Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 066
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Понеже ще е смешно да връщам пожеланията за 8-ми март на 12-ти  Embarassed , ще взема да ви поздравя за първа пролет, че така поне ще съм сигурна, че няма да закъснея Embarassed Embarassed Embarassed

Та, НЕКА Е ТОПЛА И УСМИХНАТА И ДА ВИ НОСИ САМО ДОБРО НАСТРОЕНИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ  bouquet

Бързам да кажа БЛАГОДАРЯ   bouquet, на Теди от Студентски град, която ни е изпратила трите тома на "Нещата от живота", съставени от Валентин Велчев, които намирам за много полезни при провеждането на групови занимания с младежите. Теди, наистина много подходящи книги!!!

Чета, че искате да минавате, за да носите тостери, но бих призовала да ни посещавате по-често, било то с тостери или без Mr. Green В събота 14 -ти, аз ще съм в къщата и ако е хубаво времето, ще си направим излет с пикник  по тукашните туристически пътеки (ще тръгнем къмто 10.30 ч.). Приемаме желаещи да ни придружат Laughing В неделя около два часа следобяд, младежите ще си имат посещение от техни приятели - доброволци, така че който ще идва, е хубаво да е преди това Simple Smile

# 136
  Който ще ходи в неделя с кола ли ще е?
  Гери, поздрави на теб и децата Hug

# 137
Дано наистина им харесат книжките и са полезни  Hug А повечето неща в тях аз съм ги събирала  Laughing Минутки за реклама Wink Поздрави и от мен на младежите  Hug Hug Hug

# 138
  • пловдив
Кика днес пратих 2 малки колетчета, в едното има работа за вършене  flower
но се надявам резултата да се хареса  Peace

# 139
  • sofia
Кика днес пратих 2 малки колетчета, в едното има работа за вършене  flower
но се надявам резултата да се хареса  Peace

в4ера бях в Защитеното когато Дун4ев донесе две кутии от БГ пощи и всъщност с Гери веднага установихме каква е тази "много работа за вършене" Twisted Evil
Благодарим много  bouquet
4орапите бяха раздадени на секундата ,а семената ще по4акат малко докато се затопли и се стопи снега Twisted Evil

Молим за СУШИЛКИ за дрехи PraynigПоне 3-4 бр.

Младежите са добре.Ходили са тази седмица на "Комиците" и са прекарали един ден със служители от Британското консулство.....Вси4ки са много доволни.
Мишо на 1 май има Р.ден и още от сега напомня за това Mr. GreenВСе още не сме му намерили фотоапарат Rolling Eyes

Това е основното,надявам се и Гери да се вклю4и,4е аз 100% забравям доста неща Party

# 140
Мишо на 1 май има Р.ден и още от сега напомня за това Mr. GreenВСе още не сме му намерили фотоапарат Rolling Eyes

HugВъзхищавам се на хора като вас и да знаете,че добротата е заразна...И в тоя ред на мисли,предлагам фотоапарт,който е много запазен и единствения му недостатък е,че не му работи копчето,с което се разглеждат снимките,но мисля,че това може да се оправи. Ако решите,че мога да съм полезна с това,пишете ми на лични,за да се разберем на кого и как да изпратя фотоапарата-цифров е и е с марка-Самсунг.

# 141
  • sofia

HugВъзхищавам се на хора като вас и да знаете,че добротата е заразна...И в тоя ред на мисли,предлагам фотоапарт,който е много запазен и единствения му недостатък е,че не му работи копчето,с което се разглеждат снимките,но мисля,че това може да се оправи. Ако решите,че мога да съм полезна с това,пишете ми на лични,за да се разберем на кого и как да изпратя фотоапарата-цифров е и е с марка-Самсунг.

bouquet  bouquet  bouquet
искаме гоооооооооооооооооооооооооооооо Mr. Green

адреса е

с.Гурмазово
общ.Божурище
обл.София

за "Защитено жилище Заедно"
Гергана Пожарски
Емил Дун4ев

много благодарим Hug

# 142
Тъкмо Мишо има РД на 1ви май, много ще му се зарадва   bouquet Hug Heart Eyes

# 143
  • sofia
Тъкмо Мишо има РД на 1ви май, много ще му се зарадва   bouquet Hug Heart Eyes

Лили ще го изпрати утре по куриер  bouquet

# 144
Привет,момичета. Hug
Изпратих фотоапарата и батерии преди малко.Утре или вдругиден най-късно ще е там.От мое име пожелайте на младежите само усмихнати и щастливи снимки да правят с него.
Лека,слънчева,усмихната и успешна седмица ви желая...  bouquet
П.С.Куриерската фирма е speedy.

# 145
  • пловдив
и моето колетче отпътува днес чрез Спиди
  bouquet

# 146
Този уикенд някой ще ходи ли? Приготвила съм им 1 кашонче сувенири - стенен часовник, ваза и тостера, за който ви писах. Чупливи са и ми се искаше да не ги изпращам по куриер.  Peace

# 147
  • sofia
Този уикенд някой ще ходи ли? Приготвила съм им 1 кашонче сувенири - стенен часовник, ваза и тостера, за който ви писах. Чупливи са и ми се искаше да не ги изпращам по куриер.  Peace

tozi weekend e Velikden i neznam koi shte e dejuren ,no shte pitam Geri i shte pisha.Osven tova e predupredena za pratkite po kurier.

blagodarim momicheta.

# 148
  • sofia

tozi weekend e Velikden i neznam koi shte e dejuren ,no shte pitam Geri i shte pisha.Osven tova e predupredena za pratkite po kurier.

blagodarim momicheta.

Гери каза,4е който иска може да заповяда през уикенда Hug

# 149
Момичета, децата имат вече фотоапарат. Party, на който всички копчета работят Grinning
както и колет от Antom от Пловдив.
Сърдечно благодарим, сърдечно  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт