Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 075
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Кика
кой номер чехли и колко ви трябват - ще видя какво мога да измисля.  Hug

# 121
Честита Баба Марта!!!                                                                                   Пожелавам  на всички много здраве , щастие и късмет. И бъдете все така добри .

# 122
  • пловдив
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
http://www.vbox7.com/play:0a3c2951

# 123
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания!

Честита Баба Марта на всички и Честит Национален Празник!

На първи март младежите от защитеното жилище бяха на екскурзия до Драгалевския манастир, а днес заедно приготвяме тържествен обяд Laughing

Всички са накичени с мартенички и изглеждат прекрасно Crazy

Portokalexa, трябват ни по десет броя чехли от тези за баня, и от топлите. Номерата са:

№36
№38
№40 - двама
№41 - двама
№42 - двама
№43
№44

# 124
 bg bg bgЧестит Празник Българи !!!

# 125
Кика
изпратих приборите днес - вилици, лъжици и т.н. Надявам се да стигнат ОК че имах проблем с изпращането в нашата поща - служителката не беше много щастлива днес и го отнесохме клиентите Simple Smile. Но това е живота Simple Smile

Днес получихме 6 супени лъжици, 6 ножа, 6 вилици и 4 чаени лъжички  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ти, Portokalexa  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
В една съседна тема ме посъветваха да ви предложа стар,но напълно функциониращ компютър.Живея в София и се интересувам по какъв начин да ви го доставя.

# 127
Точно щях да пиша  за компютъра Simple Smile

# 128
Почти е сигурно,че към компютъра ще бъде прибавен и монитор.Пишете ми на ЛС ако се намери желаещ да го получи

# 129
В една съседна тема ме посъветваха да ви предложа стар,но напълно функциониращ компютър.Живея в София и се интересувам по какъв начин да ви го доставя.
в защитеното мисля че си имат, но ако си решила да го дариш на ДБМ и да го дадем там, къдеот има нужда, бих могла да го взема и съхранявам докато решим за къде да е

В мен е тостера за сандвичи, който се надявам да успея бързо да занеса на децата
  bouquet

# 130
Чути, аз също имам такъв тостер. Още преди щях да им го изпращам, но се притеснявам да не се счупи по пощата.

# 131
Чути, аз също имам такъв тостер. Още преди щях да им го изпращам, но се притеснявам да не се счупи по пощата.
ами да ти кажа честно, с един ще им е трудно - докато опекат поне 10-на сандвича ooooh!
два биха им били от полза Rolling Eyes

# 132
ами да ти кажа честно, с един ще им е трудно - докато опекат поне 10-на сандвича ooooh!

ОК, нашият става и за кюфтета. Ако е хубаво времето сме се разбрали да отскочим до там на 15.03 и ще им го занеса.

# 133
  • sofia

ОК, нашият става и за кюфтета. Ако е хубаво времето сме се разбрали да отскочим до там на 15.03 и ще им го занеса.

аре на кифтетааааааааааааааааа Party
много сте готини  bouquet
скоро не съм ходила и както се о4ертава няма да е близките седмица-две Tired

# 134
  • пловдив

Красив и щастлив празник !

Общи условия

Активация на акаунт