С гостби ухайни и приказки омайни разкриваме ние арабските тайни - 85

• 19 957
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Ето ме .
Днес съм по добре за сега де , до довечера току виж се променят нещата .
Фатима , се прибра по лигава от всякога , защото не си беше доспала по моя вина де . Но нямах избор взе  я 30 минути след като е заспала .
За довечера правя картофи на фурна с пилешки транжирани кълки . Супа от скариди с ориз и кростата с шоколад .
Дина , сходни са сладкишите ни ще видиш след малко .

# 76
Abra, Hug
Що ти е тегав деня, бе душе, и на мен така, ама аз и никаква я не свърших де... Кат няма кой да прави компания на рамаданстващите до 5 сутринта...
Утре умишлено си уредих среща в 11, за да стана на време!!  Rolling Eyes И легна де...

Иска, какво следваш?? Дай клипчето за Нанси, преди време Лили беше показала нагледно със снимки промяната на Нансито, на мен много ми харесва в сегашен вариант... И как пее ми харесва, бе лигличка  Crazy
Ако питаш мен - поговорката "За лудо работи, за лудо не стой" отдавна вече няма приложение никъде по света!!!
И друго - не гледай заплатата, гледай поста!!  Hug
Успех ти желая!!

Кате Мар., в университета се нагледах и напатих на подобни изпълнения!! Доцентите отказаха вече категорично да пишат проекти.
Да не говоря за пари за командировки - отиваш на собствени разноски, а след като се върнеш... поне месец ти разглеждат документите, а накрая се оказва, че НЯМА да ти платят нищо, понеже не си асистент, а докторант, и понеже бюджета не стига (за сметка на което се поддържа база на Антарктида и всяка година ректора ходи да... храни пингвините!!)  Rolling Eyes

http://uk.youtube.com/watch?v=IGRB93CQF7o&feature=rec-fresh   

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 19:34 от Eye of Ra

# 77
Здравейте момичета!!!Колко много сте изписали досега ви четох.Old Sportбраво много хубава станала новата темичкаНадете тези къщи много хубави стават и са готови за около месец 3 седмици се правят материалите и после за 5 дена се сглобяват.Излизат към 500лева на квадрат.А в Русе е най изгодно.Белбеймного хубава новина честито и от мен.Да изкараш много лека бременност.Jasminдай малко повече инфо за този доктор Стаменов да го посетя и аз че вече се отчаях от тези доктори всеки с различно мнение пък на теб как е помогнал браво на този доктор.Кате Марокбеше ли на Етъра гледах по телевизията много красиви съдове изработват тези мароканци браво. Grinning GrinningOld Sportпожелавам ти приятно да си прекараш в лондон.Даникакви вкусотиики готвиш.Аз днес ще готвя пиле с кисело мляко.За съжаление сега моят мъж не пази постите защото работи като готвач и не може да ги пази.Хайде и малка почерпка от мен като дойде време за ядене на постещите аз за другите сега.                   

# 78
Reni кажи повече за тези къщи, той къде ще е слага тази къща, колко голяма иска да е, дават ли на лизинг. Имат ли страница в Интернет. И сподели рецептата за пиле с кисело мляко

# 79
предлагам и тук да се срещнем.  Laughing Laughing

# 80
Рени , той и моя съпруг е готвач , но не пробва докато готви само с носа си работи за разлика от мен .

# 81
Наде това е адреса. http://www.flader-ee.com/ той ще прави 60кв.ще има две спални хол баня тераса и кухня двора на къщата му е 400 кв.не дават на лизинг.след малко и рецептата.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 18:29 от reni31

# 82
Дани браво на твоят мъж справя се с готвенето и постите моят не може да ги комбинира.

# 83
Наде взимаш едно пиле и го нарязваш на парчета аз му махам кожата,че моят мъж не я яде след това го измивам и в една купа го накисвам с две кисели млека слагам и черен пипер на зърна карамфил канела на пръчки кимион дафинов лист малко червен пипер куркума сол и така остава да кисне един час.в една тенджера сипвам вода към 500 грама слагам вътре нарязан кромид лук и чесън с червен пипер една супена лъжица и куркума една чаена лъжица така да ври докато се махне водата и се задушат след това ги смачквам хубаво да станат на пюре не лука да ми се мота в манджата и след като е изсъхнала водата слагам олио и изпържвам сместа с лука и чесъна докато поемат олиото и след това сипвам пилето и като се свари манджата е готова. Laughing Laughing

# 84
Nadia Jasem, дано до абсолвентския ми бал сама да съм си намерила кавалер.
I~Abra~I, в момента съм готова да направя какви ли не жертви, за да си намеря работа. Нуждая се от работа и от пари.
Eye of Ra, те са няколко клипчета - първите 2 са свързани с нейната промяна, а останалите 2 показват само как е изглеждала преди - нейното пеене, как я интервюират и първият й видеоклип:
http://www.youtube.com/watch?v=xPnIl_fwLTI
http://www.youtube.com/watch?v=h2b7TLsrQK0
http://www.youtube.com/watch?v=N-IHfQ6-hXI
http://www.youtube.com/watch?v=2R_KBbWQjNI
Тя е любимата ми арабска певица и харесвам нейния глас. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 19:12 от Iska

# 85
Рени това куркумата какво е? Нещо не мога да се сетя.... За къщичките видях страницата, ще ми пишеш като я направите дали е сполучлива. За градски живот ли е или за вила?
Тази вечер одаята е пуста, не ме ли виждате аз съм там на местенцето до вратата Wink Сега ще видя и новините по БТВ, че после да има повече материал за приказка... Simple Smile

# 86
Куркумата е една подправка която прави яденето с жълт цвят има я в нашите магазини замества шафрана защото той е много скъп не става всеки да готви с него а къщата си е за постоянно живеене Simple Smile.много са удобни а и в цената ти влиза всичко дават тия до ключ.само без обзавеждането.

# 87
  • Варна
Здравейте момичета,днес ми беше първи работен ден след 3 дена болнични и малко ми дойде на нагорно, обаче ме крепеше идеята че като се върна ще чета сладко сладко smile3525
Лили снимките от Египет са наистина шокиращи Shocked ,М ми каза че поне към 50 души са загинали пък колко още са под отломките не ми се мисли,и явно никой не им обръща внимание, защото една машина не видях,всичко се разравя с голи ръце и мотики как може..... УЖАС
Спорти когато стигна в разказа си до кръвно 35 на 60 си те си представих , аз бях в подобно положение само че от нашенския грип преди години в Търново,сама само с колегата, и тогава и аз помислих че умирам,далеч от дома,на никой не пожелавам такава болест Sick след това 2 седмици ме боляха плешките от напъните,дано ми се размине като се озова в Египет Praynig Praynig
Към постещите мами, Praynig моля се постът да не ви причинява страдания,че като чета ми настръхва косата,знам колко е важно за вярващия да пости но все пак и здравето не трябва да забравяме нали?
Сега за бозата  newsm03 ,като бях дете исках да имаме вкъщи чешма от която да тече боза като тази в сладкарницата  Joy ама пусто не ми подсигураха  Crossing Arms
Лека вечер на всички  Hug

# 88
   Момичета , аз слагам от нашата скромна софра и тичам към Мall-a да търся прословутия подарък , че нямам време за отлагане , а сега с това работно време по Рамадана още по кофти.
   После като се върна ще чета и пиша повече- на вас приятно хортуване!

# 89
Либра , жалко наистина , че не са те направили щастлива с кранчето .

Общи условия

Активация на акаунт