Гоблени-29

• 49 602
  • 496
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
джъмпиииииииииииииииииииииииии  Shocked душа не ми остана да те мисля, а сега ще получа разтрояване  на личността  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquet ще чакам с теб да знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 hahaha представям си 5 дребосъчета как тичат или пълзят  из стаята  Joy кефче  Hug

инаThinking зеленото няма ли да се слива със зеленината на гоблена? снимай гоблена и с двата цвята и прецени Peace

аз пък си харесах страхотна рамка с 3 цвята паспарту и всичките му салтанати и ще стане идеално за черното бебе (на марулка), дето му се точа от година и половина  Blush
в понеделник любимия образ ще ми купи черна панама и го почвам.   Mr. Green че нали малко почнати имам .... Blush

# 136
  • София
Честито Дъмпи и от мен. Hug HugНезнам дали не ти завиждам благородно.Преди да забременея с малката си мислих какво ли е да имам още поне 2-3.Сега честно казано се радвам че е 1.Леко бременеене и само хубави помисли.Дано да има кой да помага че иначе е ужас/но за нас българките няма мисии невъзможни/ Peace  bouquet
Здравче аз пак да питам  newsm78ако заека го ушия 1към2 дали ще стане сполучливо?Как мислиш?

# 137
Здравче аз пак да питам  newsm78ако заека го ушия 1към2 дали ще стане сполучливо?Как мислиш?

Няма защо да не се получи!  Hug Важното е че ще е ушит!  Wink

# 138
Дъмпер, вярна ли е лентичката отдолу? Ако е за теб- честито и лесно бременеене и щастлив завършек!   bouquet
Хеее, това се казва супер новина    bouquet  bouquet  bouquet
И аз ти пожелавам лека бременност   preggo
stork-girl stork-boy stork-girl или  stork-boy stork-girl stork-boy

# 139
  • Варна
Дъмпер, честито!   bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая!  Praynig

# 140
 Дъмпи , честито! Чудесна новина , тройна  Laughing
Леле колко гоблена ще трябва да ушиеш , че да има за всички  Wink

# 141
мерси, момичета  Hug
а за гоблените, аз едно нещо не го шия втори път  Naughty та камоли 5  Joy

# 142
Добро утро!Скоро не ме бяха събуждали с такава готина новина smile3538
Дъмпи,честито!Леко бременеене!Аз малко не мога да схвана-ти сега имаш 2 шушулчета и в коремчето още 3 така ли? Shocked
Пък на мен ми викат,че съм не добре като искам 3 /само Joy/Това се вика дар божи.Днес е Кръстовден-ако има именнички Честито!  bouquet
И по темата ,че се отнесох-започнах контура на Фара-то това е ужас!Голям ужас-честно това не знам кога ще го ушия!

# 143
имам близначки на 3 години  Mr. Green

# 144
  • в зоната на здрача
имам близначки на 3 години  Mr. Green
и сега още три моми и ще ти резервирам стая в Курило..  hahaha

темата е за гоблени ,да знаете.. Wink

# 145
ако са три мацки, верно ще имам нужда  Joy ще събирам дарения под формата на дамски превръзки, козметика и чорапогащници  baby_neutral
ми аз започнах лебедово езеро, тъй като никой не си призна да го шие

# 146
Тарзанка шиеше два лебеда с розови и сини цветове , но дали на тях викате лебедово езеро не знам.
Дъмпер, дано да са мешани , че не мога да те мисля  Crazy

# 147
не, не е този. лебедово езеро е с 2 лебеда, 3 малки лебедчета, лодка, къща, дървета разни. не намирам картинка да покажа, на казанлъшки гоблен

# 148
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте, момичета!

Имам огромно желание да ушия гоблена "Джулия"
http://www.milenastyle.com/JULIE.html

Искам да ви питам дали някоя от вас е шила комплектовката на Милена стил, дали е хубава!
Или на коя фирма е най-добре да си купя гоблена! Доколкото знам е вилеров гоблен, но аз няма да мога да си го позволя в оригинал!
Благодаря ви предварително момичета!

На Дъмпер леко бременеене! И на всички празнуващи днес весел празник!

# 149
Дъмпи честито, е това се казва прекрасна новина!Лека бременност и леко раждане ти желая. Да се родят живи  и здрави, а каквито господ е дал.  bouquet newsm51
 Честито на именниците. smile3525

Общи условия

Активация на акаунт