой!Що не се обади бе човек!
Уф, виновна!!!  Но честно казано не си вярвах, че сте вие, мислех си чак такова съвпадение да попадна точно на нашите....и само на снимка съм ви виждала... Да не говоря, че и за срещата знаех предварително, обаче като споменах да отскоча благоверния се развика "Ние за празни приказки ли сме дошли дотук, или работа да вършим...като ви знам отидоха 2 часа поне да плещите"  Sick. Ние често пътуваме до П-в, мисля си по-нататък ще се запознаем  Hug
Lauren, поздравления за куража! Най-вече ме впечатлява, че трезво и рационално разсъждаваш за себе си и търсиш начини да се справиш   bouquet. Нищо, че не търпиш болка, пробвай, пък ако не ти хареса втория път ще си планираш операцийка  Wink Hug
Сикониум, направо ме втрещи  това с баба ти #Crazy. Шики, чакаме да споделиш  Hug
Аз раждане няма да разказвам. Писала съм доколкото би ви било полезно според мен. Само още нещо интересно да спомена, което е показателно, че наистина всичко е индивидуално. Не съм чувала за друг случай като моя - така и не дочаках регулярни контракции. Моите бяха зачестяващи, но много бавно и обърквящо. Примерно се редуваха интервали 20 мин, следващия 8, след това 15, после 11, 18.... и т.н. Чаках цял ден да станат като по учебник, но не би и когато имах вече няколко интервала по 5-6 мин. тръгнах за болницата след много чудене. Когато ме запитаха лекарите на колко минути са ми контракциите не знаех какво да отговоря, изгледаха ме като невменяема, сигурно си помислиха, че не меря както трябва. 15 год. съм учила математика и смея да кажа, че ми е приятелка  Sunglasses, все мога да измеря няколко интервала, щом се справям с Висшата математика  Grinning. Та това беше различното при мен, другото е ясно  Wink

# 183
А, тя моята баба има цяла колекция изцепки, още от времето, когато мама и тате са се заженили.
И като се абстрахираш от злобата и обидата, дори звучи забавно

# 184
  • Варна
Комплекта ми за изписване не е от Премаман слава богу, обаче аз като видях тия дупки и се стреснах за всичкото пране. Но вече извадих комплекта за изписване от дезинфекцирането и няма проблем.Излезе си както го сложих.

Искам да питам Мими от Варна, в Майчин дом бебчетата с наши дрехи и чаршафчета ли ще са по време на престоя или и това осигуряват от там, защото не видях в списъка им да искат такива.пък аз хич не искам бебчо да ми е с някакви си общи болнични дрехи докато сме там. newsm78

alliss3, радвам се че си добре.

# 185
спокойна вечер, дами Simple Smile

# 186
  • Варна
Сикониум-естествено,че може да дойдеш  Heart Eyes Незнам само този час дали ви е удобен за транспорта, пък и двете с Фийл ще си правите компания по пътя
Ако не ви устройва,  който е на линия в темата да пише и ще се разберем за друг час, или ако е нужно някак да ви упътим как да стигнете до Ян Палах....пишете
За роднините ви-нямам думи  ooooh!, аз с такова нещо не съм се сблъсквала до сега(слава Богу), всички са много разбрани и играят по "моята свирка", но никога не е късно да ми дойде на главата
Софко как е положението, ти хубаво си свиркаш, ама по нашите новини съобщиха, че вече ви евакуират...да заковете яко прозорците
Пуки, много тъпо това с дрешките, дано тия на Оркистрата излязат стока, нали са френски, пък и на вид изглеждат доста качествени
Аз ще пера в края на тая седмица, донесоха ми преди време някакъв прах от Гърция с маслини-не мирише на нищо, един такъв зеленее, специално за бебета-там с такива ги перяли дрехите, но мисля тая седмица да пусна една пералня с наши дрехи,че да видя как пере
Хайде лека вечер и от мен, много ми е тежко да дишам, направо ходя из вкъщи и пуфтя като локомотив, едва си поемам въздух

# 187
Софко как е положението, ти хубаво си свиркаш, ама по нашите новини съобщиха, че вече ви евакуират...да заковете яко прозорците

И аз исках това да питам. Толкова ли е зле положението или тук ни заливат с невярна информация. Софко, казвай какво става.

# 188
Здравейте тумби Grinning За срещичката аз съм ЗА newsm10 ПУКИ в Майчин дом бебоците си ги обличат в тяхни гащеризончета и памперсите си бяха от тях.Айде момичета отивам да спя аз че имам страшни болки в кръста newsm46  love001

# 189
Хм, абе засега според прогнозите ни подминава доста отдалече Айк, само докато се вмъкне в Мексиканския залив може да засегне Кий Уест- най южната част от ФЛ, та явно там са пускали кепенците. Малкият не ми дава възможност да гледам новините редовно, та и аз незнам. Засега се движи бързо и би следвал траекторията, която му предвиждат синоптиците... обаче ако се забави из залива, тогаз става лошо, щото не се знае на къде може да тръгне и да обърка прогнозите... Засега сме извън опасност Wink...
Та информацията с която ви "заливат" е подранила и пресилена за момента... Както се изразява чичкото от прогнозата за времето: единственото, което се знае със сигуност, е че в залива ще има мощен ураган в сряда.
Между другото- през 2005 толкова много такива системи е имало, че им свършили буквите от английската азбука за наименоване на ураганите и бяха почнали гръцката... та тук народа трудно се плаши, но понякога има защо все пак, недай си боже...
В крайна сметка това е цената на удоволствието да си топиш четирибуквието в морето целогодишно  Laughing...
Хубаво ви оспамих.

ssissi, възхищавам се на трудолюбието ти най сериозно. Днес на мен ми беше ден, в който трудно се сгъвах и гледах да поддържам ежедневния ред само... а колко има да се лъска из къщи- поне 12 точки от списъка, който ми изчезна са, та утре ще правя нов.
Гери, мила, дано си по- добре днес  Hug!
Lauren, аз пък движех въоръжена с най- силните възможни обезболяващи на свободна продажба, колчем се неразположех, не търси логика, може и да не те боли колкото си мислиш, предполагам, че ще се справиш супер и за епидуралната няма да съжаляваш  Peace.

Между другото при мен първите оцикляния след раждането, бяха абсолютно безболезнени, а "кексоправенето" беше една божествена фантазия просто, та да си призная честно на бащицата много съм му се наточила, щото вече корема ми тежи и не се харесвам и се схващам все в някакви сюблимни моменти и изобщо не съм доволна от епителните ни съпреживелици  Mr. Green  Stop...

Хора, ще ме прощавате, ама явно не само на живо си затварям трудно устата, а компанията ви ме кефи, та съвсем трудно ми е да се въздържам...
Всъщност, другия път, ако пусна свиркащ емотикон, значи, че точно това се мъча да правя  Crazy Laughing...
Хайде със здраве и спокойната!!!!!   bouquet

# 190
Добро утро мацки  food010 много спите бе хора.Аз от няколко дни съм тако сумнамбул по-цяла нощ обикалям от стая в стая и немога да си намеря място.Нещо съм много неврозна напоследак.Чак аз не се изтрайвам на моменти Mr. GreenЕй ама събота и неделя е голяма скука тука никой няма всеки е избягал на някъде newsm68Отивам да си пия кафето на вън.По0късно ще намина пак  love001 newsm51 Two Hearts

# 191
  • София
Ей, спите ли,бе?!Само аз ли съм станала толкова рано  newsm78
Не можах да спя и ставах рано заради стерилната урина, резултат ще има в четвъртък! А как ме е яд, че Надал отпадна на полуфинала направо не е истина, тоя Мъри не стига, че е противен ами инай - нагло изхвърли Рафа от турнира! Направо съм  smile3511 И кой сега ще гледам на финала Федерер и тоя скапаняк Мъри  newsm61 smile3515
Вчера забравих да поздравя Сиси за хубавите резултати от изследванията! Много се радвам, миличка, че са наред!   love001
Пуки, съчуствам ти за инцидента с бебешките дрешки! Просто и аз отписвам Премаман като магазин от който ще пазарувам  newsm11

# 192
  • Варна
Здравейте, момичета... и ДОБРО УТРО!

И аз не спя вечер.... много ми е трудно или може би си мисля за много излишни неща и не мога да се успокоя!

Забелязвам нещо - Повечето варненки сме от един квартал.... аз съм на ул."Евлоги Георгиев"! Обаче все още ходя на работа и срещата на Ян Палах ми е в работно време.....  Sad  С Фелл Ю се чуваме - ще и звънна да каже на нея как и е удобно и пак ще пиша ако тя не може да се включи!!

Хубав ден на всички, аз отлитам!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 193
  • София
Не сте само вие ранобудни  Wink аз обикновено се  събуждам към 7.00, но поне заспивам преди 00.00ч. Но от опит знам, че е супер изнервящо да не те лови съня.

Момичета, ама вашите роднини направо ме изумиха.  #Crazy Що за приказки и поведение  #2gunfire Аз не бих имала скрупули да спра да им се обаждам поне докато не родя, за да мога да си съхраня спокойствието.

Пуки, направо съм потресена от съсипаните дрешки. Не може ли да им направиш рекламация? Въпреки че в БГ манталитета на търговците е такъв, че винаги клиента е виновен.

Софко, ама ти не се въздържай от приказки, че може да се пукнеш  Laughing Винаги ми е приятно да чета твоите постове  Peace

# 194
  • Бургас
Добро утро Красавици! Hug

Аз днес се събудих с болки в кръста и не мога да си намеря място. Crossing Arms

Пловдивски сладурани дайте някоя снимка де.

А Варненските мами да не забравят да щтракнат някой фотос утре.

Общи условия

Активация на акаунт