Гоблени-29

• 49 607
  • 496
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви за отговорите. Значи аз си купих една схема /пак от е-бей/. Пратиха ми я на pdf формат и ми е трудно да я кача, някъде за да ви я покажа, защото е доста голям файла. Разбрах, объркването ми е идвало от това, че съм си мислила, че трябва да шия 1:4. Сега да ви питам как мислите - да карам с кръсчета щом така ми е написано на схемата или да си купя по- дребна панама и да го шия 1:4. Не мога да преценя. newsm78. И каква панама ще ми трябва за да шия 1:4?  Бързам да ходя на пазар, после ще ви кача снимката да ви го покажа. Иначе мога да пратя на някой по мейла схемата да погледне и да каже. Пак ви благодаря много.

# 121
  • sf
ако на схемата пише,че е за кръстчета си го ший на Аида 14 с крет. ако не- за 1:4 гобленов си купи обикновена разграфена панама, ако има фон, ако - не , бяла. аз така бих направила.
подозирам обаче,че е за кръст на Аида 14.

# 122
Мерси отново. И аз мисля, че е за кръстчета, защото на схемата пише Clout count 14. Иначе не пише нищо друго - дали е за кръсчета или не. Всъщност пишеше, че е схема за punto de cruz /cross stich/, но аз си мислех, че и гобленовия бод казват така. Вече незнам. Реших, че ще го шия на тази панама, която си купих, с кръстчета, а да видим какво ще стане. Мерси много за съдействието. Ето това е картинката:
http://lh5.ggpht.com/eli.vasileva/SMuu-Ga1SgI/AAAAAAAAEG4/6igGYIeHoPw/goblen.jpg

Схемата е един пдф файл, голям почти 4 МБ и незнам къде да го кача, за да ви го покажа.

A, и последен тъп въпрос от мен - кръстчетата пак с две нишки конец ли да ги шия? Мерси много на всички.   bouquet Почвам да шия и ще ви показвам като ушия нещо.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 17:07 от Ели_

# 123
 Ели,
качи файла примерно тук
http://www.webfile.ws/d/737
иди малко по-надолу- там , където пише Short domain names
избери файла, който искаш да закачиш- в квадратчето срещу Select file for upload и кликни на Host it. Като се качи дай линка тук.
Кръстатия бод се шие с различен брой нишки. Може и с две, но може и със 6.
Това го определя дизайнера на схемата. В такава схема може да има различни видове бодове- кръстче, полукръстче и т.н.
Най-добре е да дадеш да видим самата схема Simple Smile

никога не ший  1 към 4 схемите , които са с кръстат бод .
Резултата ще е блудкав меко казано. Много количество и никакво качество.
 Все едно  разреждаш шампанско  с минерална вода:))

# 124
ако не е указано друго, с 2 ката

# 125
  • sf
Дъмпер, вярна ли е лентичката отдолу? Ако е за теб- честито и лесно бременеене и щастлив завършек!   bouquet

# 126
Дъмпер, вярна ли е лентичката отдолу? Ако е за теб- честито и лесно бременеене и щастлив завършек!   bouquet

Hug Hug Hug За всяко едно от шушулката по прегръдка!  Wink

# 127
Честито и лека бременност ти пожелавам , майкоо , три шушулчета   Praynig

Виталити и Лилия-браво -и това черното бебе е много хубаво  bouquet

# 128
  • варненка от София
Дъмпииии, уникална си! Честито ти едно, че две, че три шушулчета. Много ти се радвам и ти желая лека и безпроблемна бременност!
След тази новина, нищо друго не мога да пиша  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm51

# 129
Момичета, ето го файла http://www.webfile.ws/d/1193, сложих парола за даунлоуд 11.
Като можете пишете ми. Мерси много.

Дъмпер и от мен, честита и лека бремеменност. Да сте много щастливи!

# 130
  • в зоната на здрача
Аз да си призная ..не вярвам .. Crossing Arms
Искам да видя снимка от триизмерния..

# 131
душо, рано е за тризмерния. другия четвъртък съм на лекар и се надявам на снимки  Praynig

# 132
  • sf
мя, верно ли три?  #Crazy аз чак сега забелязах  ooooh! леле, дупе да ви е яко. но най-вече да сте здрави всички!

# 133
Ееееееееееееееееее, това е най-страхотната новина за цялата седмица. Дъмперче, всичко най-лекинко ти желая и на финала- три броя красиви, здрави и ако може - мешанки (т.е. и от двата пола). Една голяма виртуална прегръдка от мен  Hug
P.S. Между другото моя колежка е вече в петия месец с тризнаци, така че тая радост сега я изживявам за втори път. За всички ви много ще се моля всичко да е о.к.

# 134
Аз купих три рамки днес , барабар с картините, двете стават точно за вестфалската воденица и мостар , а голямата я глася за гетсиманската градина, обаче остава отстрани около 4-5 см.
Та трябва да правим паспарту. В книжарницата имаше бял и зелен картон, ама не онова жабешко зелено, от нашите ученически години, а по-бледо. По-добре ли ще е да сложа зелено?

Общи условия

Активация на акаунт