Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са мненията за избора на бебешка козметика?
Какви са препоръките за покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, като рожденни дни, здравословни проблеми по време на бременност, избор на бебешка козметична грижа, покупки за бебето, сънливост по време на бременност и подготовка за раждане. Публикациите обхващат различни теми като бременност, семейни отношения, подготовка за раждане и преживявания и стресове свързани с бременността както и споделяне на лични преживявания и съвети помежду си.
-
Какви са мненията за избора на бебешка козметика?
Мненията относно избора на бебешка козметика варират. Някои майки предпочитат медицинска козметика като SebaMed и Weleda, докато други се отнасят с резерва към добавките в продуктите и предпочитат по-естествени варианти. Важно е да се има предвид, че изборът на козметика може да зависи от кожните проблеми на бебето.
-
Какви са препоръките за покупките за бебето?
-
Какви са препоръките за среща на майките?
-
Как мога да кача снимки в албум "Коремчета"?
Еленце не се ли съмняваха при теб за прееклампсия ? Може би това е причината да ти продължат магнезия
Много хубави изглеждат нещата от Ларедут, и аз чакам няколко нещица, ще ви пусна снимки, като пристигнат 
. Аз като видях, че се организира варненска среща и нямах търпение да разбера дали вече часът и мястото на срещата са известни

Толкова ли са тъпи, че не могат да си направят сметка, че имат еди колко си бременни и в еди кой си месец трябва да има се правят изследвания и ще са им необходими направления, ама не ... Въобще нищо не прави скапаната ни държава за нас
Поне успях да си взема направлението за раждане и направлението за хоспитализация, НО трябвало да отида да ми допише резултатите от ПКК и урина (които казах, че ще си платя), освен това и тоновете на бебето, което ще ми струва 10 лв. и размер на главичката за още 20 лв. Че какво ми поема касата тогава??? Та сега се чудя, ако отида да раждам без вписана тази информация какво ще стане. Хич не мисля да им давам пари при положение, че си ходя на частно и ми я казват цялата тази информация. Като за капак като се прибрах видях, че тази не ми е написала името в направлението за раждане
.