Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени момичетата по пътя към бременността?
Какви методи и тестове се използват за определяне на овулацията и бременността?
Какви са основните емоции и преживявания на момичетата след потвърждаване на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени момичетата по пътя към бременността?
Момичетата се сблъскват с различни предизвикателства по пътя си към бременността. Тези трудности включват хронични възпаления на яйчниците, тазова аномалия, проблеми с овулацията, прегледи и лечения на гъбични инфекции, кисти на яйчниците и тръбите, болки и притеснения относно извънматочна бременност. Някои от тях са преминали кюртаж или процедури за запазване преди постигане на бременност.
-
Какви методи и тестове се използват за определяне на овулацията и бременността?
Методите за определяне на овулацията включват използването на специални устройства, като например уринни тестове за овулация. За определяне на бременност се използват уринни тестове за бременност, които показват положителен резултат след забавяне на цикъла и се потвърждават с медицински преглед и ултразвук.
-
Какви са основните емоции и преживявания на момичетата след потвърждаване на бременността?
-
Каква е историята на автора, който споделя своя опит с проблемна бременност и лечение?
-
Каква е историята на авторката Дино?
Аз също съм нова, нямам за сега детенце. Имам спонтанен аборт преди 3 години. От тогава се стараем много да дойде хубавият момент и за нас. denniva е права, наближава Коледа и наистина като малките дечица се надявам и за мен да стане чудо. Пациентка съм в клиниката на Доц. Щерев. Направихме със съпругът ми почти всички изследвания. Остава ми на мен само цветната снимка на тръбите - това може би ще стане след 10 дни. Надявам се всичко да е наред и ще действаме по въпроса по натам. Ще правя първа инсеминация. Не знам, но долкото чета тук във форума много е малка вероятността да стане още от първият път. Това малко ме натъжава.

От скоро и аз мога да се похваля, че съм в групата на бременните. На 25 г. съм. От началото си мислех, че ще се получи от раз, но уви. Цели 1.5 бебеправихме и все нищо не ставаше. Не сме си правили никакви изследвания, все се надявахме, че просто ще му дойде времето и чудото ще стане. През лятото изкарах курс-рейки 1 ниво, в последствие през септември и 2 ниво. Бях изключително постоянна в работата си с рейки-енергия и ето, че стана. Забременях точно около рожденния ми ден. Убедена съм, че благодарение на Бог, прилагането на рейки и силната ми вяра в успеха нещата се получиха. Вече съм напълно сигурна, че чрез силата на мисълта и чрез рейки абсолютно всичко може да се постигне. Просто пред очите ми хора с тежки заболявания се възстановиха до голяма степен. Дано на някой помогна с тази информация, защото винаги има начин, стига да го искаш силно !
Тогава се ядосах и повиших глас
Казаха ми какви изследвания трябва да си направя - имунологични, генетични и ендрокринологични. Така попаднах в Плевен при доц. Конова. Разбрах, че имам имунологичен проблем - НК клетки завишени.
Бях невероятно щастлива, че знам какво ми е и че не се случват абортите просто така. Назначи ми лечение, но аз реших да си почина малко... Така половин година. Решихме да направим трети опит - забременяване след 1 година опити, посещение при д-р Бързашки в Плевен и негова помощ (хормонално лечение). По средата на лечението майка почина, не ми беше до опити за бебе, но не спрях лекарствата. И на следващия месец не ми дойде. Оказа се, че съм бременна. Имах пак проблеми, но благодарение на д-р Бързашки и неговия екип сега гушкам моето малко момченце, което утре прави 1 месец. Стискам палци на всички да усетят тръпката от бременността и после да гушкат малки слънчица

, само веднъж за кеф...
Най-голямото щастие се постига с цената на най-голямата болка.