Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 122
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили дами Hug
Имам дрехи, обувки, чанти, колани, якета и още дамски дрехи, които са в добро състояние-някои даже нови и Ви моля да ми пишете къде в София мога да ги даря и необходима ли е предварителна уговорка или мога да отида директно на място, с дрехите. Дрехите са дамски, подходящи за ръст-165-170, размер -S,M.
Благодаря  bouquet

# 91
  • sofia
Здравейте мили дами Hug
Имам дрехи, обувки, чанти, колани, якета и още дамски дрехи, които са в добро състояние-някои даже нови и Ви моля да ми пишете къде в София мога да ги даря и необходима ли е предварителна уговорка или мога да отида директно на място, с дрехите. Дрехите са дамски, подходящи за ръст-165-170, размер -S,M.
Благодаря  bouquet

Би могла да ги изпратиш или закараш в Защитено жилище Заедно.Малко преди твоя постинг съм дала адреса. Peace

В 4етвъртък ходихме на пе4ено агне там,бяха полу4или цяло агне дарение от една фирма,която помага на младежите .Курбан е повода за агнето  Mr. Green
Прекарахме си страхотно  Hug
Занесохме на Хелта(на мъжа й де)картините и вси4ки много ги харесаха,ще си ги зака4ът по стените и вси4ко ще грейне Simple SmileМишо даже си поръ4а празни платна Peace

Хелта ,мерси Hug

# 92
  • sofia
ето обещаните снимки от преди 2 ве4ери Hug

http://lavenderosi.multiply.com/photos/album/25

# 93
  • край Дунав
  bouquet Чудни и незабравими мигове са това! Дано са често и завинаги!

# 94
  • пловдив
lavender благодаря за снимките!  Hug
Всичко изглежда чудесно, дано децата са щастливи и се чувстват
уютно в този дом
 newsm51

# 95
Много се радвам,че картините са се харесали! Ще гледам да уредя нещо за платна и бои за момчето,което е проявило желание да рисува,макар че поговорката "Артист къща не храни" е вярна,поне в нашия случай.Така че по-добре да не се захваща Simple Smile - хем е скъпо,хем файда няма...

# 96
Хелта, безкрайно благодаря за красотата, която се появи при нашите сладури. НАИСТИНА, отдавна не са се радвали така на нещо, както на тези картини!

Включвам се, за да изкажа благодарност на мама antom   bouquet, за колета, който ни изпрати. И още повече, за трогателното писмо, което заслужава и ЩЕ БЪДЕ съхранено в архивите на защитеното жилище!

Antom, благодадаря ти, мила   bouquet

Antom ни изпрати:

1. Букет от изкуствени цветя (много на място, защото едно от момчетата си пожела още преди две седмици точно такава украса за стаята!!!)
2. Изкуствен бонсай в саксия.
3. Покривки, тип карета - 5 бр.
4. Комплект престилка с ръкохватки
5. Картини (малки с цветя) - 2 бр.
6. Книги - 5 бр. (3 бр. на Дж. Х. Чейс, една на Нора Робъртс и една на Елъри Куин)
7. Постери на певци - доста
8. Закачалки за дрехи - 5 бр.

Благодаря безкрайно и за всички момичета, които лично дойдоха до Гурмазово, освен за да дарят, и да се запознаят с прекрасните ни младежи! Всички вие, заповядайте по всяко време, когато можете! Момичетата и момчетата обичат гости  Laughing

# 97
  • пловдив
 newsm51
Радвам се че сте получили колета и децата са харесали нещата които изпратих
ще продължа да следя темата и когато имам възможност пак ще изпратя нещичко
  love001 и  Hug на всички

# 98
  • пловдив
"ве4е мом4етата са 8  и има и две моми4ета"
 тази информация още ли е актуална

# 99
  • sofia
"ве4е мом4етата са 8  и има и две моми4ета"
 тази информация още ли е актуална

da Hug

# 100
Здравейте
сигурно се включвам в темата късно но имам прибори (употребявани) които мога да изпратя ако са нужни. Само ми кажете и ми дайте адреса на който да ги изпратя.

# 101
  • Sofia - TelAviv
Здравейте
сигурно се включвам в темата късно но имам прибори (употребявани) които мога да изпратя ако са нужни. Само ми кажете и ми дайте адреса на който да ги изпратя.
Здравей, ето адреса:
Гергана Пожарски
с. Гурмазово, общ Божурище, област София
сграда "Защитено жилище Заедно"

# 102
Здравейте

Не съм сигурна какво точно означава "прибори", но ако става дума за прибори за хранене (ножове, лъжици и вилици), имаме спешна нужда от подобни неща! Имаме достатъчно за младежите, но когато им дойдат гости, се молим на съседите или носим от къщите си  Embarassed

# 103
Включвам се, за да спомена и някои други неща, от които имаме спешна нужда:

- нокторезачки
- ножички за нокти
- гребени /четки за коса
- шампоани, сапуни, душ гелове
-чехли (топли)
- джапанки за баня
- приспособления за шиене (игли, конци, копчета и пр.)

И най-вече (казвам го всеки път Laughing) приятели!!!!
Момичета, идвайте ни на гости винаги, когато ви е възможно Hug  Всички са страхотни млади хора, които имат нужда от контакти и от представяне на различни житейски гледни точки.
И просто жадуват за приятелство...

Благодаря на всички ви, че сте с нас Heart Eyes

# 104
  Мисля, че у нас има 2-3 нокторезачки.

Общи условия

Активация на акаунт