С гостби ухайни и приказки омайни разкриваме ние арабските тайни - 85

• 19 958
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • сред маслини и портокалов цвят
Рени, това е сайта на клиниката:http://www.invitro-bg.com/
Аз правих ин витро там. Ако те интересува нещо пиши на лични, че да не отегчаваме аудиторията с репродуктивните си неудачи. Grinning

# 91
Iska-браво на тебе  bouquetКакво си приета и къде?
гледах и за пластиките на Хайфа честно казано преди е била по-хубава от сега,а Нансито преди е била хапче за страх Laughing
вече съм ок и даже сега си правя пил.бутчета с картофи на фурна че цигулката свири.
а с поста като не пиете вода не ви ли става лошо,то пък чак вода да не се пие Rolling Eyes

# 92
Дани и Дина благодаря за вкусните гозби дето донесохте в одаята, как само ухаят мммммммммм Simple Smile   chef   chef
Дина сподели после какъв подарък избра Simple Smile

# 93
лелееее ама какво правите-..нова тема и вече до средата! ooooh! Hug
Запис поне тук
не смогвам да изчета-сутрин се опитвам по-малко,докато е тико и още се спи...но не успявам да се разпиша
Бях и като никога друг път-където само желанието ми остава..този път обаче и участвах в Брадери.Беше точно на нашата улица и много ми хареса...много съм доволна и от придобитото.

Марси-  bouquet не съм те забравила.

Ра- колко хубава рисунка на ръчичката ти забелязах на фотото....ех,аз последна май от всички  до морето ще ида тази година.Всеки път ,когато тегля филмче от Замундата -все си  казвам ...Господ да те пази-Голямо добро ми направи ти  bouquet  Като дойда,където и да си ще те намеря да се видим и на живо   bouquet

Дина и Рени- ама ги нареждате тези съфри...точно като за гладни хора...С моите светски прояви събота и неделя..моя мъж -горкия сам си се храни...и е Не доволен-та сега съм по-тиха и ниска от тревата.....да мине бурятя ,че все ми се повтаря една арабска поговорка-Когато корема е пълен-в главата музика звучи

Спорти-и аз тека вече ще те наричам....  bouquet
Иска-Браво.какво ще учиш?

# 94
Ох, ето ме и мен най-после. Днес станах в 7.30 и оттогава почти не съм се спряла.Ходих и до Благоевград и се върнах,за първи път шофирха съвсем сама,ама се справих.Сам накрая един гад не си изключи дългите и ме заслепи.Добре,че не карам прекалено бързо.Аз не бях много сигурна как се пускат моите дълги,иначе и аз щях да му светна,та да окьоравее дано  #Cussing outГоляма жега, голямо чудо.Все едно сме на екватора  Crazy
Дина, Дани, ако знаех,че вече сте сготвили и сервирали, нямаше да си правя труда да ям. Много апетитно изглежда всичко!  bouquet
Рени, къде работи мъжът ти като готвач? Да не е в Тадж Махал??Това пиле с кисело мялко е много готино,яла съм нещо подобно. Аз се научих да готвя къри  и направо се разбиваме да плюскаме.Сега от Лондон пак ще се запася с подправки   chef
Дала, какво е Брадери?  newsm78
Наде, тези къщи са супер.Жалко,че не правят и кооперации  Wink
Не съм сварила да погледна морските ви снимки.Може би преди да заспя ще го направя. Майка ми и леля ми пристигат утре.Ще гледат кучето докато ни няма и ще се поразнообразят.леля ми живее във Варна,майка ми - в Смолян,и не се виждат много често.Къщата ми е на вили и мотовили,имам багаж да събирам,да гладя..Отделно и сума ти неща за вършене покрай работа.Не знам как ще смогна,пак ще летя с метлата утре.Ама следобед съм на маникюр и педикюр.Нали на сватба ще ходя  bowuu
Раф, кльощавите снимки са отпреди да ме тръшне вирусът.Аз от жегата отслабнах още преди това,а и от този бурен нощен живот  Mr. Green
Другарче,те моите писания като апокрифна литература ще започнат да се разпространяват май  Hug
Мисля,че всеки момент ще си легна.Сили не ми останаха.Но вие си пишете,аз утре ще ви настигна...

# 95
  • София
Малееее момичета, какви кулинарни изкушения!Браво на вас! smile3501
Днес мина и първият ми работен ден след отпуската, очаквах да съм далеч по-раздразнителна и нервна, ама всичко мина ОК. Wink
Мале, Шехи, ужаси ме разказът ти за проклетия вирус! ShockedСлава Богу, че всичко накрая е било наред!Приятно прекарване в Лондон и след това много снимки и разкази, нали? Party
Дала, Брадери  не е ли известният септемврийски фестивал ,на който по улиците можеш да си купиш всичко?!Но защо съм останала с впечатлението, че той се провежда в Лил Thinking Rolling EyesТи не си ли в Париж?Или въпросният фестивал е повсеместен, т.е обхваща различни градове във Франция?Прости ми невежеството, ама всичко френско ми е леко мъгляво, да не кажа силно.. Embarassed Blush
Иска, честито!Желая ти щастлив студентски живот, много положителни емоции  и успех в намирането на добра работа!Май съм пропуснала, споделила ли си , каква специалност са те приели?
На всички дечица, за които учебната година започва от днес, желая всичко най..
Голяма жега, отивам да се поразхладя и се връщам..Ето нещо освежаващо и за вас:

# 96
http://www.dnes.bg/article.php?id=56970

вижте на какво попаднах
ка4их нови снимки-който иска да гледа Simple Smile
Катенце има пясъ4на буря в Хасаке,пътищата за там са по4ти затворени
иска 4естито  Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,успех с намирането на работата Praynig

# 97
Деси , май не съм добре с очите !
Аз виждам 4 бебета .

# 98
Деси , май не съм добре с очите !
Аз виждам 4 бебета .

Да, определено крачетата са 8... но първоначално не бях обърнала внимание...  Simple Smile
Едното е друго нечие...  Mr. Green

# 99
Привет,момичета  bouquet
Олд спорт,мерси zа новата тема и хубаво иzкарване в Лондон.
Науел,честита учебна година на Фатима и да е добра ученичка.
На 59 години,триzнаци Shocked
Манел, честит праzник  bouquet
Не мога и аz да смогна на темпото,с което пишете LaughingТаzи седмица мъжът ми  е отпуска,та не ми и остава време,но ще гледам да ви следя Simple Smile
Отивам да си гледам сериала,до скоро

# 100
Чак сега успях да се докопам до лаптопа... пфф..цял ден обикаляне за тетрадки,раници..ужас...Но най-хубавото от този Вирус излезе,че успях да се напъхам в дънки С размер,тоест около 27... това е постижение винаги съм била 29,тоест М размер  Peace
Че реших да мина през джамията и тя  беше затворенаа явно имаме я отваря 2-3 минути преди молитва...
Но се оговорихме с Ажда утре да минем когато е Ифтар,хем тя да разгледа и хем да видим кога ще бъдам прослувутите четци от Египет  Party
Кате,това да пишеш проект наистина тежка работа.. и не си и сигорен дали после ще получиш нужния бюджет... В училище си спомням ,че за таз годишния проект Леонардо им отне ооколо 1 година работа...
Дина,Дани... пак страхотни неща сте направили....браво!  Hug
Аз мисля за ифтар вече да хапвам като заначало плодове и така да го карам ...че днес пак като се натъпках ,после ми беше толкова тешкоо и гадноо  ooooh!
За тези къщи и аз съм чувала.. майка ми и баща ми бяха проучвали наскоро някаква фирма...
Хайде Лека за Сега!   bouquet  Hug

# 101
Добро утроо!!
За непостищите едно кафенцее  Flutter

а за постищите,ще чакаме Ифтар!  Peace

и аз ще си лягам вече.... До по-късноо!   bouquet

Hug

# 102
Naairah,   и аз дремнах само 3-4 часа   Sad

Вчера донесох едно тигрово котенце. Къпах го,играхме си, радвахме му се. Точно задрямах призори и чух, че мяуче, а то излезло през прозореца. Веднага изтичахме на вън да го приберем, а то се изплаши от кучетата и се шмугна под една кола, ама някъде навътре се покатери, ресори ли се казва,  какво е не знам. И от 5.30 досега  едни молби, надничане, търсене- сякаш се изпари това коте. Първоначално мяучеше, после утихна и звук не се чу повече  Sad   дали не се е задушило измежду частите на колата  Sad  Ама досега колко часа минаха, трябваше да излезне. Може и да е избягало без да сме го усетили  Sad

няма го.  и на работа няма да ходя, чак към обяд.   искам си го котето , толкова е малко и беззащитно, навънка някъде изгубено.

# 103
Сигурно вече няма да ми повярвате, ама снощи пак имахме гости.  Чак на вечеря моя се престраши да ми съобщи.
Случая е следния. Тръгва семейство от Урфа (турски Кюрдистан) към Франция. Към Хасково колата им се чупи. Изкарват нощта вътре, а на сутринта група наши роми окопират колата. Пазарят се да ги отведат до сервиз. Там им взели 800 евро и казали да чакат 1 седмица. Оставят братовчед да седи и да чака колата, а циганите срещу 300 евро откарват мъжа, жената и 2те деца в Пловдив. Убеждават ги , че постоянно има рейсвое и влакове за СФ. Пристигат следполонощ, естествено, че превоз няма. Циганина ги стоварва на жп гарата и дим да го няма.  Децата пищят, родителите в паника, наникъде.
 А сега кажете това не  е ли мактуб, дето му се вика- кюрди , посреднощ , на жп гара в Пловдив, и ги среща друг кюрд!!! Запознали се, той казал, че ще ги откара до СФ ( безплатно). Откарал ги техния събрат точно в Студентски, и ги оставил при друг кюрд. Вече рано призори станало, другия тръгнал на работа и казал на наште герои да се поразходят малко из Студентски.
Разхождат се те, атрактивно облечени, мъжа с кюрдски шалвари, жената със забрадка, но както кюрдките носят, различно от арабки и туркини. И наш приятел-кюрд оттам далеч ги вижда и разпознава! Настига ги и почват разговор, разказали му одисеята си. нашия приятел на кой друг да звънне освен на моя, нали сме от Комитета по посрещане и изпращане   Joy   
И така, моя ги настанил в една стая в Студентски, на вечеря ми каза за тях и решихме мъжете да се разговарят (насъбраха се и други събратя  Laughing  ), а жената и децата да дойдат при мен.

И така, затова липсвах снощи  Simple Smile  Децата малки такива, момче и момиче, подлудиха котето и мене, голяма игра падна. Добре, че ми се намират играчки под ръка, та пъзели редихме, пупмали въртяхме,  такива разни. Те говорят  някаква смесица от френски, турски и кюрдски, ама се разбрахме де  Sunglasses  аз пък кюрдски разбирам, но не мога да правя изречения, и отговарям с  малкото турски думи дето знам, голяма бъркотия.
Снимки им показвах, обяснявахме се .
После като дойде бащата да си ги прибере и те ревнаха да ни снима за спомен. Не бяха снимки, прегръдки, чудо.  Пък аз съм детишарка и бързо свикват с мен деца, не ме оставиха да почина, само тичане и скачане  Joy
Ама съм много доволна, веднъж и аз да си прекарам весело с неочаквани  гости.  А жената като ме разцелува " тешекюр, мерси, гелек спас" на всички езици благодари  Simple Smile   Брей, да не повярва човек такава мила и добродушна кюрдка, че имало на света  Twisted Evil

А пък като излизахме снощи да ги отведем до стаята, където да спят и какво тържествено шествие бяхме. Хем тъмно, хем пак ни зяпаха хората- мъжа едър такъв, висок, пък даже и симпатичен и с тия шалвари, жената и тя  Joy

Сега момчето отиде да ги кара до гарата и го чакам да подновим търсенето на котето Cry   На мен пък ми е мъчно, че не отидох с тях до гарата да и изпроводя, ама се надух от плач по котето и как да се покажа такава  Cry

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 08:29 от Шилан & Шиар

# 104
Сабахул кхаир момичета...
Деска да са и живи и здрави на жената близнаците. Аз гледах за една такава жена, която късно роди ин витро тук в България, май че бяха двойка близнаци. Някак си не е красиво, на тези години внучетата някак си по-прилягат. Аз сина си го родих на 29 и виждам как разликата в поколенията си оказва влияние, нищо че слушам с него хип хоп и разни други, а камо ли по-голяма разлика.
Наира внимавай преди всичко здравето. Целта на постенето не е да разболява, а да калява. Това не те прави по-малко мюсюлманка. Здравето, че дълъг път те чака Simple Smile   loveuuu wash hang newsm28 family
Кате ама ти си уникат, който няма как някой от нас да сбърка... Айде пиши ни и нас в този комитет, че да ти помогнем малко Simple Smile
Ама и те добре се охарчили с тия цигани...
А аз какво намерих в сутрешните новини докато пия кафето на Наира...

Минути след като пред баровете "Казабланка" и "Пантерите" пристигна полиция, хората, живеещи в съседните блокове и къщи, се изпокриха. Много малко от хората пожелаха да говорят със събралите се журналисти с името си. Един от престрашилите се бе 42-годишният Е.Б., който живее с двете си деца и жена си в къща близо до бара. "Вие не знаете какво е да живееш до бардак и то на араби. Да те е страх да отидеш до магазина, камо ли да си пуснеш децата да се прибират сами.
Без коментар...

Общи условия

Активация на акаунт