Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 136 131
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Един въпрос момичета, ако знаете де.

Винаги съм си задавала въпроса,  newsm78 каква е разликата между това да сложа разтопен шоколад или какао (натурално). И никога не съм пробвала един и същи сладкиш да го направя веднъж с едното, друг път с другото. Там където си пише какао, си слагам какаото, там където шоколад - шоколад си слагам. Wink

Вие да знаете отговора?

В смисъл, например за този кекс - ще има ли разлика ако вместо шоколад има какао?

Не че искам да му сложа какао, ама друго си е да знам отговора Laughing

# 76
  • Torino,IT
Селма, мерси за отговора   bouquet
Сега се пече, разтопих шоколад заедно с маслото, но сложих едно пакече от 125 гр., и вече ме освиркаха че слагам толкова много масло в сладкиш... Mr. Green ама после се оплакват че все сухи ми били скадкишите... #Cussing out
Също и две ванилийки, че обичаме, знам отсега че ще стане нещо страхотно, мерси   bouquet
Крисче, според мен ако сложиш натурално какао вместо натурален шоколад че стане, но май в шоколада има какаово масло, според мен няма да има кой знае каква промяна във вкуса, пробвай  Peace

# 77
[quote author=Krische link=topic=328701.msg8869254#msg8869254 date=1223755

В смисъл, например за този кекс - ще има ли разлика ако вместо шоколад има какао?

[/quote]

Момичета,какаото на доктор Йоткер е много хубаво.Все едно слагаш разтопен шоколад.Не е скъп около 0.80ст. струва.

# 78
  • БГ
Селма, хиляди благодарности за чудесната рецепта!    bouquet   Ето го и моят красавец, направих го снощи!!! Имам малък дефект, който ще коригирам следващия път, не разтопих достатъчно шоколада и имам дупки по кекса, но дори и с тях, кекса беше превъзходен, вече го няма!

# 79
Сега се пече, разтопих шоколад заедно с маслото, но сложих едно пакече от 125 гр., и вече ме освиркаха че слагам толкова много масло в сладкиш... Mr. Green ама после се оплакват че все сухи ми били скадкишите... #Cussing out

Е,кажи сега,този по-сочен ли се е получил? Rolling Eyes

# 80
  Стефанийка,много хубаво ти изглежда кексчето!Първо си помислих,че това черничкото са стафиди. Laughing
  Много се радвам,че ти хареса рецептата! Hug

# 81
  • Torino,IT

Е,кажи сега,този по-сочен ли се е получил? Rolling Eyes

Da, strahoten stana, eto i snimki  Peace

# 82
  Lindita, smile3501 !

# 83
линдита браво!
аз снимки не дадох защото нямам подходяща форма (колко струва тя, горе долу  newsm78 )   bouquet
но пак бих го направила, защото се омете за 2 часа  Sunglasses

# 84
  Игуанка,нама значение в коя форма го правиш.
  Моята ми е подарък,нямам представа,каква й е цената.Но по магазиите ги има всякакви от 5-6 лв.  до ....... Rolling Eyes

# 85
мерси  Hug
Вчера го направих пак, но без банана,
а с цял шоколад, доста смлени орехи и тук там парченца локум и стана също много хубав  Party

# 86
  • София
Много Благодаря за страхотната рецепта!  bouquetИ аз го спретнах този кекс.Сместа ми се получи много гъста и  се притесних,че няма да се надигне ooooh!Надигна се и наистина е много ароматен и вкусен.

# 87
  • Пловдив
Сместа ми се получи много гъста и  се притесних,че няма да се надигне ooooh!Надигна се и наистина е много ароматен и вкусен.
И аз го направих и по същия начин се притесних че сместа е много гъста, но се получи страхотен кекс, много вкусен и ароматен.  Селма ,поздравления за рецептата  bouquet

# 88
  • Стара Загора
Ето го и моя кекс   chef

Не съм го опитала още, но съм сигурна, че ще е вкусен - така ухае...слюноотделящо  Laughing
Селма, благодаря   bouquet - от вчера все по твои рецепти готвя  bowuu

# 89
Сиер,наистина кекса ти е много бухнал!Поздравления! Hug
 Момичета,колко гъсто се получава тестото при вас?Нали слагате 1 ч.чаша + 2/3 ч.чаша брашно?Това е около 250 г.
 И при мен се получава гъстичко ,но малко ме притеснихте с коментарите си.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт