PRISON BREAK (XI тема)

• 51 229
  • 969
  •   1
Отговори
# 330
Аз не мисля, че са се познавали преди да се видят. Нали Махоун занесе един куп снимки на жена си, за да разпознае убиеца. Пък негрото си ги знае всички, нали задачата му е да ги изтрепе.

Това, че е занесъл снимки за разпознаване, не пречи да го е познавал по-рано.

# 331
А този черния е страшно гаден образ, а и доста му отива да бъде такова изчадие....с тия големи и гнусни устни... Sick Scream

# 332
  • на пистата
....с тия големи и гнусни устни... Sick Scream
и ноздри Sick

# 333
  • В средата на времето
и с тези малки очички на фона на голямата физиономия.. Simple Smile

На мен пък този сезон ми е много по-интересен от предишните..

# 334
На мен ми е чудно кой ги финансира Laughing И все едни високи технологии използват Wink
Явно агента от ФБР се е заел Laughing
Тоя черния и на мен ми е много противен #2gunfire

# 335
  • София
Черния е противен, ама е много на мястото си...всъщост даже май е симпатяга, но просто много добре си пасва на ролята и това го прави така неприятен Wink

е все пак - негър е....

# 336
Щом ви е противен негърът, значи добре си играе ролята. Grinning

# 337
Хайде и аз  да се включа,че съм голям фен на сериала.Мисля си,че Гретчен ще си играе индивидуално,също както Ти Бег.Не ги виждам тези двамата да се хванат заедно newsm78...На мен също Сара не ми е сексапилна-хубава е,има хубаво тяло,ама няма сексапил.Наистина сезона е трепач-много е як от сега.Защо си мисля,че той ще е последен-не се вижда май следващ сезон?

# 338
Аз пък забравих какво стана със София Embarassed
Въобще не мога да се сетя дали я убиха,дали я скриха,дали я изпратиха някъде с Ей Джей Embarassed

# 339
  • София
Ами, някъде са с Ел Джей....като линк го арестуваха(хванаха или каквото там беше), те избягаха...и от тогава не са се мяркали....

# 340
София и Ел Джей са заедно,последно в Панама,не са ги давали от 1 епизод на този сезон

# 341
И на мен черния ми е ужасно противен, но такъв му е персонажът, не е направен за да ни е симпатичен Laughing
Иначе е някакъв кротък такъв...с този глас спокоен Crazy

Много се изкефих как измъкнаха Махоун - евала Mr. Green
Селф май го чакат лоши работи обаче Rolling Eyes

# 342
  • София
Не бяха ли в Париж????

# 343
По спомени (мои) останаха в Панама Rolling Eyes

# 344
  • София
Да логично е, всъщност няма какво да правят в Париж....явно се лбъркам с нещо друго, което скоро съм гледала...

Общи условия

Активация на акаунт