Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 164
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
На първо време сигурно ще им свършат работа и календари с красиви снимки. Ще огледам какво има останало от подаръците в офиса. Сувенири имаме доста, ще ги харесат ли?

# 76
  • Sofia
Не знам - какво имаш предвид?

# 77
Не знам - какво имаш предвид?

Нови свещници за чаени свещички и други керамични и гипсови сувенири. Като тези дето ги продават в цветарските магазини. Чаши за чай с формата на крава или пиленце. Незнам как по-ясно да го обясня.  Peace

# 78
  • Sofia
Ами, добре звучи.

Ако имаш възможност, подбери някои по-подходящи за възрастта им (19-25). Сигурна съм ,че ще ги харесат! Hug

# 79
Ами, добре звучи.

Ако имаш възможност, подбери някои по-подходящи за възрастта им (19-25). Сигурна съм ,че ще ги харесат! Hug

Ок, аз имам 1 тостер да им пращам и сега ще опаковам и тези неща. Моля, ако някой ходи да ми каже защото тези предмети са чупливи, а БП не приема такива колети.  Rolling Eyes

# 80
  • пловдив
момичета имам събрани постери на известни певци и артисти от Хай клуб
дали ще се харесат на децата за да ги пратя и ако да
този адрес достатъчен ли е
с. Гурмазово, общ Божурище
сграда "Защитено жилище Заедно"
защото само този открих  Thinking

# 81
  • sofia

можеш да добавиш и :

обл.София
Гергана Пожарски Hug

# 82
  • пловдив
благодаря lavender   bouquet

# 83
  • sofia
ето последно инфо от Гери Hug

В момента се търсят средства за шофьорски курсове на поне петима от младежите. След среща с представител на учебната фирма "Братя Василеви" (имат база и в Божурище), стана ясно, че са готови да направят отстъпка в цената на всеки курс от по 100 лева, с което цената на курса ще е 500 лв.Търсят се и доброволци за преподаване на компютърна грамотност .

Търсете Гери за подробности.

М/увременно докато стане готов допълнителният линк към сайта ето и малко новини от последната седмица Hug

уредено е заплащането на фризьорския курс на Иван Добрев от страна на спонсор.Мерси Влади Hug

посещенията на зъболекар на младежите са ве4е факт .Зъболекар Емил Симеонов, Център “Биодент” - Младост.

Новите две мом4ета са по4нали временна работа.За моми4етата се търси още ,но едното е доста интелигентно и има вле4ение към рекламата.Сама си е уредила ве4е едно интервю PeaceДругото моми4е има художествени наклонности,тиха и затворена е Rolling Eyes

Предстои посещение при очен лекар в  оптически център Джой Оптик, г-жа Женя Спасова. Първа консултация, уговорена за 13 февруари.

Ето и доброволците,посещавали младежите Heart Eyes
Гостували: Елеонора Владимирова – 2 пъти – понеделник и сряда; Ваня Къндова –доброволец по храненето – събота, Мария – приготвяне на спаначена супа  – четвъртък; г-н Миланов, учител по рисуване и доброволец по арт-занимания – събота

Има още толкова многооооооооооооо,но не може да се напише вси4ко Twisted Evil

Благодарим на вси4ки  bouquet

# 84
Здравейте, от време на време наминавам покрай темата, но си признавам че не я следя редовно.
Имам доста мъжки неща за подаряване - ризи, вратовръзки, костюми, маратонки и обувки 43 номер. Имам също така няколко детски играчки - чистички \ изпрани - минати със сушилня\. Бих могла да добавя и книги и може би още неща, проблема е че трябва някой да мине да ги вземе, защото нямам възможност да ги нося.

# 85
  • sofia
Лени,няма кой да мине  и да ги натовари за да ги закара Rolling EyesХОрата са на другия край на Сф и си имат куп работа и ангажименти.Младост им е доста дале4е,а аз няма да ходя скоро до тях.
Ако затръгвам,имам време и все още ги пазиш ще ти звънна да ги взема Peace

Мом4етата тази събота ще ходат до дом Асен Златаров за да занесът дрехите,които няма да носят ,не харесват или не им стават.Искат много да ги занесът на деца в дом Peace

# 86
  • София
Случайно да им трябва фритюрник? Намира ми се един на Тефал - честно казано, дори не съм го ползвала лично, наследство ми е. Но е употребяван де, не е нов.
Нямам кола. Ако някой се наеме да го закара, лично ще го доставя до багажника му. Wink

# 87
  • Sofia
Не знам, ще питам и ще ти пиша.

# 88
Здравейте,
Аз съм нова в този форум, но адски много ми хареса идеята и съм готова да помогна с каквото мога. Само наистина не видях адрес, на който мога да ипращам подходяши за целта неща. Благодаря В за инициативата и успех!

# 89
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте,
Аз съм нова в този форум, но адски много ми хареса идеята и съм готова да помогна с каквото мога. Само наистина не видях адрес, на който мога да ипращам подходяши за целта неща. Благодаря В за инициативата и успех!

Заповядай

можеш да добавиш и :

обл.София
Гергана Пожарски Hug

Общи условия

Активация на акаунт