Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 097
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте  Simple Smile
Прекланям се пред вас  Hug
Имам тостер-мида и кафемашина за Шварц ... ако имате нужда ще ви ги пратя, също така нокторезачка, чехли и игли и конци.

# 106
  • пловдив
Кика тази сутрин изпратих колет с конци, игли, ножици,
няколко гребена и четки  Peace
За мартиничките е рано, но като знам колко "бързо" пътуват се презастраховах
 Hug Hug Hug на всички

# 107
Antom, получихме колета ти Hug Благодаря   bouquet Hug Heart Eyes

В него има:
2 комплекта с по две четки за коса и един гребен
1 комплект с 6 бр. различни гребенчета.
2 големи гребена
2 средни гребена
1 комплект с 3 бр. канцеларски ножици
7 бр. големи макари с черни, кафяви и бели конце
1 комплект с 12 бр малки цветни макари
1 кутия с топлийки
2 напръстника
1 комплект с различни видове игли
много мартенички
Една прекрасна картичка, много мило надписана, която ме трогна за пореден път! Ще я прочета на сладурите на 1 март и съм сигурна, че и на тях ще им стане толкова мило, колкото и на мен!
Ан, благодаря ти newsm51

# 108
Евче, давай ги две-трите нокторезачки Hug Ако може лично да ги донесеш, обаче Wink

Shada, засега кафемашина имаме. Виж, тостера може да свърши добра работа. Младежите си имат стантартен тостер за препичане на филийки, но обичат сандвичи и сигурно биха ползвали мидата с удоволствие  Grinning Игли и конци вече си имаме, благодарение на антом Hug, но чехлите още висят. Благодаря ти за предложението  Heart Eyes

Вчера излезе и още нещо много важно и много спешно. В момента всички младежи посещават зъболекар, който да им оправи зъбите (повечето са с множество проблеми!!!). Едното ни момче, което имаше само един малък кариес и всички му се радвахме, че е с много здрави зъби, се оказа, че има много тежък парадонтит, който е засегнал и костта. Нужно е спешно лечение със следното:

Rp/ Dontisolon D.t. in carpulis №4

S. Fuer Gingivae aplicationen

Това буквално пише на рецептата. Зъболекарят каза, че това е точното лекарство, но в България го нямало и трябвало да се търси от Германия. Ако някоя от вас, момичета, е наясно по какъв начин можем да се снабдим с него, ще ви бъда безкрайно благодарна!!!

Въпросът наистина не търпи отлагане, защото момчето е с болки и възпалението е в много напреднала фаза Praynig

-

# 109
  • sofia
Евче, давай ги две-трите нокторезачки Hug Ако може лично да ги донесеш, обаче Wink

Shada, засега кафемашина имаме. Виж, тостера може да свърши добра работа. Младежите си имат стантартен тостер за препичане на филийки, но обичат сандвичи и сигурно биха ползвали мидата с удоволствие  Grinning Игли и конци вече си имаме, благодарение на антом Hug, но чехлите още висят. Благодаря ти за предложението  Heart Eyes

Вчера излезе и още нещо много важно и много спешно. В момента всички младежи посещават зъболекар, който да им оправи зъбите (повечето са с множество проблеми!!!). Едното ни момче, което имаше само един малък кариес и всички му се радвахме, че е с много здрави зъби, се оказа, че има много тежък парадонтит, който е засегнал и костта. Нужно е спешно лечение със следното:

Rp/ Dontisolon D.t. in carpulis №4

S. Fuer Gingivae aplicationen

Това буквално пише на рецептата. Зъболекарят каза, че това е точното лекарство, но в България го нямало и трябвало да се търси от Германия. Ако някоя от вас, момичета, е наясно по какъв начин можем да се снабдим с него, ще ви бъда безкрайно благодарна!!!

Въпросът наистина не търпи отлагане, защото момчето е с болки и възпалението е в много напреднала фаза Praynig

-

Гери,току що писах по Скайпа на Иво Стоилов от Германия.Дано нещо може да измисли мом4ето PraynigКакто и на Цвети ......

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 11:40 от lavender

# 110
  • Sofia
Говорих сега с една моя приятелка, чийто мъж се занимава с внос на лекарстава, а пък тя е зъболекар.

Ще потърсят, но се учуди в общи линии, защото това бил кортикостероиден препарат, който вече не се внася. Имало доста заместители на пазара, така че може да се пита за нещо такова, а не да се носят води от не-знам-къде-си.

# 111
  • пловдив
Брей Кика колетна служба ми взе акъла #Crazy
толкова бързо да пристигне при вас колета  Hug
Радвам се! Ох как ми се иска и аз да мога лично .... но с ненормираното си работно време и
10 км за мен са безкрайно растояние, а вие направо сте чак ........
Като им четеш картичката вземи и ги  Hug Hug Hug от мен, моля  Praynig

# 112
Мира, освен това лекарство, Пламен взима доста други, които вече сме му осигурили. Зъболекарят твърди, че този препарат дава добри резултати, при локална употреба като съпътстващо лекарство, пък за нас е важно да му осигурим всичко предписано.

Ан, разбира се, че ще ги поздравя младежите! А колетната служба наистина е добра (само пощаджийката ни е малко дръпната, ама се преживява Laughing) Поздрави и много благодаря за всичко! Пък на лято, сама ще си им предадеш прегръдките Laughing

# 113
Здравейте!  Поклон от мен . За първи път попадам на темата , всъщност не влизам много в този форум .  Сърцето ми се стопли от това което правите  smile3501 .  Искам да попитам дали имате  връзка с самите момичета и момчета , прочетох че някой от вас ходят лично там ,но такива като мен който  нямат тази възможност как биха могли да се свържат с тях.  Предполагам , че за тези деца е добре да общуват с повече хора, самите те да ходят на гости и т.н.  Имам и друг въпрос  дали някое от момичетата шие гоблени , защото това е мое хоби и бих могла да им  изпратя  ако имат желание и те да се занимават.

# 114
  • sofia
Здравейте!  Поклон от мен . За първи път попадам на темата , всъщност не влизам много в този форум .  Сърцето ми се стопли от това което правите  smile3501 .  Искам да попитам дали имате  връзка с самите момичета и момчета , прочетох че някой от вас ходят лично там ,но такива като мен който  нямат тази възможност как биха могли да се свържат с тях.  Предполагам , че за тези деца е добре да общуват с повече хора, самите те да ходят на гости и т.н.  Имам и друг въпрос  дали някое от момичетата шие гоблени , защото това е мое хоби и бих могла да им  изпратя  ако имат желание и те да се занимават.

аз познавам вси4ки младежи и не знам какво по-конкретно те интересува.Имат интернет,който е доста нередовен,но самите младежи го ползват.
Току що говорих с Кика и тя каза,едното моми4е би проявило интерес.Самата тя не е там в момента и когато говорят Кика ще пише тук за да знаеш Hug

сега в неделя им предстои екскурзия до Драгалевския манастир ,опитваме са да ги изкарваме максимално 4есто от там и да навлизат адекватно в социалния живот Peace

благодарим ти  bouquet

# 115
Ще се радвам ,ако мога по някакъв начин лично да общувам с тях или поне с  това момиче, разбира се ако  те самите проявят желание .   Или поне да каже какви гоблени предпочита .    И още веднъж  : БРАВО

# 116
Кика
изпратих приборите днес - вилици, лъжици и т.н. Надявам се да стигнат ОК че имах проблем с изпращането в нашата поща - служителката не беше много щастлива днес и го отнесохме клиентите Simple Smile. Но това е живота Simple Smile

# 117
А конци за шиене нужни ли са все още-  шивачка съм и имам доста ?

# 118

Кира, и момчетата, и момичетата тепърва се учат на много неща. Гоблени досега не са шили, но едното момиче каза, че би могло да пробва. Проблемът е, че имат малко време като цяло - в къщата чистят, готвят, подреждат сами. Срещат се с различни групи доброволци, с които си имат определени дейности. Вземат участие в индивидуални и групови психологически и социални занимания. Включват се и в курсове. Някои все още учат. Повечето ходят на работа...
А гоблените изискват много свободно време и желание и на-вече - хъс да бъдат завършени  Laughing Ще ти пиша отново дали наистина искат да опитат или само си мислят, че биха могли да пробват  Wink

Колкото до общуването, те винаги се радват на нови познанства. Гледам, че си сравнително далечко, та наистина може би нет-а е вариант. Ако искаш ми пусни някакви твои нет-координати и аз ще им ги предам, за да се свържат с теб.

Конци вече си имаме (благодарение на antom  bouquet). Не ни трябваха много - само колкото за шиене на копчета или нещо друго спешно.

# 119
Кика
изпратих приборите днес - вилици, лъжици и т.н. Надявам се да стигнат ОК че имах проблем с изпращането в нашата поща - служителката не беше много щастлива днес и го отнесохме клиентите Simple Smile. Но това е живота Simple Smile

Със сигурност ще пристигнат, само че може би след празниците. Като ги получим веднага ще пиша. Много ти благодаря за бързата реакция. Колкото до пощаджийките, май това си е част от длъжностната характеристика Mr. Green

Да не забравя да благодаря за 14-те мартенички-гривни, които ни изпрати Теодора от Студентски град   bouquet Благодаря ти, Теди  Hug

Общи условия

Активация на акаунт