Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички

• 15 502
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна

Забелязвам нещо - Повечето варненки сме от един квартал.... аз съм на ул."Евлоги Георгиев"! Обаче все още ходя на работа и срещата на Ян Палах ми е в работно време.....  Sad  С Фелл Ю се чуваме - ще и звънна да каже на нея как и е удобно и пак ще пиша ако тя не може да се включи!!
Леле, верно почти всички сме в един квартал-две от тумбите сме на Басанович  Laughing
Щом си работна,тогава срещата ще я променим, вероятно ти е удобно в почивните дни-аз съм под въпрос обаче за събота и неделя(но "въпроса" може да отпадне)
Като ще се срещаме, то нека сме всички-така че, пишете с Фийл как ви е най-удобно

Аз ще потеглям, трябва да си намеря оптика със сносни цени, вчера се намърдах в една, където рамките бяха от 340лв нагоре..... Laughing като си сложа и стъклата може целия следващ месец да си ходя хубава и гладна

Да ви споделя-ровя в Редута и не откривам чувалчето, вероятно е свършило,но намерих код за безплатна доставка-ако някой ще си поръчва ще ви пиша на ЛС

# 196
Добрутро!

Аз ще се побъркам! През деня как да е - живее се, но вечер ми е толкова изнервено и задушаващо и сърбящо по цялото тяло, че не мога да спя и ми иде да удуша настоящия татко, който блаженно си подхърква в леглото.

За срещата във Варна, щом още има работещи, може да се измисли нещо за вечерта, след работа? Ако на всички им е удобно, разбира се.

# 197
Здравейте милички  Grinning Аз само да ви поздравя - нещо не ми се пише, а и няма какво  - за сега поне  Wink
Пия си кафенце,чета си ви и така  Hug

# 198
Добро утро!
Момичета, преди да съм ви изчела имам нужда от
ПОМОЩ!

Нали бяхме си харесали количка на Peg Perego Bubble black ето линкче,
http://www.vitodesimone.com/content/view/18/28/
модел
UNO, сега се оказва, че няма да я внасят повече и съм ужасена, моля ви помагайте откъде мога да намеря или в някой интернет онлайн магазин да си я поръчам!

# 199
  • София
Здравейте момичета  Hug
Пия си сутрешното кафенце с вас и наваксвам да прочета пропуснатото  Laughing
Изкарах 3 дена почивчица във Варна, последно гости на свеки, че след 2 седмици и аз в 9 месец влизам и мисля да не се отдалечавам вече толкова от София. Сега съм във Велико Търново при мама и тати и след няколко дена се завръщам към София. Мъжо си тръгна към София, че голямо почистване го чака, леки козметични ремонти и реши че е по добре да го оставя да се вихри там и да съм далеко от мръсотията, която ще настане  Sunglasses
Мацки от В.Т., ако има някоя, дето се чуди с кого да пие кафенце да се обади, насреща съм за срещичка  Hug
Хубав ден с усмивки само!  Sunglasses

# 200
Добро утро!

Все по трудно ми е спането, ужасно много контракции, не мога да си намеря удобна позиция, абе ужас. Така ще е вече до края най-вероятно.

Инче, намерих количката в немския амазон.
http://www.amazon.de/Peg-P%C3%A9rego-IPUN130062KN46TL53-Elegance … 860050&sr=8-1
Ако трябва ще помагам с езика. 

Лека седмица на всички.

# 201
  • в здрача
jijibiji двете с Надежда сме от ВТ. Аз утре ще отида гладна, жадна да дам кръв в поликлиниката сутринта, може после да се срещнем някъде и да пием едно кафе преди големите жеги. Закуската ще си я нося в чантичката, че с това проблемно кръвно да не стане фал. Малката е на градина, така че ще можем спокойно да се наприказваме.

# 202
Привет! Ама е хубаво в къщи....Все още нямам и време за депресия, толкова неща има за свършване, може би като ги отметна ще ми доскучае, но това е далеч. И аз съм от ранобудните, в 6 ставам всяка сутрин, но в 7 пак легнах  Mr. Green и поспах още. Сладки, как сте с яденето??? От седмица голям глад ме гони, дори сутрин се събуждам от глад. Чудя се на какво се дължи - дали е от растежа на бебка и иска повече енергия, или пък от увеличените количества храна спрямо това, което съм ядяла преди бременността....т.е. нещо като привикване или разширяване на стомаха  newsm78. Вие как мислите, помогнете ми, да знам дали да стискам или да си хапвам когато ми къркори, бездруго предостатъчно се налях  Embarassed
Джиджи, съпруга ти май ще оспорва титлата the best на съкровището на Майли  Wink

# 203
  • Велико Търново
jijibiji и Tsv, на линия съм! Къде искате да се срещнем? Ако искате да се чакаме на чешмичките под Роял? Цвети, кажи в колко часа ще ти е удобно, че само ти май имаш ангажимент Simple Smile

# 204
  • София
jijibiji двете с Надежда сме от ВТ. Аз утре ще отида гладна, жадна да дам кръв в поликлиниката сутринта, може после да се срещнем някъде и да пием едно кафе преди големите жеги. Закуската ще си я нося в чантичката, че с това проблемно кръвно да не стане фал. Малката е на градина, така че ще можем спокойно да се наприказваме.

Tsv чудесно, значи утре ще се видим, Надето може да се присъедини и тя, ще я чакаме днес да се включи да каже дали ще може и ще се уговорим. Ще ти пиша на ЛС  Peace

Аз да споделя с вас, колко съм доволна от магазин "Бебчо" във Варна. Магазина е достатъчно голям, зареден и съм изумена от обслужването. Прекарах поне по час тази събота и после и неделя и по мили, компетентни продавачки не съм срещала не помня от кога. Не ти се пречкат постоянно зад гърба или да ти досажда, стоят си някъде из магазина /винаги наблизо, когато решиш че ти трябват/ и като попиташ получаваш доста компетентен отговор. Харесах си и количка там...Quinny Speedi SX, в лилаво, направо се влюбих в нея. Никога не съм искала дори да ги гледам тия скъпите колички, всички ме съветват да не се хвърлям на тях, да си дам парите за други неща за бебчо, да дам не повече от 500лв за количка, обаче тази я сънувам вече и май това ще е количката за бебка. Много от вас няма да са съгласни с избора ми, може и аз да съм на друго мнение след 1 година, но ... Досега нито една количка не ме е грабвала, все нещо не ми харесва, докато тази...май е тя Simple Smile Единствено ме притеснява леко, че не е от най леките /10кг е летния вариант/ и че е широчка доста и може да се затрудня с нея на места, но може би ще направя компромис с тези неща, поне на бебс ще и е широко Simple Smile
Та така, не можех да не похваля магазина и отношението на продавачките там и искам да благодаря на Госпойца Димитрова, че този магазин ми е останал в главата от нейните постове и специално накарах мъжо да отидем до там да разгледаме.

извинете ме за дългия пост  Embarassed

# 205
Здравейте момичета не съм влизала последните четири дни и сега докато ви изчета минаха 2 часа. А иначе аз вече ставам рано около 05 часа сутринта и т.н. А иначе вчера купихме количка на Чиполино и кошница за кола и съм много доволна. Има още неща за купуване и моите неща за болницата но моят термин е края на октомври и се надявам да наваксам. Това е за сега лек ден момичета.

# 206
Здравейте. Аз не съм от ранобудните, но пък се будя посред нощ, въртя се няколко часа и към 5-6 сутринта успявам да заспя и откарвам докъм 9-10.
Аз да се оплача, моята бебка май вече е смъкнала. Опитвам да я убедя, че е рано още за излизане - имам още седмица до влизането в 9 месец. Дано мъничето не е на друго мнение. Все ми се ще когато зараждам, октомври поне да е започнал.

В крайна сметка, важното е всичко да е наред, пък когато - тогава.

За часът и мястото на срещата съм абсолютно безпретенциозна Simple Smile

Сега ще се поразходя по сенките и после се залавям с чистене.
До скоро

# 207
  • София
alliss3, мога само да го хваля моя мъж, чак понякога се чудя как го намерих такъв  Laughing Естествено като всеки мъж си има трески за дялане, но + са много повече от минусите и нищо не мога да кажа, приемам ги.
Сега ако ви кажа и че той поема по-голяма част от домакинските задължения, включително готвенето, което адски много му се отдава вече ще се притесня дали няма да започнат сериозни набези към него  Mr. Green Ама стига хвалби  Blush

Наде, появила си се и ти, ще се съберем значи утре, много се радвам, чакаме Tsv само да каже удобен за нея час, мястото ме устройва и мен  Peace

# 208
  • София
Инче, ти къде ходи за количката?
Ето няколко места за които се сещам:
http://family-bg.com/prX_2364.htm?osCsid=dce50e84b7883db4790458cd49e2c8d3
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3440
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3524
пробвай в магазина на бул. Г.М.Димитров или в Пигис хаус.За другаде не се сещам.

Алис, аз съм така с яденето от 4 месец. Мъжът ми не може да свари да пазарува и да готви, аз ошушквам всичко. По едно време бях решила, че прекалявам, но гладът при мен е мъчителен просто. Затова по-добре често по малко. Може и от скука да ям така, или пък наистина ми е разширен вече стомаха. Даже незнам колко кила съм до тук, в четвъртък ще ме сюрпризират на ЖК. Абе после ще влизам във форма, сега не стига че нямам друго щастие освен похапването ами и от него да се лишавам. Whistling

Ванче, контракциите безболезнени ли са? Аз вече получавам и докато съм в покой, а скоро ще трябва да спираме хапчетата. Последния път като ходих на запис на тонове, доки каза че е засечена контракция, която съвпада с ритници отвътре. И тогава се замислих, че най-много контракции имам когато дребната буйства по цял ден. Добре, че обикновено спи и само от време на време се намества че иначе  #Crazy Ама още малко остана  Wink Вчера четох при септемврийките за една мама в моето положение и в 38г.с. са й разрешили да става вече, момичето се е утрепало от обикаляне и на кръчма ходили. Леле, от сега се точа за един малък промеждутък преди да съм родила ... тук трябва да има един емотикон с потекли лиги  Mr. Green

# 209
mylili, мерси, мила. Аз директно на вносителите звънях и във фирмения им магазин. Казаха, че вече не се произвежда, тъй като след месец два пускали новата колекция и това което имало по търговската мрежа било на доизчерпване, а тази която аз си харесах... харесвах, била свършила навсякъде и я нямало  Cry

Общи условия

Активация на акаунт