Работна тема "Детските площадки в България"

• 29 224
  • 374
  •   1
Отговори
# 60
  • СОФИЯ
Предлагам ви 5 октомври.  Simple Smile

Това е по-добро предложение, според мен. Не е добре да има съвпадък с ОС. newsm28

# 61
Предлагам ви 5 октомври.  Simple Smile

Това е по-добро предложение, според мен. Не е добре да има съвпадък с ОС. newsm28

Ако и другите сте ОК, прелагам да задействаме среща с Асоциация Родители за следващата седмица и действаме сериозно по организацията. Вероятно за масовото почистване ще ни трябва разрешение от общината..

# 62
По напред прочетох, че трябва да е през септември, нали имало план. Но щом няма проблем - за мен колкото по-късно - толкова по-добре. 5 октомври е чудесна дата, циганско лято.
При нас едва ли ще е почистване, ако викнем медиите в центъра - там постоянно се чисти и няма да има какво, може да е нещо като да разведем медиите и кмета около основните прощадки в градската градина  и да им покажем проблемите, а ако има желаещи майки по градинки по кварталите да се почиства. Нещо такова. Бащи биха могли и да боядисват, но при нас проблема е по-скоро че новите площадки са калпави и опасни - тези по кварталите... Виж катерушките в детските градини имат нужда от подмяна и оправяне, може да включим една точка в писмото.  Peace

# 63
Деси, според мен трябва да има показно чистене, и то именно по кварталите.Детските площадки, трябва да са общодостъпно място, на което  родителите да изведат децата си.Това е най-елементарното занимание за децата и най-честата дестинация за родителите.Безумно е да се юрне  човек от еди кой си квартал до центъра, за да порови детенцето в пясък ooooh!.Именно затова си мисля че трябва да се засегнат именно кварталите.Там никой не вижда проблема.Както сама казваш, ежедневно градската градина се чисти, а по кварталите???Би могло в репортажа на медиите да се направи съпоставяне на нещата- ето- в центъра се прави нещо, най-малкото защото е под носа на общинарите, а в кварталите.....
И аз исках да е в размките на кампанията( т.е. до края на септември.... Rolling Eyes)

# 64
... И аз исках да е в размките на кампанията( т.е. до края на септември.... Rolling Eyes)

Ани, разбирам, но не виждам как ще се получи с ОС същия следобяд.. Погледни от друга страна - тамън кампанията ще е свършила и ще можем да си сверим часовника с техния, евентуално да стъпим на техните резултатите за кампания следващата пролет или съвместна кампания с тях следващото лято.  Wink

# 65
Ще ми е интересно дали ще обявят някакви резултати Thinking
От друга страна- какво стана с идеята да им пишем  и да поискаменещо като удължаване на срока.Не се изразявам точно, ама - не знам как да го формулирам Crazy Абе- все едно да направим пордължение на тяхната кампания и да ги помолим за един вид съдействие Grinning

# 66
Идеята си остава - трябва да напишем такова писмо.  Grinning

# 67
Идеята си остава - трябва да напишем такова писмо.  Grinning
И в този ред на мисли Mr. Green

Ще говоря с Доли дали тя не иска да звънне на КЗП - все пак тя създаде контакта с тях и ако откаже, тогава ще се боря азPeace
Доли не се е отказала, само дето едва ли ще има възможност а се заеме......... WinkТака че- давам ти зелен светлина Grinning
И без друго с писането не сме от най-бързите..., после следват редакции и т.н.... Crazy
Абе- ако ти е дошла музата- направо се заемай Peace

# 68
Ани, кое по-напред да напиша - отворено писмо до Триадица или "затворено" до КЗП???  Rolling Eyes

# 69
Ани, кое по-напред да напиша - отворено писмо до Триадица или "затворено" до КЗП???  Rolling Eyes

hug Споко бе, Изи.НЕ искам да прозвучи като юркане.. Rolling EyesЗнаеш в какъв стил си пишем тук- особено с теб Wink
Бих написала нещо, но ...както знаете не ме бива по тази част, и затова не се предлагам, че повече време отнемат корекциите след мен Blush .За триадица( нали във връзка с НДК newsm78), мисля че би могло да се използва немалка част от  текстовете в писмата за Плевен и ОК Heart Eyes

# 70
hug Споко бе, Изи.НЕ искам да прозвучи като юркане.. Rolling EyesЗнаеш в какъв стил си пишем тук- особено с теб Wink

Знам, знам, просто подканвам някой на помощ... П О М О Щ!

Давай, пиши, ще го редактирам и допълвам, а после и другите ще включим.  Peace Плагиатствам върху вашите писма, абсолютно безсъвестно.  Mr. Green

# 71
  • София

Бих написала нещо, но ...както знаете не ме бива по тази част, и затова не се предлагам, че повече време отнемат корекциите след мен Blush .За триадица( нали във връзка с НДК newsm78), мисля че би могло да се използва немалка част от  текстовете в писмата за Плевен и ОК Heart Eyes

Е, писах, писах и сега наново! Та накратко обобщавам, че в "Триадица" са и НДК, и Южният парк и добре би било да се обедният и да се приложат снимките и на Изи, и на Доли.  Peace

# 72
  • София
Мацки, не мога да се оправя с това трак чейнджис, редактирала съм и аз писмото в уорд и ще го кача по-късно, може би на линк направо, за да го пусна и на момичетата от Плевен. Ще се съобразая и с тази редакция естествено, която е в пощата.

За денят за почистване - в Плевен ще има международен фестивал на военните оркестри, после пък е 22 септември - националният празник, смятам, че най-добре да е в края на месеца, конкретно за тук, а и за да можем да го организираме.
Какво ще кажете за 28ми септември - тогава вече окончателно ще са се върнали и хората от почивка, медиите и институциите ще са заработили на пълна пара, сезонът ще е в разгара си, предполага се че няма да е голяма жега.

Още нещо за Плевен - с Джина си говорихме да направим среща с заместник-кмета, с който аз говорих още по време на протестите, други майки са изявили желание. Лично аз предлагам да не е в присъствието на медиите, те ако искат отделно да си го питат за нещата и да ги снимат с кмета, ако дойдат на почистването, на което ще бъдат поканени.

Аз изчезвам до вторник, предполагам няма спешни неща, мацките движат подписката и ми пращат снимки на площадките, аз ще ги извадя или ще ги направя на презентация, за да оставим в Общината.

За да не забравя - Джинка, ти сигурна ли си, че се обръщаме към правилните хора? Има ли такив пастоянни комисии, проверила ли си? Според мен кмета и архитекта са достатъ(чни, говорих с жена от общината, тя каза че се пише до кмета и той си го разпределя по ресори...

Деси, ако не можеш да се оправиш с моите корекции с трак чейнджис, драсни на лични мейл и ще ти пусна моя вариант на писмото изчистен.

Адресантите като основни линии си бяха в писмото, аз само се порових в интернет и звъннах телефонче, за да съм сигурна за имената на кмета и главния архитект - то аз за София едвам ги запомням, а Плевен ми е съвсем неясен

# 73
... "Триадица" са и НДК, и Южният парк и добре би било да се обедният и да се приложат снимките и на Изи, и на Доли.  Peace

Ох, как ще стане това. Thinking НДК има много специфични проблеми - убийствена мръсотия, метене в пиковите часове, луди тийнейджъри, разрушаващ се паметник, плъхове, светофар, на който се преминава на червено и т.н... Не ми се иска да обединяваме НДК и Южния.. Може ли в две писма до същите хора, като в Относно се посочва за кой район става въпрос?  Praynig

# 74
  • София
... "Триадица" са и НДК, и Южният парк и добре би било да се обедният и да се приложат снимките и на Изи, и на Доли.  Peace

Ох, как ще стане това. Thinking НДК има много специфични проблеми - убийствена мръсотия, метене в пиковите часове, луди тийнейджъри, разрушаващ се паметник, плъхове, светофар, на който се преминава на червено и т.н... Не ми се иска да обединяваме НДК и Южния.. Може ли в две писма до същите хора, като в Относно се посочва за кой район става въпрос?  Praynig

Изи, за Южния парк е абсолютно същото без метенето и паметника.  Peace Ако решите две псима - добре, просто си мисля, че трябва да се внесат едновременно, защото дефакто са от една и съща организация по един и същ проблем и няма логика да се внесе едното писмо и след две седмици - второто.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт