Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 5

• 29 420
  • 443
  •   1
Отговори
# 90
  • Malgrat de mar
Дано да е добро!
В това гадно време се побъркахме вкъщи.Чудя се къде да заведа малката,толкова енергия има.
Смятам да проверя какви са условията на плувен басейн Академик и да я запиша на плуване.Исках нещо на стадиона до нас,но са закрили спортната гимнастика.Приоритет са им само художествената гимнастика и футбола,а аз искам нещо, където да изразходва енергия.
Аз от сряда започвам следващото ниво на испанския.(Бабче ,ти какво направи с езика?)
Баткото без строгата мъжка ръка пак започна да си показва рогата.

# 91
Привет момичета да се разпиша и аз.Преди малко изпратих тати и сложих малко ред вкъщи,че всичко беше с краката нагоре.И аз хич не го обичам това гадно време,а като се сетя,че тепърва ще се разваля направо ужас.Дано се пооправи да си спретнем една среща,че не сме се виждали отдавна.При нас все едно и също Ани ходи на градинка,баткото на училище,а мама само посреща и изпраща.И аз се замислям за един курс по английски хем да ми минава времето,хем ще ми е от полза.
Лек ден засега.

# 92
  • София
 Браво бе, смогнала си да посрещнеш и пак да изпратиш-нашия е някъде из Албиона Sad. И ние издивяхме с това гадно време и адаптацията в яслата не ни върви въобще-големи ревове са сутрин, не иска да спи наобяд....голям глезан излезе, мамин златен. Embarassed
 Мама Емили, браво за испанския-желязна излезе ти. А имате ли планове да се местите при таткото?

# 93
  • София
Здравейте и от мен.Ние онзи ден изпратихме сестра ми и племенницата за Москва.
А в понеделник очакваме татенцето...Ние временно спасяваме положението с
шматкане из моловете.Децата обожават да се возят на ескалаторите.
Усещам как зимата ще сме абонирани за Сити центъра Laughing

# 94
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Привет , момичета!   bouquet
Еми , със самоучител ще съм по еспаньолски.  Crazy
Краско от понеделник тръгна на детска и с голям мерак ходи - първа група е.
Даже днес се е надигнал в 7.  Laughing
В частна детска градина е и там не са на "госпожо" , а на ''кака'' - наща е кака Боби и е само една за целия ден.  Peace Учат английски и руски език.
Ето ни градинката. http://www.ezhko-bezhko.com/pages/in_kindergarten.html

Лек и хубав ден.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 95
  • Malgrat de mar
Брех бабче,красота!Завидяхме да знайш.Страхотна е вашата детска градина!
То със самоучител само нестава.По-често на кафенце,та да си го практикуваш с мен Mr. Green
Аз съм много горда от себе си,взех си удостоверението-изкарала съм цели 95%(ама аз съм си зубър по принцип).
Валето,записвай се бе човек,че учебната година започва от октомври.
yovanka, моята хем ходи от бебе,хем си реве след всяка почивка.И защото са на 2 етаж,госпожата специално за нея слиза да я вземе,защото сама не желае да се качи.Голяма артистка,че и от двора се опитва да бяга,като наближим.
Засега плановете са там да караме коледа,за по нататък-има време.

# 96
  • София
Жабче,страхотна е градината!Ако и всичко е така,както го описват....цена няма да имат!
А,ако не е тайна, колко е таксата на месец?

# 97
Жабче,страхотна е градината!Ако и всичко е така,както го описват....цена няма да имат!
А,ако не е тайна, колко е таксата на месец?

ToЧно такава е. Доста деца познати минаха от там. А и детето не е ревало нито ден от как е тръгнало.  Hug
Таксата е 500 лв.

# 98
  • София
Множко са,в сравнение с нашите 40лв. Laughing
Важното е детето да се чувства добре там и да има кой да плаща Mr. Green

# 99
Има , няма това е положението.  Laughing
Но поне за останалите занимания не плащаме , влиза си в цената и имат две междинни закуски от плодове и зеленчуци. И най-важно , че са 8 деца.  Peace
Здраве , пари се изкарват , важно детето да е добре.  Heart Eyes

# 100
Жабче, благородно завиждам на децата, които посещават тази градина. На нашата играчките са от наше време, ако има някои мераклия родител да занесе нещо ново това е , и не само играчките -  Laughingно избор нема, мама трябва да ходи на работа - кака на училище и така. Иначе нашият тати хвана гората / изпратихме го/ и сега пак в очакване , както обикновено. И времето гадно , абе ужас как ще я бутаме тази зима незнам.  За сега чао , че много се улисах, но все пак да се разпиша.

# 101
Портокалче , Краско никъде не го приеха и затова в частна детска е. Н пък несъжаляваме , прекрасна е. Всички играчки са на разположение на децата и във всяка група са според възрастта им.  Peace
Доста думички е научил по енглиш. Crazy
За руския от тая седмица.  Laughing
А и Краско е срамежлив и от нас не се дели , много се претеснявахме за него , но той само за кака Боби си говори. Мерак за градинката.  Peace Пу-пу да е все така.  Heart Eyes
В държавните е ужас и децата са много , бе въобще.... но всеки според зависи.  Hug
Кво беше.... имаш крава , пиеш млЕко.  Mr. Green

# 102
Добър вечер,момичета!
Ау каква красота  Shocked жабче,страхотна детска градина /кога и държавните ще придобият такъв вид? Sad /
Няма ли малко да се постопли това отвратително време,че издивяхме вкъщи,няма разходчици  Sad ,а и не стига,че не излизаме а е малко понастинала.
Ние утре сутринта живот и здраве ще чакаме вече нашия тати.Малката няма търпение да й донесе бони  Laughing
Това е от нас,лека вечер на всички!

# 103
Дай Боже , всички градини да са като тази. Но колко ли време ще мине..... Thinking

# 104
Здравейте,момичета!                                                                                                                           Нашият тати си дойде и сега,се опитва да нареже едни дърва но безуспешно. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт