ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 156
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 855
Моя хомеопат изрично ми забрани да пия и да давам на детето си Стодал- вярно че е хомеопатичен, но е комбинация от много хом.лекарства,и както знаем това не е добре Peace

# 856
Моя хомеопат изрично ми забрани да пия и да давам на детето си Стодал- вярно че е хомеопатичен, но е комбинация от много хом.лекарства,и както знаем това не е добре Peace

Thinking

# 857
И какво?

# 858
Абе и на мен ми стана интерестно кое не му е добрето,ама викам айде да не пиша.Ей,пусто не се здържах  Laughing
Кажи му да си гледа работата  ooooh!

# 859
и какво-ами...... нищо,но класическите хомеопата лекуват само с едно лекарство,затова Grinning

# 860
Какво означава само с едно.Ми то Стодал две ли са?Съставките му може да са няколко,ама Беладона какво е?Да не е с една съставка? Thinking

# 861
а с колко съставки е беладоната?

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 23:05 от mama 123

# 862
10. Сега видях ooooh!. Ползвала съм го, пълен боклук. Въобще не ни помогна.

# 863
 Laughing Какво направихте вие,бе,момичета,изкарахте цялата хомеопатия боклук.
Кое помага за Т ако не Беладона,тогава?На нас ни действа идеално,Дадох го за пример просто,а то виж какво стана! ooooh!

Какво даваш за Т тогава?Миналата седмица дъщеря  ми беше с Т.Поддържаше 38-39 целия ден.Не дадох нищо за Т освен Беладонна 3 х 5 зр, на другия ден нямаше и помен от Т.
Айде да чуя че ми стана интерестно  Flutter

# 864
  • София - Варна - Бургас
Абе и на мен ми стана интерестно кое не му е добрето,ама викам айде да не пиша.Ей,пусто не се здържах  Laughing
Кажи му да си гледа работата  ooooh!

И защо да си гледа работата? защото разбирате от хомеопатия ли? или...

# 865
  • София - Варна - Бургас
Laughing Какво направихте вие,бе,момичета,изкарахте цялата хомеопатия боклук.
Кое помага за Т ако не Беладона,тогава?На нас ни действа идеално,Дадох го за пример просто,а то виж какво стана! ooooh!

Помага, защото му е индивидуално подходящото, но наред с Беладона има още 136 хомеопатични л-ва при висока Т, тогава какво правиме, според вас да ги дадем всичките накуп ли?

# 866
Не ,защото разбирам от хомеопатия и съм хомеопат,а защото според мен това са глупости.Какво му е на Стодала ,освен  че е с повече от една съставка!Ама то такова само с една,няма.Освен ако не говорим за билко лечение,но това е друго,нали????

# 867
Помага, защото му е индивидуално подходящото, но наред с Беладона има още 136 хомеопатични л-ва при висока Т, тогава какво правиме, според вас да ги дадем всичките накуп ли?

Ми че то всичко в хомеопатията е индивидуално

# 868
  • София - Варна - Бургас

Беладона е монопрепарат.

1-ви хомеопатичен закон: Подобното лекува подобното.

2-ри  ---------- " ---------  : Законът за единственото хомеопатично л-во.          

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 01:11 от Aleksander

# 869
1.беладона сама по себе си е отровна,нали не си очаквала че ще е САМО едно лекарство/без никакви съставки и други лекарства/ и ще е БЕЗВРЕДНННО и ефикастно?????????

Общи условия

Активация на акаунт