ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 166
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 870
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Не ,защото разбирам от хомеопатия и съм хомеопат
да доуточним, че разбирате от "боаронска" "хомеопатия", значи от дистрибуция и продажби.  Sick

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 01:12 от Aleksander

# 871
  • София - Варна - Бургас
1.беладона сама по себе си е отровна,нали не си очаквала че ще е САМО едно лекарство/без никакви съставки и други лекарства/ и ще е БЕЗВРЕДНННО и ефикастно?????????

Сега разбирам - стилът ви не е подходящ за тази сериозна тема, и вместо да ни пречите си пуснете ваша тема.
 Аз повече няма да ви отговарям, съветвам и другите да не ви обръщат внимание.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 01:12 от Aleksander

# 872
червенокоса вещице, прочети поне малко за хомеопатията, преди да се лекуваш с такава, и най-вече недей да раздаваш съвети по форумите, свързани с хомеопатия.  Naughty
Информативно за Хомеопатията

# 873
 червенокоса вещица...припряна:

Цитат
Стодал  В момента го пием цялата къща,и аз,и детето и мъжа ми.От вчера гърлата не ни дразнят,а малката не кашля.Иначе съм доволна и от Парагрип и Хомеожен
?!

Писна ми от гастролиращи дистрибутори, наистина нямат умора!

# 874
Аз не мисля че госпожата разбира дори и от боаронска хомеопатия..

# 875
Да се включа за Билка-та...верно, че няма мента и флуор, верно, че и ние до скоро я позлвахме, но е пълна с други боклуци. По- добре, примерно, Веледа.

# 876
Момичета, дребния направи алергия Tired
Дали е възможно да е от това, което му давам Thinking (малко по-горе съм написала каквото точно давам).

Духи - пухи  Hug Hug Hug
Търся класически хомеопат, но за сега без резултат  Confused
И какво да давам за сливите и гърлото - спрях всичко, но се чудя сега, че ако не предприема нещо, апк ще се стигне до АБ, а не искам Cry

Благодаря   bouquet

# 877
  • София - Варна - Бургас
Дидка

Относно алергията, не може да се прояви, без за това да е имало предиспозиция, предразположение, което при определени обстоятелства просто се отключва.

Изратих Ви на лични координати на мой колега - класически хомеопат в Сливен.  Peace

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 21:18 от Aleksander

# 878
Дидка

Относно алергията, не може да се прояви, без за това да е имало предиспозиция, предразположение, кото при определени обстоятелства просто се отключва.

Изратих Ви на лични координати на мой колега - класически хомеопат в Сливен.  Peace

Благодаря много за бързия отговор Hug

# 879
Цитат
Да се включа за Билка-та...верно, че няма мента и флуор, верно, че и ние до скоро я позлвахме, но е пълна с други боклуци. По- добре, примерно, Веледа.

А въпросната Веледа има ли паста за зъби? Аз където и да съм питала дали има друга хомеопатична паста за зъби освен Билка, навсякъде съм получавала отрицателен отговор. И може ли да уточниш с какви боклуци е пълна?  Hug

# 880
  • Пловдив
Според хомеопатичната практика (класическата), ваденето на 3-тата сливица ще я вкара в една много опасна зона, където лесно могат да се отключат тежки заболявания.

Моля ви да обясните възможно най-изчерпателно.
Ще съм благодарна и на другите хомеопати в тази тема да изкажат мнението си за ваденето на третата сливица.

пропуснахте молбата ми...

# 881
10. Сега видях ooooh!. Ползвала съм го, пълен боклук. Въобще не ни помогна.

Беладона е монопрепарат.

1-ви хомеопатичен закон: Подобното лекува подобното.

2-ри  ---------- " ---------  : Законът за единственото хомеопатично л-во.          

Ааа момент, тук е редактирано! Аз имам предвид Стодал. За Беладона знам.

# 882
Здравейте!Има ли хомеопатичен препарат,който помага при ниско кръвно?

# 883
Здравейте Aleksander!Бих искала да помоля за координати на добър класически хомеопат в София!Предварително благодаря!

# 884
Може ли да ми препоръчате  добър хомеопат в Добрич .

Общи условия

Активация на акаунт