Работна тема "Детските площадки в България"

• 29 291
  • 374
  •   1
Отговори
# 75
Е, за внасянето съм съгласна, спор няма!  Peace Знам че и при вас е същото положене, но в писмото посочвам и определени места в нашата градинка, коита са проблемни зони за майки и деца. Затова предпочитам да е фокусирано само върху НДК.  Peace

С Доли ще можете ли да напишете писмо за другата седмица?  Praynig

И вашите размисли върху:

Ако и другите сте ОК [за дата 5 октомври], прелагам да задействаме среща с Асоциация Родители за следващата седмица и действаме сериозно по организацията. Вероятно за масовото почистване ще ни трябва разрешение от общината..

# 76
  • София
За следващата седмица не мога да поема ангажимент - връщам се на работа за една конференция, което означава, че ще съм ангажирана от 8 часа сутринта до по нощите (ще трябва да ходя и на вечерите без една  ooooh! ). Евентуално уикенда (следващия), ако Доли или някой друг (то май няма друг в района) не ме изпревари. Междудругото в онзи пост, дето ми се затри, обяснявах, че, доколкото знам, паркчето до НДК около МОЛ-а е част от Южния парк, т. е. ако ще го включваш в писмото отн. НДК да го имаш предвид.  Peace

# 77
biborana, мислили ли сте, ако подземния паркинг стане неизбежен да се изиска отгоре да се направи детска площадка? Има такава в Хиподрума, на ул.Ами буе и е много хубава  Peace

Ани, ако искаш ти пусни мейл до Пакостник , когато сте готови с писмото  Peace

Изи, а защо не пуснете едно писмо с 2 отделни точки така да се каже? Всмисъл описвате общо проблема и след това си пишете конкретно за НДК и за Южния парк?

# 78
...
Изи, а защо не пуснете едно писмо с 2 отделни точки така да се каже? Всмисъл описвате общо проблема и след това си пишете конкретно за НДК и за Южния парк?

Може и така.. Написах писмото за НДК, но ще го оставя да отлежи до вторник, току виж ми хрумне още нещо.. Та, засега няма да ви го пускам за одобрение.

... паркчето до НДК около МОЛ-а е част от Южния парк..

Имаш предвид пясъчната градинка, както я наричам??? Не съм я включила..

# 79
  • София
...

... паркчето до НДК около МОЛ-а е част от Южния парк..

Имаш предвид пясъчната градинка, както я наричам??? Не съм я включила..

Аха. Ето: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=23eb9a5289bf54ca476365869eb01b … p;ix=42&iy=35 , Южен парк е.  Peace

# 80
# 81
Момичета, аз да предложа нещо - защо не се свържете с Часът на мама,те подкрепят такива инициативи,сигурна съм че няма да откажат да направят предаване по въпроса. Може да поканят представители на Роспа,родители,знам ли някой общинар newsm78 Ако разбира се някоя от вас има свободно време,защото на нас ни е далеко Simple Smile Да се пакже състоянието на площадките,да се покажат площадки в други страни.
Как мислите,може ли да стане?

# 82
  • София
Djina, някои от момичета са участвали в "Часът на мама", макар и по други тема, така че сигурно може да стане.  Peace За повече информация ще трябва някой друг да се включи - едно, че аз не съм сред тях, пък и следващата седмица ще съм ангажирана с друго и няма да мога да се включа. Иначе идеята е добра.  Grinning

# 83
Наистина бихме могли да потърсим Часът на мама за предаване по темата.Те правиха пролетта точно за кв. Овча Купел http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1760 Може да е нещо като продължение.Бяха потърсили и кмета, н отака и не разбрах  длаи са получили някакъв отговор от него Thinking
Идеята ти е много добра за съпоставяне на нещата Peace

# 84
Дано да стане . Само се надявам да се говори и за провинцията  Wink Ще е хубаво ако някоя от нас може да се включи,но на мен ми е невъзможно абсолютно,а за Деси не знам,но се съмнявам.
Абе важното е да се даде гласност.

# 85
Кажете кой ще участва и ще ги търсим  Peace

# 86
Джина, няма София, няма провинция.Говорим за средата в която растат децата на България PeaceТрябва да се даде гласност.Предполагам ( почти съм сигурна) че ще се кацентира в медиите на софийските акции, най-малкото защото  сме им по-удобни за снимане на материали Wink.Но ако подсигурите  плевенските медии( а те са във връзка с националните такива като кореспонденти),мисля че има шанс да се вмести репортаж и то Плевен.Вие  контактувалили вече с някоя ТВ?За агенция фокус разбрах само Thinking

Между другото- пуснах мейла до Пакостник Peace

# 87
Аз имах предвид ако участвате в Часът на мама да не става дума само за НДК или Овча купел,а за страната като цяло Simple Smile
Мислех си дали няма да е добре да поканят и Комисията за защита на потребителита,да кажат там докъде са стигнали с кампанията за безопасността.
Иначе в Плевен още не сме говорили с медиите,но от двата плевенски всекидневника изказаха желание да направят репортаж,Деси има координати и на телевизиите,така че вярвам ще е отразено.

# 88
  • СОФИЯ
...за страната като цяло Simple Smile...

Така тр да е, според мен. Но подкрепата за тази идея е Лична. Бих съдействала.

"Провинцията" е особено различна.  Различно е, Мами -  В. Търново, Русе, Плевен.... и от др страна Варна, Бургас и пр.

Необходима е концепция /дано не звуча пошло/.

знам, че глобалните ми разбирания няма да са приети скоро

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 23:58 от мама САННЯ

# 89
И на мен ми харесва идеята за "Часът на мама". С Ива Дойчинова имахме уговорка да продължим предаването за училищата, но аз се затрупах с други неща и това остана в страни. Мога да се свържа с нея във форума им, където тя пише, и да й разкажа за инициативата.

Но нека преди това осъществим среща с Асоциаия Родители - настоявам за това отдавна, тъй като не искам да ги прескачаме и да изглежда като присвояване на идеята..  Peace

Общи условия

Активация на акаунт