ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 730
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 120
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!

Четох някъде,че хомеопатията може да помогне да се лекува Хашимото и/или да се намалят високите нива на антителата Anti-TPO?
Може ли да ми кажете така ли е и  нещо конкретно/някой ваш колега във Варна?

Благодаря предварително! Hug

Може, и Ви изпращам координати на "Лични".

# 121
Здравейте!
Може вече да сте отговаряли на този въпрос, но все пак реших да попитам -- лекува ли се уртикария с хомеопатия. Може би е необходимо да уточня, че копривната треска се появи след пордължителен прием на лекарства, които в момента не мога да спра. Изписан ми бе ксизал,  но ефектът не е продължителен.
Благодаря

# 122
Лекува се и…не само това. Тъй като хомеопатията възстановява здравето на човек, лекувайки го цялостно, ако вие се обърнете към класическата хомеопатия за помощ ще се освободите не само от уртикарията, но и от това за което пиете лекарства...

# 123
Nial, благодаря за бързия отговор Hug, честно казано обаче не знам към кого да се обърна, аз съм от Велико Търново

# 124
От 5стр Wink :

в Търново работи чудесен лекар хомеопат - д-р Хаджиев.. ако се интересувате ще ви пратя координати

# 125
Начало на новата тема  Hug

А това е линк към старата:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231227.0

Здравейте!Майка съм на две деца!Едното е на 6 г., а другото на 9 м.В момента и двете са с много упорита хрема, която не е спряла повече от 10 дена!Имате ли лек с/у този така неприятен проблем?Благодаря!

# 126
# 127
генитален херпес -средства за  лечение  и / или потискане и предотвратяване на появата  му?

в  старата тема има питане  ,но отговорът  е  на лични -така че аз имам питане  -в   процедура за Икси  бях  и   по  време на стимулацията ми с е появи  генитален  херпес  и я прекратихме .
Д-ра  каза че трябва да   го лекувам ,но    старшното  е че  би  могъл да се  появи във всеки  еди н момент -непредвидимо  е -например преди трансфера  ,което би било кошмарно.
Средства за лечение на генитален херпес,които да не са противопоказни за  процедура инвитро или трябва да  приключи лечението    и тогава  наново опити за забременяване ?

# 128
Здравейте искам да попитам за хапченца: "Цинабсин" Мога ли да ги давам на детенце на 1г и 10м? Имаме секрет в нослето който не изтича на вън а на вътре! Когато  легне да спи детенцето и се появява този секрет и го задушава, детенцето ми не кашля и така не може да я отхрачи, паникьосва се и плаче! От снощи пък се позакашля като се появи секрета, но пак не го отхрачва! Давам сиропа на д-р Тайс! Една майка ми каза за тези хомеопатичните Цинабсин, но като прочетох инфо, разбрах, че те за мигрена, а не за хрема, но пък две майки са давали на децата си от тях за хрема! Извинявам се за подробностите!

# 129
# 130
Zdraveite,

Izvinyavaite 4e pi6a na latinica.

Tursya dobur doktor po klasi4eska hopeopatia blizo do Yambol - Sliven, Burgas, Stara Zagora,

Predvaritaelno blagodarya !!
 -

# 131
  • София - Варна - Бургас
Начало на новата тема  Hug

А това е линк към старата:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231227.0

Здравейте!Майка съм на две деца!Едното е на 6 г., а другото на 9 м.В момента и двете са с много упорита хрема, която не е спряла повече от 10 дена!Имате ли лек с/у този така неприятен проблем?Благодаря!

С риск да Ви разочаровам, ще Ви кажа, че хомеопатията не лекува самоцелно хремата, още по-малко пък я потиска. Затова и хомеопатични л-ва "срещу" хрема не се предписват. Предписва се обаче, хомеопатично лекарство, което да излекува причината която продуцира тази продължителна хрема. Но това става след задълбочено хомеопатично интервю, траещо първия път 1.5 - 2 часа.

# 132
  • София - Варна - Бургас
генитален херпес -средства за  лечение  и / или потискане и предотвратяване на появата  му?

в  старата тема има питане  ,но отговорът  е  на лични -така че аз имам питане  -в   процедура за Икси  бях  и   по  време на стимулацията ми с е появи  генитален  херпес  и я прекратихме .
Д-ра  каза че трябва да   го лекувам ,но    старшното  е че  би  могъл да се  появи във всеки  еди н момент -непредвидимо  е -например преди трансфера  ,което би било кошмарно.
Средства за лечение на генитален херпес,които да не са противопоказни за  процедура инвитро или трябва да  приключи лечението    и тогава  наново опити за забременяване ?

От написаното разбирам, че имате генитален херпесен вирус, който е в латентно състояние, и кога ще се активира е най-вече въпрос на стрес. По-добре изчакайте с хомеопатичното лечение до приключване на ин витро процедурата.

# 133
Има ли универсален препарат който се предписва преди и след ваксинация? Хомеопатката ми се накара че не съм и се обадила преди втория пентаксим и сега 8 дни след това бебо е с хрема.

# 134
  • София - Варна - Бургас
Здравейте искам да попитам за хапченца: "Цинабсин" Мога ли да ги давам на детенце на 1г и 10м? Имаме секрет в нослето който не изтича на вън а на вътре! Когато  легне да спи детенцето и се появява този секрет и го задушава, детенцето ми не кашля и така не може да я отхрачи, паникьосва се и плаче! От снощи пък се позакашля като се появи секрета, но пак не го отхрачва! Давам сиропа на д-р Тайс! Една майка ми каза за тези хомеопатичните Цинабсин, но като прочетох инфо, разбрах, че те за мигрена, а не за хрема, но пък две майки са давали на децата си от тях за хрема! Извинявам се за подробностите!

Истинската Ханеманова хомеопатия, предписва само едно единствено хомеопатично л-во, а не сбор от 5-6 хо л-ва.

Общи условия

Активация на акаунт