С гостби ухайни и приказки омайни разкриваме ние арабските тайни - 85

• 20 070
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Хайде добро утро и от мен, поздравления за новата тема и честито но всички които имат повод да празнуват.
Една скромна почерпка за тези които не постят, пък постещите довечера ще си вземнат.

# 106
Добър ден момичета!   bouquet

Кате н такива гости им казват "Танръ мисафири" - гости изпратени от Господ.  Simple Smile Колко хубаво и мило било гостуването им и за теб и за тях. Но това с циганите ...ужасна работа...обрулили са ги хората....нямат страх от Господ тез хора ей.  #Cussing out
Уффф.... Heart Eyes и аз много обичам котките. Дано намерите писенцето.  Praynig

Вчера Найра дойде на работа и ми донесе фурми  Hug (Аллах да  е доволен от нея! ), но аз нали не постя, като съм на работа и фурмите ги дадох на колежката ми, която пости. Найра, по този начин иншаАлла хасаната ти  се удвоява.   bouquet

# 107
  Добро утро , Да де то станало обяд пак Laughing

Моят мъник ме остави да спя до 10.30, за което много съм му благодарна з-то бях гроги.Вчера се прибрахме от Мола чак в 22.00 и докато го оправя стана 23.00-. От там започнах една пълна серия процедури- боядисване на коса , маски,вана със соли от мъртво море Crazy маникюр, педикюр... та 4ак до 4 сутринта. Последната седмица всеки ден се каня да ходя на салон , но за целта двамата мъже трябва да се гледат за 2-3 часа ,а  то все нещо става-и все ми се разминава.Сега само трябва да отида да се подстрижа след обяд като се върне пътешественикът ..от Куола Лампур.
  Кате Шилан- ти направо книга можеш да напишеш за твоите приключения с гости знайни и незнайни Heart EyesТози път поне и ти си се забавлявала , пък и добро дело сте направили с твоето момче, само жалко че преди това са попаднали на тези цигани- а на къде всъщност са тръгнали тези хора?Котенцето най-вероятно се е измъкнало без да го видите- дано си го намериш Praynig
  Кате Мароко- вече съм добре-но миналата нощ мнго ме изтормози ухото- усещах едни внезапни бодежи и чак кожата на главата ме болеше ThinkingСутринта мъжо ми изпрати номера на чичо си , който е УНГ доктор и така по телефона ми каза какви капки да си взема и след 2-рото слагане бях много по- добре. Днес вече съм бомба!
   Дани-ти как се чувстваш днес ? Има ли подобрение?

Найра-и аз след онова боледуване дето ти бях казала бях свалила 3 кг за отрицателно време, и при положение че имах няколко излишни кг след раждането- много се зарадвах , викам поне едно положително нещо от това , но скоро след това си ги качих пак ... #Cussing out
  Наде за подаръка- ще ти пусна  една снимка после , да видим ще одобриш ли LaughingМислех да направя и една торта , но не ми останаха сили, а и трябваше да жертвам разкрасителните процедури... Другият "подарък" за нея ще е, моето присъствие на 100%- таткото ще гледа малкия и няма да идва с нас( той пожела) за да можем ние спокойно да се видим Wink
  Иска- честито и много успехи от тук насетне!
   Деси, Теди- сега вече наистина отивам да гледам снимки ки , че вчера не можах!
   Радвам се , че сте харесали снощните гозби Hug
   Хубав , лек , прохладен ден на всички!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 12:17 от Dina767

# 108
дина споко не си само ти-и аз ще разглеждам другите снимки ,4е нямах време bowuu,а аз още не съм стигнала до мола Crossing Arms,ама и това ще стане Laughing
най накрая свърших с подреждането изкъщи,а в4ера мъжо ми донесе и 10 кг зелен боб за фризер,та хванах едната кака и го нарязахме,а сега ще го прибирам във фризера,а днес и сирене правих
катенце имали са късмет тези хора,4е са са попаднали на вас-ина4е е ужас да си в друга страна ,да имаш нужда от помощ и да не знаеш езика,и ние така попаднахме в Турция на хора и ни помогнаха-беше зима,сняг студ ,а ние с кола и 2 малки деца Сами беше на 2 месеца ,а Муф на 1.6 месеца
амал4е запо4наха ли ве4е в сирийското у4илище newsm78
раф и аз искам метални мебели-ама тук не са на по4ит Crossing Arms,а пицарията ваша ли е newsm78
скай,хари-къде из4езнахте  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 13:59 от dtti

# 109
За този бардак какви ли не неща казаха..вчера по новините ,че бил на някакъв турчин от еди си каква партия и тн...
Права си Наде,изобщо не си прецених ,че бях болна...  bouquet
Дина, чувала съм за тези соли от мъртво море,били много хубави цялата серия,аз си взех от маската за лице, да видим как ще е  Simple Smile
Ако можех аз щях да Гледам Децата Ви когато имате нужда...  Laughing казвате ми и на метлата литвамм,може и с график да бъда   bouquet
 Hug

# 110
Еи, Десито пак питало за мен  Heart Eyes и ние като вас прибрахме се вече ...дъжд ,облаци...такива работи. децата на у-ще ,скоро местене ни чака ...психически се настройвам сега за бъркотия ,кашони , товари  Simple Smileче скоро я почвам физически хаха. Ти как си  Деси, децата кога тръгват на у-ще ? Малката ще ходи ли на градина ?

Олди, здрасти ...и аз те чета . Кога имате път към Лондон скоро? Свиркай аз съм наоколо .  Peace

Тук има един човек с който общо се забавлявам като го чета ..щото не му вярвам поне на половината от това което пише ... имам подозрения ,ама забравете да ви казвам кой, какво ... мои си съмнения разни .  / Олди не си ти  Wink/ ей така споделям само. Peace

Вчера бяхме в Непалски ресторант , вкусно беше .

bouquet

# 111
Здравейте ви казва чак сега, Hug, да са живи и здрави бебоците на тази жена и дано да има такова щастие за всички чакащи бебета( с две някак си ще се справи и сам човек ама с три не ми се мисли Crazy), аз в неделя ще пътувам към София и се очаква да се запозная официално с бъдещия зет, дано не го уплаша човека, но мисля сериозен кръстосан разпит да му дръпна, пък после ще споделям впечатления.

# 112
Harriet добре си се завърнала Simple Smile Какво местене, пак там ли или ще сменяте дестинацията?
Страхотна хайде и дано всичко мине добре, да се харесате, да се имате и да се уважавате. Simple Smile

# 113
хари най накрая се разписа Hug,големите по4наха от неделя,в4ера голямата си донесе у4ебниците,а днес и средната,тази година ще са в едно у4илище след като миналата бяха в разли4ни-нали тук у4илищата са разделени от 1-6,7-9,10-12 класове
Даяна няма да я пускам на градина тази година,ще си я оставя в къщи-пък и след 40 дена в БГ говори само на бг,но поне разбира арабски,ако я пусна на градина сега ме е страх пък да не премине изцяло на арабски-та затова остава в къщи още една година,а най малката госпожица ще я пускаш ли на ясла newsm78
нафасима и тя из4езна newsm78
елип не те засякох в предната тема,разпиши се пак bowuu
катенце да не те е отвяла пясъ4ната буря в Хасаке Joy Joy Joy Joy Joy

# 114
Здравейте и от мен!

Да почна да се включвам и аз по-редовно, че съвсем се загубих май.

Виждам добре се гощавате тук.
Хариет, какво хапвахте в Непалския ресторант. Много ми е интересно. Никога не съм се докосвала до тази култура.

При мен няма нещо особено. Всъщност не пътувахме много. Имам предвид извън страната. Пътуванията бяха повечето вътрешни. Освен в Ливан, както знаете, бяхме и в Атина, откъдето се върнахме миналата седмица. Края на юли, началото на август бяхме в София заради някакви сделки, които всъщност ни объркаха малко плановете за пътуване. Така и не се сключиха, което ще стане най-вероятно другата седмица. Надявам се.

Гледах повече да се занимавам и обикалям с децата и с разни организационни дейности. И естествено се опитах да намаля работното си темпо. Доволна съм от себе си.

Сега имам нови планове разни.  Докторантура смятам да започвам, само дето не съм много наясно с темата си, че толкова много интереси и на мене не ми е лесно.  Joy Отделно искам да се явявам на някакви изпити за езиците, за които нямам документ.

И другото, което решихме, че май ще се установим окончателно от другата година в Атина, тъй като семейния и бизнес съвет реши, че там е по-добре за бизнеса ни. Ливан си го харесвам, но конюнктурата не е много подходяща и стабилна.

Това е в общи линии. Засега още ви чета и не мога да взема по-специално отношение, но ще се взема в ръце.

В детската градина на Джой още правят ремонт и до края на месеца ще си ги гледам и двамата.

Споделих ви за каквото се сетих, но ще има и още, че при нас нещата са непредвидими.

Бъдете здрави, усмихнати и устремени! Приятна вечер от мен!
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 115
Дано, наистина мине гладко, че сестра ми малко се е притеснила като ме знае каква съм директна,ама хора как да не съм ето сега една мисъл ми се върти из главата - трябва да знам аз как може въпросния господин да осигури спокоен живот на сестра ми, може и много от вас да ме упрекнат, че съм меркантилна,но все пак става въпрос за човек на около45г. а не за млад и перспективен мъж за какви перспективи да говорим на 45г. ако до сега не се е развил, осигурил и подплатил за кога, сигурно ще ме линчувате сега ама при мен в конкретния случай практичността надделява, то любовта като я слушам сестра ми по телефона вече е на лице.

# 116
Здравейте момичета поседнах при вас да ви прочета.Страхотна дано срещата мине добре.Деси ти още не си пристигнала и захвана зимнината.Аз моя Мони също смятам да си го гледам докато навърши три години и тогава да го пращам на градина.За ясла ми е жал още не че има кой да го вземе при тоя дефицит на места. П.  bouquetриятен следобед момичета

д

# 117
Съжалявам за горната грешка но малкия се намеси не на място
 Cry

# 118
Добър ден, момичета!
Днес най-сетне реших проблема с "учебни визити" по програма Леонардо - нещото, което ме мъчеше от петък. Трябваше да започна на 7-ми, сега е 9-ти, няма да работя по този проект, че време не остана, но тъй като ще се обясняваме в писмен вид по 2-ро пришествие защо е пропаднал, си изисках всякакви възможни извлечения и уверения от банката - кога ми е заведена сметката: днес вместо в миналия петък, че да избегна забележки и подмятания от страна на финансиращата организация. Ако могат да се предоговорят условията, това ще е прекрасно, и за мен е в полза, но сега преди началото на учебната година, е невъзможно. Лошото е, че аз съм получила финансиране, някой друг не е, а и така аз като не почвам проекта, двама човека не работят практически - аз и потенциялния "друг".
За щастие обаче се видях с АбраHug Това много ме зарадва, камък ми падна от сърцето поне, че има някакво решение с "Леонардо" - все едно от "Костенурките - нинджа".

През октомври пак ще пробва екипът, с който работя втора програма с мароканско НПО, въпреки че не дават визи на хората, има много работа и така като има инициативи, Външно трябва да са неразумни /исках друго да напиша/, ако продължат да отказват!

Започвам да готвя скариди. Другото ще е печени зеленчуци на скара. Ходих на супермаркет - на "Пикадили" на МОЛ Стамболийски - за месечен пазар. Как миришеше на топъл хляб... Удържах се!                   

# 119
До живях да стигна до компютъра .
Снощи си легнах към в 4 и в 7 ставах заради бебката , след това в 8:30 станах да водя Фатето на ясла .
Прибрах се и докато се усетя станало 9 :20 та с другите ми две щерки се оправихме и потеглихме към зъболекарката ми .
Е сложи ми 3 спринцовки с анестезия и започна да ми работи един кариес , който уж беше малък и изведнъж се оказа една яма . След това ми извади и един корен на мъдрец и сега още кървя и ме наболява .
Хубавото е , че дребните бяха супер послушни и всички ги похвалиха , какви ангелчета съм имала за деца .
От там пак един слонски трус до яслата да си прибера чедото .
После с мъж ми ходихме на пазар , а като се прибрахме докато оправя и нарежа част от зеленчуците за замразяване и то времето литна .
След малко ще слагам агнешко месо да пека , но не зная коя част  от агнето е има и кокали . Ще го правя с лук на фурна .

Кате , какво ще ги правиш скаридите ?

Общи условия

Активация на акаунт