Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 136 151
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
ммммм....кекса е наистина страхотен,вече ми е любим.  bouquet Селма,аз точно сега пека пак но този път сложих и малко добавки,да видим дали ще се получи,увеличих бананите на 2 броя,добавих една есенция ром,1 чаша натрошени бадеми и парченца натурален шоколад,довечера като разрежа ще кажа как е станал

# 661
ммммм....кекса е наистина страхотен,вече ми е любим.  bouquet Селма,аз точно сега пека пак но този път сложих и малко добавки,да видим дали ще се получи,увеличих бананите на 2 броя,добавих една есенция ром,1 чаша натрошени бадеми и парченца натурален шоколад,довечера като разрежа ще кажа как е станал
за двата банан гаранция че всичко ще е ок...аз винаги слагам 2 Wink

# 662
# 663
# 664
Момичета, а вкуса на банана доста ли се усеща?

# 665
 eat Майкооооо, това изглежда и звъчи толкова яко, жалко, че не съм по сладките неща (приготвянетоо де, иначе съм по яденето), но ще кажа на накой да ми направи.... Нямам търпение.

# 666
Да,усеща се вкуса на банана,а в комбинацията с шоколад е супер

# 667
Аз не го усещам

# 668
а може ли да ползвам течен шоколад  Thinking

# 669
Момичета, а вкуса на банана доста ли се усеща?
   Някои го усещат,други изобщо не се досещат,какво има вътре....  Simple Smile

# 670
  • София
Направо съм пристрастена към този кекс  Embarassed  Мисля, че килцата, които поддържам с тази вкусотия трябва да тежат на съвестта на Селма   Wink

# 671
Направо съм пристрастена към този кекс  Embarassed  Мисля, че килцата, които поддържам с тази вкусотия трябва да тежат на съвестта на Селма   Wink

Joy да,сега нека Селма да направи безплатен фитнес за всички, които сме й фенове Joy Wink

# 672
Във фурната е! Дано не остане суров, че нямам кръгла кекс-форма, та го сложих в правоъгълна кексова тавичка.  Crazy

# 673
Във фурната е! Дано не остане суров, че нямам кръгла кекс-форма, та го сложих в правоъгълна кексова тавичка.  Crazy
Споко! Все в правоъгълна го пека и става идеален.

# 674
ооо, аз пък днес го направих на тортичка отгоре с крема на Лео, е крема не ми се желира, но той и така е вкусен Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт