Работна тема "Детските площадки в България"

• 29 205
  • 374
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте

Едва сега от многото работа ми остана време да погледна във форума.

Виждам, че се обсъжда някакво писмо.

Мога ли да помоля да ми изпратите на маила (sirkarov@gmail.com) въпросното писмо.

Благодаря!

Бих могъл да подкрепя инициативата.

Ивайло Сиркаров

# 196
  • София
Г-н Сиркаров, надявам се най-късно в понеделник да мога да взема отношение по написаното от вас.

Изи, знаеш ли какво се присетих - май в писмото беше писала за разбития асфалт в Южния парк.... (ще имам достъп до него чак довечера, за да ти цитирам точно). Аз обаче не се сещам за такива места, асфалта го оправиха.  newsm78 Ако ти се сещаш, пиши, моля и Доли да се включи по въпроса.  Peace

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 11:25 от Спящата красавица

# 197
Г-н Сиркаров, благодаря Ви за включването и за желанието да ни подкрепите!  Simple Smile

... май в писмото беше писала за разбития асфалт в Южния парк....

Не, ставаше въпрос за разбитите павета по алеите на НДК около детския кът - площта им се разраства със всеки изминал месец.

Снимките вече са у мен.  Simple Smile Кога ще се видим?

Пак да попитам за лице за контакт - кой кого е посочилл в писмата, не е ли хубаво да бъде един човек (писах моето име в писмото до Триадица съвсем просто ей така, хич не държа даже това да съм аз).  Peace

# 198
  • София
Утре мъжът ми и чичо са именници, така че, освен ако не ми дойдете на гости, май няма да стане.  Laughing В неделя?

# 199
Еееее честит празник тогава! Да са ти живи и здрави!  Hug

В неделя кога?? В 16 ч. Ники ще кара колата за смяна на гуми и всъщност заради това няма да мога да дойда на срещата в клуба, освен ако Каби реши, че не иска да спи и че иска да ви види.  Simple Smile Друг твърд ангажимент засега нямаме май.

# 200
  • София
Изи, аз сигурно ще съм с малката и без кола, както обикновено, така че май ще трябва да е някъде около "Патетата" -ъ-ъ.  Laughing

# 201
  • София
Така, писмото е разпечатано в 5 екземпляра: 2 за община "Триадица", 1 за СО, 1 за наш архив и 1 за архив на Асоциация "Родители". Утре ще го дам на Доли за подпис. Това за асфалта в Южния парк го махнах, защото сме посочели само площадки върху тревни площи, те там слава богу повечето са такива, а не върху асфалт. Сетих се и още нещо - аз на Асоциация "Родители" нямам как да го дам за подпис, нито пък да го внеса в общините (знаете, че не мога да излизам през работно време), така че, Изи, няма смисъл да ми даваш снимките. Утре мога да оставя писмата и моите снимки на някого и да се разберете с него.  Peace Мисля, че не е проблем ти да надпишеш снимките от НДК - какво като са с различен почерк?  Hug

# 202
  • София
Екземплярите на писмото и снимките са предадени на Доли.  Peace Довечера ще пратя писмото на Асоциация "Родители" - на мейла, който Изи ми пусна на ЛС и ще посоча мобилния на Сдружението за контакт.  Peace

Ще си разделя поста на 3, за да не се смесват нещата.

# 203
  • София
Здравейте

Едва сега от многото работа ми остана време да погледна във форума.

Виждам, че се обсъжда някакво писмо.

Мога ли да помоля да ми изпратите на маила (sirkarov@gmail.com) въпросното писмо.

Благодаря!

Бих могъл да подкрепя инициативата.

Ивайло Сиркаров

Г-н Сиркаров, моля да се обадите на тел. 0878989724. Телефонът е на СНБМ и в момента се намира в председателя г-жа Теодора Иванова-Вълева. Може би ще е най-добре да се срещнете с наши представители, за да уточним как бихме си били взаимно полезни.

Доли, вчера не срещата Саня каза, че няма против да се срещне с г-н Сиркаров. Други желаещи от страна на СНБМ да присъстват на срещата?

# 204
  • София
По молба на Доли извадих от темата всички от СНБМ, които са писали в нея:

Ани (velmar)
Деси
Доли
Ели (Ellea)
Изи
Кети
Надето
Саня
Сия
Таня
Тони
Хриси

Ако съм пропуснала някого, моля да се допълни.  Praynig Също така, ако има и други членове, които биха искали да се включат, да се чувстват специално поканени. И пак по молба на Доли трябва да изберем координатор - моля за желаещи и предложения.  Hug

# 205
  • София
Екземплярите на писмото и снимките са предадени на Доли.  Peace Довечера ще пратя писмото на Асоциация "Родители" - на мейла, който Изи ми пусна на ЛС и ще посоча мобилния на Сдружението за контакт.  Peace

...

Писмото вече е изпратено.  Peace

# 206
ЗА координатор - тии!  Simple Smile  Peace

Шаманката, моя другарка-кърмачка, е писала в http://kabysan.multiply.com/journal/item/9/9?replies_read=13 , че желае заедно да напишем писмо до нейната община, а тя междувременно ще снима. Имате ли нещо против?  Simple Smile

Сия, а снимките в теб ли останаха?  Blush

# 207
  • София
Всички снимки са в Доли, както и 5-те разпечатани екземпляра на писмото.  Peace Пратила съм го и на Асоциация "Родители" по мейла с копие до нашата поща.

А за Шаманката - нямам против, видях, че общината е Подуяне, но трябва писмото те да си го "подковат", защото лично на мене районът не ми е познат.  Peace

# 208
На мен също не ми е познато състоянието на квартала. Ивето ще си го напише, но ако излиза от името на СНБМ трябва да е в общия формат и стил на писмата, които писахме и на бланка, т.е. да й пусна писмото до Триадица, да речем.

# 209
  • София
Предпочитам първо да го внесем, после не виждам проблем да й го предоставим.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт