Mнения за д-р Кирил Киров (Тина Киркова)

• 48 042
  • 176
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, моля за актуалния телефон на д-р Киров? Може на ЛС, спешно е! Peace

# 136
Zdraveite, IMA li nqkoi skoro rajdal pri Dr. Kirov, da razkaje kak e minalo. Sashtokoi I otnosno VBAC I kak e reagiral you.
Blagodarq Simple Smile

# 137
  • София
 Аз трябваше да раждам при него след секцио, напълно нормално го приема. Изобщо не го е поставял на въпрос.

# 138
*Elle*, колко време след секциото беше съгласен да родиш вагинално. Как мина, надявам се всичко е било наред Simple Smile

# 139
  • София
 6 год. и 2м. Ами, за съжаление мина ужасно, защото д-рът не успя да дойде и раждах с дежурния екип, накрая ме срязаха, защото падаха тоновете на бебето. Изтърпях си болките..

# 140
Привет, мога ли да помоля за тел. на д-р. Киров. Благодаря предварително.

# 141
Здравейте, бъдещи мами! Идвам да споделя огромната си благодарност към др. Киров, при когото родих първородния си син преди месец. С др. Киров не се познавахме много преди раждането, насочих се към него след изчитането на тази тема и още два положителни отзива от жени, които познавам лично, както и поради желанието ми раждането да протече нормално. Отидох да се запознаем около месец преди раждането и седмица или две по-късно - на първи преглед. Още тогава ми направи впечатление огромното спокойствие на др. Киров и фактът, че той неминуемо успя да създаде това спокойствие и у мен. Попита ме какви са очакванията ми за раждането и ми обясни кога да отида в болницата при започнало раждане и как да се свържа с него.
    Бебето се роди седмица преди термин. Раждането беше нормално, точно както очаквах и се надявах. Отидох в болницата с 4 см разкритие и 3 часа по-късно малкото човече се появи. Минах без упойка, без окситоцин. Наложи се да ми направят епизиотомия, др. Киров ми обясни, че няма да мога да родя без да се разкъсам и това е по-добрия вариант. През цялото време ме насърчаваше и насочваше, и отново беше много спооен и уверен, че всичко се движи по план и добре. За мен това беше от огромно значение, защото ми беше първо раждане и се чудех дали всичко се случва както трябва. За жалост синът ми беше диагностициран с инфекция след два дни и се наложи да останем в болницата общо 12. През цялото това време др. Киров идваше да ме вижда всеки ден, ходеше в детското отделение да вижда детенцето и ми носеше допълнително успокоение, че всичко ще е наред.
     Безкрайно съм благодарна на др Киров за грижите и човечното отношение. Прекрасен Човек!

# 142
Момичета, днес бях на среща с др Киров, в Тина Киркова. Отидох за разговор. за секцио при него. Има ли някоя минала планирано секцио при него. За първи път го виждам и малко се изненадах от вида му. Имам предвид, че е много спокоен и като че ли му липсва енергия. Насочих се към него от форумите, всички са много доволни от нормални раждания при него. Питането ми е как минава планирано секцио при него? Мога ли да му се доверя? Бебето е чакано 5 години, след ходене по мъките, а и съм на 40 г.

# 143
  • София
Не се притеснявайте! Чудесен е. Аз бях с палнирано секцио. Исках нормално и отказах да послушам друга лекарка в Тина Киркова за насрочване в средата на 9ти месец (заради седалищно предлежание). Той съвсем спокойно ми обясни, че може да се изчака, каза до кога най-късно и насрочихме с идеята, че може да се наложи по-рано - нормално, ако бебето се обърне и секцио, ако не Simple Smile Много спокоен, концентриран и внимателен е. През цялото време на престоя ми ме наблюдаваше, обаждаше се, пращаше други специалисти при мен (имаше нужда). И накрая, вече не личи къде ми е белегът Simple Smile
Беше отдавна, но миналата година близка ражда при него - също много доволна.

# 144
Айде сега пък, липсвала му енергия.  Laughing Ако си го заварила след n-часово дежурство, нормално е да му липсва енергия. И, да, на фона на целия изнервен и крещящ персонал на ТК, наистина се откроява със спокойствието си.

На мен ми оправи белега от предишното секцио, който беше хипертрофирал и ми бяха казали, че и да се реже, пак ще стане такъв.

# 145
Айде сега пък, липсвала му енергия.  Laughing Ако си го заварила след n-часово дежурство, нормално е да му липсва енергия. И, да, на фона на целия изнервен и крещящ персонал на ТК, наистина се откроява със спокойствието си.

На мен ми оправи белега от предишното секцио, който беше хипертрофирал и ми бяха казали, че и да се реже, пак ще стане такъв.

Разкажи за секциото, ако можеш. Не знам без енергия го казах, може би ьащото всички лекари, с които се срещам през тези девет месеца са супер заети и все бързат и някак си са едни такива бързи във всичко. Киров може би е първия толкова спокоен лекар, който виждам, та се чудих как минава секциото при него.

# 146
При мен беше по спешност, но се случи така, че беше сутрин и тъкмо му започваше смяната. Не съм имала никакви усложнения, бързо се възстанових. Докторът дойде след операцията да ме види, следобед още веднъж, на другия ден в стаята също. Съдейства ми да ми донесат бебето, защото акушерките не бързаха особено много. Преди раждането (понеже аз преносих близо 2 седмици, а не исках да влизам в болница) е идвал в почивния си ден да ме види, да разчете тоновете.
За мен той е прекрасен човек и лекар; да, по-сдържан е, но професионалната му етика и умения са на много високо ниво.

# 147
При мен беше по спешност, но се случи така, че беше сутрин и тъкмо му започваше смяната. Не съм имала никакви усложнения, бързо се възстанових. Докторът дойде след операцията да ме види, следобед още веднъж, на другия ден в стаята също. Съдейства ми да ми донесат бебето, защото акушерките не бързаха особено много. Преди раждането (понеже аз преносих близо 2 седмици, а не исках да влизам в болница) е идвал в почивния си ден да ме види, да разчете тоновете.
За мен той е прекрасен човек и лекар; да, по-сдържан е, но професионалната му етика и умения са на много високо ниво.

Благодаря за инфото! Аз съм в малко рискова група и затова толкова се вълнувам.

# 148
Наистина създава такова впечатление и у мен. Но родих две деца при него, само хубави неща мога да кажа. Не всяко злато сияе...

# 149
Здравейте, мили мами !  Heart Eyes Искам да ви попитам д-р Киров води ли ЖК или само изражда ? Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт