ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 574
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 390
Aleksander, моля за съвет как се съвместява хомеопатия и бременност. Разбрах че имало определени хомеопатични лекарства които се давали през различните триместри. Малко ми е страшничко обаче....какво мислите? какъв е рискът от ползването на хомеопатия по време на нормална бременност? а ползата?

# 391
  • GYM
Александер,можете ли да ми дадете информация- третира ли се с хомеопатия дете с хидроцефалия, с поставена клапа.Интересува ме дали има някяква възможност за повлияване на заболяването на клетъчно ниво или най-малкото за преодоляване на стреса от всичките 4 операции? Ако да,бихте ли ми препоръчали специалист с опит в областта? Благодаря предварително  bouquet

# 392
  • София
Въпрос за клеева тинктура:-

Бихте ли ми казали при наличието на какви симптоми се дава клеева тинктура,може ли в нослето при наличието на започваща хрема(дозировка?).Колко пъти на ден и в каква продължителност?
Благодаря!

# 393
Здравейте,
  Дъщеря ми вече два пъти си налага да пие антибиотик-Аугментин,въпреки,че съм против ...
Бих искала да попитам,има ли нещо, с което мога да изчистя организма и от останалия АБ в него? Давам профилактично клеева тинктура-5-67 капки сутрин в попарата,само така успява да я поеме! И нещо за подсилване на апетита,доста е злояда ...
Предварително благодаря за отговорите !

# 394
здравейте!
може ли да получа координати на класически хомеопати в Пловдив. Извинявам се ,че въпросът ми се поватаря , но за съжаление никъде няма такава информация . Споменато е едно единствено име в един сайт- Гергана чалева. Тя ли е единствения хомеопат в Пловдив? Няма никакви отзиви за нея в никой форум. Моля Ви помагайте!

# 395
  • София - Варна - Бургас
Здравейте

Искам да попитам в случай  когато Игнация 15CH  е изписана за даден човек интересуваме  по колко гранули и колко пъти на ден е правилно да се дава

Предварително благодаря

Не се бъркам в предписанията на други хомеопати.  Peace

# 396
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Александър!
И двете си деца  лекувам с хомеопатия. В момента и двамата са болни. Първо се разболя баткото отново с ангина /преди месец беше болен с ангина. Температура вече няма,но от два дни има кашлица,която е силна и дълбока,а от днес има и сополи.Бебето ми е на 10 месеца и снощи имаше 37,5t и кашлица. В момента няма t,но кашлицата се засилва и при двамата и се притеснявам да не слезе на долу и да се усложнят нещата. И на двамата основното лекарство е Фосфор с потенция 200 - на баткото му дадох 1капка в петък след като имаше 39.5t,а на бебето му дадох също 1к. преди 1 седмица преди да се разболее /всеки месец ходим при хомеопат и втори месец давам Фосфор/;допълнително им давам и Амел.
Възможно ли е наистина да се усложнят нещата?
Благодаря ви!

По предписанието виждам че сте били при профисионален хомеопат! Успех!

# 397
здравей Александър от около 5 месеца се лекувам при класически хомеопат във връзка с депресивно състояние и подържане на температура от 37.1 градуса. но всеки път като ми даде лекарството ефекта е временен. хомеопата каза ,че има някакъв блокаж , който пречи на лекарството  да подейства и тя не може да го разгадае засега. Въпроса ми е трябва ли да продължа лечението си при него (все пак 5 месеца са твърде дълго време според мен) и да експериментираме с нови лекарства или да си намеря нов хомеопат.И колко време продължава лечението на една депресия по принцип. Благодаря предварително.

# 398
  • EU
Aleksander, моля за съвет как се съвместява хомеопатия и бременност. Разбрах че имало определени хомеопатични лекарства които се давали през различните триместри. Малко ми е страшничко обаче....какво мислите? какъв е рискът от ползването на хомеопатия по време на нормална бременност? а ползата?

Не съм Александер, но ще си позволя да ти отговоря, защото и аз съм бременна  Grinning. Няма определени лекарства. Аз пия  Аква сорс( те са добавки, а не лекарства)  през Първия триместър пиех Антиоксидант и Есенциалнимастни к-ни, след това и до сега продължавам на зелена енергия. Ползата е че съм здрава Simple Smile всичко ми е наред с бременността.
Единственото лечение което не може да навреди на нероденото ти бебе, а и на теб е КЛАСИчЕСКОТО ХОМЕОПАТИчНО.
уСПЕХ И ЛЕКО БРЕМЕННЕЕНЕ Laughing

# 399
  • София - Варна - Бургас

Първото условие е добър класически хомеопат, който да предпише правилното хо л-во, което ще ви хармонизира и по този начин ще повлияе благотворно и на бебето ви.

Не ви препоръчвам обаче разни "антиоксиданти, зелени енергии" и тем подобни т.н. хранителни добавки, които нямат нищо общо с хомеопатиятаPeace

# 400
  • София - Варна - Бургас
здравей Александър от около 5 месеца се лекувам при класически хомеопат във връзка с депресивно състояние и подържане на температура от 37.1 градуса. но всеки път като ми даде лекарството ефекта е временен. хомеопата каза ,че има някакъв блокаж , който пречи на лекарството  да подейства и тя не може да го разгадае засега. Въпроса ми е трябва ли да продължа лечението си при него (все пак 5 месеца са твърде дълго време според мен) и да експериментираме с нови лекарства или да си намеря нов хомеопат.И колко време продължава лечението на една депресия по принцип. Благодаря предварително.

Според мен възможно е да има т.н. поддържаща причина.

# 401
Aleksander ,лекувате ли потребители от форума или техни близки?Питам не от чисто любопитство,а от безизходица.Искам да се обърна към хомеопат,заради проблем с детето ми.
Но така на сляпо съм пръснала сума ти пари по лекари,без никакво подобрение.Искам да "заложа на сигурно"Дано не съм прозвучала грубо.Моля за извинение

# 402
Здравейте и от мен Александър.
Бих искала да попитам имате ли информация
за хомеопат в гр. Троян.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
ЧЕСТИТА КОЛЕДА  Wink

# 403
  • Плевен
Имам и аз един въпрос. Моето бебе има стафилококи в носа. Правена е антибиограма и му е изписан антибиотик, но аз не смея да го дам, тъй като има доста странични ефекти. Реших да пробвам с хомеопатично лечение. Детето няма видими симптоми, секрети и т.н. Купих сребърна вода и клеева тингтура. Сега му капя само от сребърната вода три пъти по три капки във всяка ноздра. За съжаление в Плевен никой не успя да ме насочи към хомеопат. Ако можете да ми дадете някакъв съвет ще съм много благодарна.
Да ви кажа, че всичките притеснения ми се пораждат от това, че детето ми е недоносено - родено в 27г.с. с тегло 1055гр. Правени са му всички видове изследвания и към момента детето е здраво и се развива добре.

# 404
Не зная дали трябва да задам въпроса си тук, но тъй като към въпросният апарат ме насочи хомеопат, искам да попитам дали някой е чувал, или си е правил диагностика "Оберон" /т. е. с апарат "Оберон"/. Знам, че диагностиката с този апарат е безвредна, но се чудя дали е достатъчно точна, или е само насочваща. Примерно - показва, че има проблем с бъбреците, но не показва точно какъв е той. Много моля, ако някой знае нещо конкретно, да го сподели с мен. Благодаря Ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт