Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 095
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте !Нямам време да изчета цялата тема,затова ако се повтарям моля да ме извинте.Имам малко дрехи - две сака,хубав шлифер,джинси,бельо и дрешки на  детето,запазени,но не ги  носим.Може ли да ги изпратя на децата - на каква възраст са те  и имат ли нужда от такива неща.
Предварително благодаря Peace

# 241
  • Sofia - TelAviv
Здравейте !Нямам време да изчета цялата тема,затова ако се повтарям моля да ме извинте.Имам малко дрехи - две сака,хубав шлифер,джинси,бельо и дрешки на  детето,запазени,но не ги  носим.Може ли да ги изпратя на децата - на каква възраст са те  и имат ли нужда от такива неща.
Предварително благодаря Peace
Mladejite sa na vazrast ot 18 do 25g. , taka che vsichko podhodiashto moje da izpratite ili donesete.  Peace

# 242
Ок,напишете ми адрес Peace

# 243
  • пловдив
Ок,напишете ми адрес Peace

"Защитено жилище Заедно"
Емил Дунчев  /или Кристина Николова/

общ. Божурище, обл. София
2226 с. Гурмазово

# 244
Благодаря!Другата седмица ще го пусна Peace

# 245
Имам бебешко креватче и 3 комплекта бебешко спално бельо (всичко е употребявано, в много добро състояние). Вършат ли ви работа?

# 246
  • Sofia - TelAviv
Имам бебешко креватче и 3 комплекта бебешко спално бельо (всичко е употребявано, в много добро състояние). Вършат ли ви работа?
В Защитеното жилище има младежи от 18 до 25г.
За бебешки неща може да се обърнете към http://www.detebg.org/ иили http://www.hope.bg/

bouquet

# 247
Днес изпратих за младежите малко дрехи, учебни помагала, книги.
Ще се радвам, ако дори и част от нещата вършат работа.  Hug
Ако прецените, че не са подходящи, моля пренасочете ги както намерите за добре.
Поздрави на екипа ви!

# 248
Момичета, имам 3 шиша с филми записани не на DVDта, а на CDта, с отлично качество. Могат да се гледат на компютър или DVD, дали ще представляват интерес за младежите. Повечето филми са в графата "мъжки класики" според мен  Mr. Green - Междузвездни войни, Умирай трудно, Джурасик парк, Две димящи дула, Десперадо и от сорта. Всъщност, ако има къде да ги гледат.  newsm78 Отделила съм и към 20 книги, които навремето четях с удоволствие, но вече определено съм израстнала.  Grinning Повечето са криминалета - Агата Кристи, Едгар Уолас. Ще ви вършат ли работа?

# 249
Момичета, имам 3 шиша с филми записани не на DVDта, а на CDта, с отлично качество. Могат да се гледат на компютър или DVD, дали ще представляват интерес за младежите. Повечето филми са в графата "мъжки класики" според мен  Mr. Green - Междузвездни войни, Умирай трудно, Джурасик парк, Две димящи дула, Десперадо и от сорта. Всъщност, ако има къде да ги гледат.  newsm78 Отделила съм и към 20 книги, които навремето четях с удоволствие, но вече определено съм израстнала.  Grinning Повечето са криминалета - Агата Кристи, Едгар Уолас. Ще ви вършат ли работа?
Миме, пращай ги по Даниела Hug
Вчера полуихме колет от Ралица, да си признава бързо коя мама е Hug

# 250
Ще, ако бях Мимето и знаех коя е Даниела.  hahaha
Умувах вариант утре да засиля мъжо с домочадието към Гурмазово и да не ви губя времето с превоз. Криси, ти там ли си утре?

# 251
Ще, ако бях Мимето и знаех коя е Даниела.  hahaha
Умувах вариант утре да засиля мъжо с домочадието към Гурмазово и да не ви губя времето с превоз. Криси, ти там ли си утре?
Извинявай, набързо погледнах ника, който е почти като на въпросното Миме:)
можеш да ги пуснеш на адреса на жилището Hug

# 252
# 253
Здравейте, имам малко дрехи за слабо момиче и няколко тениски за момче. Ако мислите, че ще ви свършат работа, кажете кога ще е удобно да ги донеса.

# 254
  • casa dolce casa
Mladejite sa na vazrast ot 18 do 25g. , taka che vsichko podhodiashto moje da izpratite ili donesete.  Peace
Имам 5 чифта официални мъжки обувки 44 и 45 номер. Като за абитуриенти   Simple Smile.
Трябва ли да се обадя първо или направо да пращам колет.

Общи условия

Активация на акаунт