ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 109
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 600
  • София - Варна - Бургас
Александър, имам въпрос към Вас - може ли да се дава "Силицеа" след антибиотично лечение и за колко време?

По принцип няма значение дали хомеопатично л-во се дава преди, след или по време на прием на антибиотик, тъй като действието им е коренно различно и нямат пресечна точка.

# 601
  • София - Варна - Бургас
Ами моля препоръ4айте ми по-добър бърко4!....така пише на опаковката....

Имайте предвид, че тези таблетки представляват смес от 5 хомеопатични л-ва, а това противоречи на основния принцип на хомеопатията за едно единствено хомеопатично л-во.

# 602
Здравейте,
може ли набързо един въпрос да задам?
При приемане на хомеопатичните гранули - Рицинус комунис 5 сн за стимулиране на кърмата, може ли да се пие кафе или нетрабва?
Благодаря Ви предварително!

# 603
Има ли хомеопатични капки за нос? Много е важно да са отпушени нослетата, защото вече патим от запушени носове, недоизлекувани хреми и ... Гноен отит на средното ухо.

Последното с което се лекува хрема са ... капки за нос. По вероятно е да ви докарат някоя алергия.
  Хомеопатията не лекува на парче - нос, ухо и т.н., а целия човек, правейки го невъзприемчив за патогенни причинители.
Вярно, че беше така. Благодаря ти.
Малко съм под стрес сега, защото не се справихме с помощтна на хомеопатията за лечение на гноен отит (къде сбърках - не разбрах, защото до сега, вече 3 г. много успешно се лекуваме с хомеопатия, за което и много благодаря на нашия лекар), който протече много драматично - с две операции, тръбичка в ухото, венозен антибиотик, засегната е и костта - големи усложнения. Та сега най-страшното били хремите. Затова, като алтернатива на Бактробан, Бивацин, всички капки за очи, които ставали и за нос, Коларгол и какви ли не още други Лай..... (да не пиша нецензурни думи) питам за хомеопатични капки за нос или по-точно алтернативно отпушване на носа и недопускане на задръстване.
Благодаря ти за коментара и за отговора на лични

# 604

Имайте предвид, че тези таблетки представляват смес от 5 хомеопатични л-ва, а това противоречи на основния принцип на хомеопатията за едно единствено хомеопатично л-во.
т.е. това не е хомеопати4но л-во, а просто лекарство? Защо тогава го представят като такова?
Какво тогава е препоръ4ително за облек4аване дискомфорта от никнене на зъби или и тук няма нищо универсално, а вси4ко е индивидуално?
благодаря

# 605
Здравейте,
може ли набързо един въпрос да задам?
При приемане на хомеопатичните гранули - Рицинус комунис 5 сн за стимулиране на кърмата, може ли да се пие кафе или нетрабва?
Благодаря Ви предварително!
Не се препоръчва кафе с хомеопатия .. Ама тоя рицинус внимавай Simple Smile На мен ми действаше леко обратно.. Добре че го установих навреме и хомеопатката ми оправи невежеството  Blush

# 606

т.е. това не е хомеопати4но л-во, а просто лекарство? Защо тогава го представят като такова?
Какво тогава е препоръ4ително за облек4аване дискомфорта от никнене на зъби или и тук няма нищо универсално, а вси4ко е индивидуално?
благодаря
Всичко в класическата хомеопатия е индивидуално.
Симптоматично лекуват боаронците, което понякога действа.. понякога точно обратното..

# 607
  • Пловдив
Симптоматично лекуват боаронците, което понякога действа.. понякога точно обратното..
Какво имаш предвид? На теб подействали ли са ти точно обратното???

# 608
Какво имаш предвид? На теб подействали ли са ти точно обратното???
Ами примерно както говорят "рицинуса" за увеличаване на кърмата.. Е при мен ефекта беше нулев, с клонящ към намаляване..

Това имам предвид Simple Smile

# 609
  • Пловдив
Аха. Защото ми се стори доста обобщаващо заключение, та затова попитах.

# 610

Ами обобщаващо е .. който и истински хомеопат да попиташ, това ще ти отговори Simple Smile

Александър, какво ще кажеш Simple Smile

# 611
Моля кажете ми дали снимка с рентген пречи на хомеопатично лечение. Ще му повлияе ли зле, ще го прекъсне ли? Въобще как се отразява рентгена на организма на човек? Благодаря

# 612
  • София - Варна - Бургас

благодаря

Да, така е - индивидуално е.  Peace и ако се предпише най-точното хо л-во, то ще лекува не отделни хремички, а централното нарушение, предиспозицията (предразположението), вкл. и проблема с вътрешното ухо, дори ще въздейства благоприятно и психо/емоционално.

# 613
  • София - Варна - Бургас

Ами обобщаващо е .. който и истински хомеопат да попиташ, това ще ти отговори Simple Smile

Александър, какво ще кажеш Simple Smile

Ще кажа, че при често повтяряне, наистина ефекта може да е и противоположен.

# 614
Моля кажете ми дали снимка с рентген пречи на хомеопатично лечение. Ще му повлияе ли зле, ще го прекъсне ли? Въобще как се отразява рентгена на организма на човек? Благодаря

Aleksander, би ли отговорил и на мен, моля  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт