Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 5

• 29 426
  • 443
  •   1
Отговори
# 120
  • Луната ни пази
,megelinka ,добре  дошла!!!
При нас е весело,само къде Жабчето сега е доста ангажирана покрай сватбата,и по-рядко минава  да ни развеселява. Wink
И ние сме в пълен комплект,днес бях на родителска среща в градината.Аз съм от родителския актив и касиер,вече трета година. Mr. Green

Ауу, как ги мразя тия родителски срещи (зимата се изявявам и като даскалица)! До 4-ти клас по- бива, ама нагоре според мен са тотално излишни!

# 121
  • София
И аз мисля,че са излишни.Много ми беше смешно днес,че толкова се заканваха някои родители как щели да
правят забележки за сборните групи,за работното време на г-жите и не знам си за какво,а пък само седяха и
клатеха глави.И като стана време да събираме парите-скочиха,че били много парите,които предложихме да
събираме-60лв.Абе,смешна история!!!А аз,глупачката,до последно се самонавивах как повече няма да събирам парите,
и как ще откажа,обаче така ме завъртяха,че даже не разбрах,как толкова лесно се предадох.

# 122
  • Луната ни пази
Няма да коментирам, че какви чудеса са ми се случввали по родителски срещиии! От истерии до блъсканици и обвинения. Един път се чудех с кое ми е по- лесно да се справям с децата или родителите!

# 123
Добре дошла при нас megelinka !

Добро утро момичета!
И ние от 4 дни си имаме тати,малката е много щастлива   Simple Smile.Само че с тоя гроздобер неможе да стои много вкъщи,но утре вече ще свърши и ще си е при нас.Но пък от другата седмица започваме с преместването-голям ужас ще е  Sad
Това е от нас отиваме на разходка докато не е заваляло.
Жабче ще чакаме снимки с нетърпение.
Лек ден на всички!

# 124
 Cry

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 13:37 от amorosa

# 125
Момичета,моля ви,имам нужда от помощ!!!!!!
На някоя от вас мъжа и да е в Испания или в момента да пътува на там?
Оказа се,че нашия тати няма с какво да се прибере!От фирмата ги лъжат всеки ден,че им пращат бус да ги прибере,но това вече е прекалено!От 40 дена е на този камион,без никакви условия и шефа му направо се подиграва с него.В него вече няма пари да си купи билет за автобуса,каза ми,че ще потърси някой камион за бг. и да се прибере с него,но това е много относително.Аз имам позната в барселона,но си е сменила тел. и в момента не мога да я открия.По-късно ще се свържа със сестра и по скайп за да я помоля ако се наложи да му помогне.
Кажете  какво да правя....На всичко отгоре,снощи за малко колегата му щял да изкара камиона от пътя,оказва се,че вечер не виждал добре!!!Не знам,просто не знам какво да си мисля!
Като го чух по телефона,не можах да го позная,той просто не е на себе си.Много съм притеснена,кажете какво да правя!!!

# 126
  • София
Ама той сам ли реши да се прибира или шефа му казва да си търси транспорт? Да не му спре после и парите дето ги е изкарал, затова че се е прибрал?
Моя беше в Англия последно, в Испания е пълно с БГ камиони, но кой ще се навие да вземе непознат.....
Стискам ти палци всичко да се оправи.

# 127
  • София
Съжалявам за това,което се случва на мъжа ти! Sad
Ако сега си тръгне сам с друг превоз,бъдете сигурни,че
няма да му платят от фирмата.Не,че иначе е сигурно,като чета
колко са некоректни към шофьорите си.Другият вариант е да тръгне на стоп
с някой камион,който е за България,ако му стиска и ако има кой да го качи.
Аз лично се съмнявам,че ще уцели с българин,някой ромънец по-ще го качи.
Успех!Дано се прибере по-скоро жив и здрав мъжът ти,Норе!!! Praynig

# 128
100% ще го прекарат с парите,това е сигурно!Искам да се прибере жив и здрав,а другото не го мисля....все ще се оправим.
И на мен идеята да се качи при някой,не ми харесва,защото наистина не се знае на кой ще попадне....
Ще търся моята позната в барселона,на нея мога да разчитам.
А междувременно,дано този се вразуми и наистина им прати превоз #2gunfire
И ако продължава тъка,мисля да си търся правата по съдебен  път,по точно правата на мъжа ми!Аз не знам този как може да го остави толкова време,при положение,че имат една уговорка,а в действителност става друго....Ами той така не е пълноценен,не се ли притеснява,за шофьора,за камиона,за стоката........Явно изобщо не му дреме #Cussing out

# 129
  • София
Добре де,така и така пари няма да вземе,да продаде нафта и с парите да си купи билет за автобуса
и за храна по път.С ДКВ карта ли зареждат?Или направо да си вземе пари,ако са с кредитни карти.
Не искам да те обезкуражавам,но не смятам че нещо ще постигнеш и по съдебен път.
Прекалено много време въобще им е отделил на тези глупаци мъжът ти,наивно малко е постъпил.
Той ако има желание за работа,винаги ще си намери,фирми-бол!

# 130
Момичета,моля ви,имам нужда от помощ!!!!!!
На някоя от вас мъжа и да е в Испания или в момента да пътува на там?
Оказа се,че нашия тати няма с какво да се прибере!
Като го чух по телефона,не можах да го позная,той просто не е на себе си.Много съм притеснена,кажете какво да правя!!!

Да се качи на всеки автобус за България и като пристигне,който го чака ще плати билета. Вариант втори: някой в Бг му плаща билет предварително и той се качва на съответния автобус. Нафта в Испания трудно се продава,евентуално някой турчин,или руснак,ако купи. В Испания има бензиностанции,където може да се изпише нафта,но са рядкост,а в Италия почти на всяка може.
Надявам се да съм била поне малко полезна  Hug

# 131
  • Луната ни пази
Вторият вариант по- ти върши работа! Ох, боже, на какво са подложени заради тия пусти пари!

# 132
От тук провери в града в който е коя фирма има автобуси до там..и кой ден..от къде тръгва и в колко.От там звъниш на фирмата-става да се плати тук билета при пристигането друг вариант е да го предплатиш ти предварително и той да се качи.

Това с билета е лесно..но има един друг момент.Не искам да те плаша ,но зависи от фирмата доколко ще го оставят само с неплащането на заплатата.

# 133
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Норче  Hug
Имай предвид , че може шефа му да го даде на съд затова , че е оставил камиона и стоката.
А това , че са имали уговорка е било устно , така че няма кого да съдиш ти. Уговорките се правят писменно и нотариално заверени.  Peace
Помислете добре , преди да предприемете нещо. Направи консултация с адвакат.
Успех.  Hug

# 134
Прекалено много време въобще им е отделил на тези глупаци мъжът ти,наивно малко е постъпил.
Той ако има желание за работа,винаги ще си намери,фирми-бол!
Знам,че е прекалено много време,но в старанието си да бъде коректен и да изкара някой лев,те го взеха за мезе!И наивно постъпи,като реши,че щом фирмата е голяма и има толкова камиони,ще си спазват уговорките и ще бъдат коректни.

Нищо няма да мога да направя....само си приказвам,то тука освен да ни тъпчат и ние да мълчим,друго не става!И той казва,че ще зареже камиона и ще си тръгне,но доколкото го познавам едва ли би го направил.
Освен да чака на шефа му да му дойде мерака да го прибере,друго не му остава.

Общи условия

Активация на акаунт