С гостби ухайни и приказки омайни разкриваме ние арабските тайни - 85

• 20 080
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро   bouquet

То вече деня преваля  Mr. Green ама аз и не съм спала де, водех люта битка с два комара - реших да се доверя на аромолампата с масло от лавандула, ама нещо не успях да ги прогоня, та цяла нощ ме ръфаха  #Cussing out

Магде   Hug радвам се да те видя. Дано всичко е наред с детенце  Praynig

Кате Акхиал благодаря за рецептата (преглът, преглът)

Момичета отдавна не сме говорили за бели денс, та искам да ви покажа ето това момче  Shocked
http://es.youtube.com/watch?v=axUixg0RFaI

реших че вече ще си го пускам сутрин да  правя утринна гимнастика като повтарям неговите движения  Mr. Green Mr. Green

# 136
Добро утро, момичета

Навярно е време да се разписвам по-често,тъй като отивам към списъка със спомените cry

Надявам се,че сте добре...Вчера се опитах да почета,за да се ориентирам в темата newsm78...е вярвайте ми ,цял час четох стари теми и едва успях дя се информирам кое как е било ooooh!...за три месеца,много събития съм пропуснала и сега се чувствам като новобранец...
е, скоро се надявам да опозная всички ви-Ншаалах

Магде-какво става с Махмуд newsm78-надявам се не е нищо сериозно,моя Мохаммед с нетърпение го чака в у-ще(нали са съученици),а то се оказа,че сте сменили у-щето Cry

Амалче,ще ми дойдеш ли на гости Heart Eyesи кога  bouquet

Лили и моя Али е като Кари-първокласник
Дано даим върви по вода в усвояване на знанията-Ншаалах

Как сте в дългите дни пост-ние кретаме някак-убиваме времето с труд и молитва,че то едното не може без другото Wink
да пиша какво приготвих вчера и какво ще сготвя днес  chef

..нали така е поставена темата от Олд спорт-поздравление,за което  bouquet
вчера-кремсупа от гъби,хуммос,телешка пиката в сос бешамел с гарнитура ориз,салата,за десерт торта с ягоди-и към няколко литра кафе Simple Smile

а днес-Ншаала,ще приготвя-супа леща
фатуш
мутабъл
пъстърва и към нея ориз с гъби и къри и заливка -сос
за десерт атайеф или торта  newsm78още не съм решила
-и всеки ден айран пием...
много манджа ,много чудо-направо ще си каже човек ,че сме едни ненаситни лами...но,който пости знае,че в тия дълги и доста горещи дни жаждата и глада са в повечко smile3557

Привет на всички мили мами bye

# 137
Здравейте, момичета! При вас пак е вкусно  chef.
Шилан, и на мен ми направи много добро впечатление това отношение към майката на детето, за мен това е свидетелство за  уважението към тази жена независимо какви са били причините за раздялата им, аз искам само да уважава и да се държи добре със сестра ми,( въпреки че аз съм на мнение, че жената е тази която определя поведението на мъжа към самата нея) защото тя в момента е сложила розовите очила и не съм сигурна че преценя много трезво нещата, но в крайна сметка ако това и бил късмета дано да е щастлива и да живеят в разбирателство, това е най- важно.

# 138
  • по пътеката
страхотна ,тази седмица ли е взглядата? newsm78 просто остави предубежденията в къщи, тръгни с  отворено сърце и добри намерения! защото от това най-много страдат обективните виждания на хората! беден, богат, ако е съдба на сестра ти и в пустинна палатка ,ще й се вижда рай! важното м/у тях нещата да са на добра база, любовта,понякога надживява лошото!
дуа, ве4е си на линия ,радвам се!при нас тръгват последно на 15 септември, мъ4а се да избере най-доброто от нищото, което се предлага за преду4илищна! много е тежно да няма какво да ти хареса!важното е тя да приеме условията, поне да нямаме  проблемите от миналата година! много се моля най-сетен да приеме, 4е не мога да  съм на у4илище и аз нищо, 4е ако се преподава ка4ествено с кеф ще ходя! Thinking

# 139
Деси ,засега малката остава в къщи . От септ. другата година официално тръгва на градина ...до тогава незнам, възможно е ако намерим изгодна занималня да я пускам по 2 дни в седмицата примерно .  Пиеш ли кафе в хубавия двор ..или не ти остава време? Simple Smile

Наде, Дала, Катя2,Магда ..  bouquet Местим се не дале4 от Лондон,в едно морско градче.
Сега ровя по сайтовете , харесала съм си едни марокански лампи ..за стената и за тавана .Дано ги вземем.Много са красиви.

Меланке, в Непалския ресторант храната е като индийската на вкус , подобни подправки,сосове. (гледа ли олимпийското плуване ,американчето с 8 златни.. Wink)

Спорти, драснах ти на лични.

# 140
Аз въобще не съм предубедена, и не искам сестра ми да изживее кошмара който аз преживях преди мъжа ми да се срещне с татко,ясно ми е че ако има любов и разбирателство каквото и да е положението те са тези в чийто ръце е възможността за промяна, ама аз нали съм кака и все ги мисля малките по тревожно от колкото съм ги мислила нещата за себе си.При всички положения ще му дам възможност да блесне в най- добрата си светлина и съм  се отворила положително към този мъж още преди да съм го видяла -  сестра ми е щастлива с него и за мен това е най- важното.

# 141
Страхотна сигурно и те двамата ще се притесняват Simple Smile   newsm51 newsm50 smile3528 lalalala

# 142
Сигурно ще е притеснен човека, тя сестра ми ме представила като един цербер сигурно, ама аз не съм чак толкова лоша де или поне ще се постарая.

# 143
Добър ден .

Много благодаря за пожеланията , да ви се връщат
Лили , твоето пожелание ще си го запазя за маааалко по - нататък .След 30 ииии нещо годинки  Wink

Гладна , жадна и изморена съм вече .Жегаво време .За първа година ми е толкова трудно постенето .
Ето един магазин , може да свърши работа на някой .

http://gigamarket.1001tours.org/index.php?main_page=index&cPath=159_308

Да се мятам до печката , че едни краставички ми отнеха цяла сутрин  Crazy

# 144
Запис -бърз ...в почивката между диктовкота по Скайпа на синочек...забравил да пише -диването.....не може да ми напише Щтъркел..пише ШТаркил  Rolling Eyes Whistling Crossing Arms
Ха...Другарче- и Ра  Hug  bouquet

Хариет-много романтично звучи-къщичка до морето...А дано да ви  е на късмет   bouquet

Момичета -Шиланче,Наде,Кате,Даниела,Спорти,Елидивка  ....-мерси за подкрепата....за брадерито.Ама мойта майка като разбра къде съм се покрила тия дни ....че като скочи-аз акъл никога съм нямала ,ама напоследък вече съвсем ми бил изветрял  Joy Joy ... според нея  newsm78
Можело ли така -чужди хора да ми попивали от енергията и аз на чужди хора енергията да съм попивала с носенето на техните дрехи.Рови из нета и какви ли не от онези сайтове ми изпрати.....Все -едно като се мерят и пробват дрехите в магазин...не попиват  енергия?! Абе..знаех си аз че не трябва да си отварям много по тая тема устата ,яма..още бях под емоционални впечатления.

В къщи-размисли и стрести от новината от Алже.Сега се почнаа едни планове-едни  кроежи....и се реши че и бизнес може да се почне със спестеното и изпратеното ...Ох,то Рибата в морето ,ама ние тигана вече сме го извадили ...то и олиото нагряваме  Joy  bouquet Карай!С положителна енергия трябва да се подходи ...та да стане доброто!  bouquet

Я, да ви разбудя малко-че досега аз правих диктовка , а  половинката се рови из алжирските музики и си припяваше ...къде от настроение   Joy  bouquet,къде от Глад Joy

http://fr.youtube.com/watch?v=BMG5rS8QoAI&feature=related
LEGEND OF ORAN' RAÏ

еее-Марси..вече няма нужда да се изписва.Радвам се много за това че слушаш вече Ю туба.Сигурно ще може и Нитера да отвориш вече  и Бг телевизора.Ако е така-Супер!  bouquet

Честито на мамите и техните Първолаци.По вода да им върви.......

Белбейче-как си ..драсни два реда...бебо добре ли е ?

# 145
Здравейте и от мен...  Hug  Hug
Кате ,чак днес минах през джамията с една приятелка, а Ажда не успя,възникна й ангажимент! Ама така и не попитах за тези четци... нямаше го Имама.. но колкото знам във Варна са на 26/27 този месец...Ще обиколят няколко града...
Хайде мами пускайте снимки от вашите гозби,да ми се напълнят очите  Rolling Eyes
Нека да се отличници Първолаците!

bouquet

# 146
Ох и аз да се разпиша че нещо никаква желание нямам ни за писане ни за ядене, Далче той бебо ще доиде да е добре ама много  капризен на ядене и на миризми. Ох не мога да ям нищо с подправки или с по-особена миризма-за това си карам на галет и картофена крем супа.А и друго ме мъчи пусто WC никак не мога да ходя, нищо не помага и те са и едни ужасни газове-ох сори за битовизма ама ако някой  може да помогне със савет много ще съм благодарна
Целувки

# 147
Белбей , прави мързелива гимнастика на дебелото черво .
Сутрин като е събудиш не ставай веднага легни по гръб и опри пети и плешки на леглото като си мърдаш само таза на ляво и а дясно 16 пъти . Разтрий си третото око , което се намира точно между веждите и си направи масаж на върха на носа с леки пощипвания .
И мен днес ми е мързелив ден , макар , че бая работа свърших хич не ми е до писане .
Лека вечер на всички !

# 148
Белбей аз напоследък ям много пресни лешници именно поради тази и друга причини. Повече плодове и чайове... Иначе може да възникнат някои допълнителни неприятни проблеми като хемероиди.  newsm45 smile3506

# 149
Хайде и аз да се разпиша  Heart Eyes

Първо ще побързам да изпратя поздрави на всички от Спорти - днес се видяхме, по стар арабски обичай - аз, Катето Мароки, Абра и Спорти. Не постещите ударихме по едно мохито, а Катето, милата... само ни наблюдаваше... ама като дойде ифтар - ихаааааа що вода побра таз жена!!  Party Снимки от сега да кажа - не правихме...
Да почерпим - да не кажете, че сме скрънзи, моля!!

Спорти, весело изкарване на сватбата, ще липсваш тук!!  Hug

Страхотна, зачетох се в постингите ти - не беше ли споменала, че египтянина живее в България?? Сега пишеш, че за толкова време не се е срещнал със семейството ви, извини ме, но явно съм пропуснала - от колко време са заедно със сестра ти като двойка??

Далка
, хубаво нещо са тия разпродажби.. Ами ако си вземеш дреха от "Дрехи на килограм"... не попиваш ли пак енергията на човека, носил я преди това?? То, това с енергията е така, да... поне така съм чела и аз. Но все пак на мен би ми било приятно.

Кате Шилан
, много се радвам за котенцето... Аз пък съм такъв Плюшкин... събирам де кво що ми попадне... хаха навремето баща ми ми беше казал - "Никога не изхвърляй онова, което не можеш да си направиш сама!!" И аз го послушах и така - събрала съм какво ли не!!  Joy

Белбей, не се притеснявай за "битовизма" - много го имаме тоя проблем - моите килограми се дължат именно на това!! Аз лично смуча бонбонки Лаксатол - от Гърция ми ги носеха, но сега видях, че се продават и в България... Много добре действат - не боли корем (както от сена, например) и влияят поне 2 дена, като МОЖЕШ да излизаш, в смисъл не се разхлабва МНОГО стомаха, а съвсем нормално!

Манел, интересен магазин, мерси!   bouquet

Лили, таз година в първи клас, няма и да усетиш как ще стане абитуриентка, после иншаАллах абсолвентка... а тати да я пази с голямата пушка, че каквато е красавица... няма да му е лесно, ейй!!   Kissing Heart

От мен поздрав с едно старо позабравено сръбско парче
http://uk.youtube.com/watch?v=PMNmajwaF1U

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт