Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са мненията за избора на бебешка козметика?
Какви са препоръките за покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, като рожденни дни, здравословни проблеми по време на бременност, избор на бебешка козметична грижа, покупки за бебето, сънливост по време на бременност и подготовка за раждане. Публикациите обхващат различни теми като бременност, семейни отношения, подготовка за раждане и преживявания и стресове свързани с бременността както и споделяне на лични преживявания и съвети помежду си.
-
Какви са мненията за избора на бебешка козметика?
Мненията относно избора на бебешка козметика варират. Някои майки предпочитат медицинска козметика като SebaMed и Weleda, докато други се отнасят с резерва към добавките в продуктите и предпочитат по-естествени варианти. Важно е да се има предвид, че изборът на козметика може да зависи от кожните проблеми на бебето.
-
Какви са препоръките за покупките за бебето?
-
Какви са препоръките за среща на майките?
-
Как мога да кача снимки в албум "Коремчета"?

и от мен!

,ще се постарая да се поприготвям вече поне с основните неща.

.Мисля всички дребни неща, които остават да закупим от там.

Направо избеснявам. Преди повече от месец каза че почва ремонт.Е, почна го като събори всичко в тях, без да е намерила майстори които да ремонтират. И сега всеки ден ми хленчи и дрънка че ще умре от нерви и кръвно и така ангажира и мене, а аз мразя ремонти. Дори когато искам да й помогна,моите разбирания се различават коренно от нейните. Тя иска примерно врата за 200 лв. която хем да е качествена, хем хубава и майсторите едва ли не да й измажат и около вратата, а не просто да я сложат. Така за един месец с нейните претенции само една врата от ПВЦ се сложи и тя орева орталъка че я били измамили.
Сега на мене хленчи за фаянсаджии,мазачи, окачен таван, паркет и незнам за нея обаче аз полудявам с нея. Ако не й помогна, почва да ни обвинява че заради нас я мамели и й пробутвали боклуци като видели пенсионерка.