LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 225
duhi_puhi ти взимала ли си такава голяма калъвка,че ми звучиш доста убедително че става от една три  Grinning

Дам, взимала съм Simple Smile
На свекито 3 комплекта чаршафи й поръчах, но нямаше калъвки .. само от големите..
И с 4 тигела точно 3 калъвки станаха..

# 226
duhi_puhi ти взимала ли си такава голяма калъвка,че ми звучиш доста убедително че става от една три  Grinning

Дам, взимала съм Simple Smile
На свекито 3 комплекта чаршафи й поръчах, но нямаше калъвки .. само от големите..
И с 4 тигела точно 3 калъвки станаха..
супер те май така излизат и по далаверски като цена  Laughing

# 227
  • В центъра на Вселената...
Момичета, някой има ли си тези дънки? Отзиви? Изглеждат интересни, но се чудя размер 168 дали ще ми стане. А и струва ми се, че са тънки  newsm78

# 228
Е как да знаем дали 168 ще ти стане  Mr. Green
Дай си някви мерки поне.
Ако си взимаш 36-38 от дамската ... мааааксимум 40 (ама едва ли) .. и ако си до 170 см. висока ще ти станат Simple Smile

# 229
Получих от 23.08 този drap-супер е и го взех голям размер ще има и за калъвки Laughing

Това е моя гав ,мислех ,че това е стелажа с обувките  Embarassed,а то hahaha

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-housses-de-cintre-so-home … tegoryid=47918223
подарък-раница Соник

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 11:19 от erita

# 230
  • Beyond the Frontiers
Алекс, благодаря за темата и новата страничка!   bouquet Има ли развитие по въпроса със статията?  Rolling Eyes

Питане - поръчвала ли е някоя от вас от тези калъфки за дълги възглавници? Като това примерноnewsm78 Идеята ми е дали може от толкова голямо парче плат да си направя чаршаф и калъфка за детското легло  Crazy

.
Добра идея - по мои сметки, като се разшие ще се получи парче плат с размери минимум 2*85=1,70 на 1,85, поне на кошара ще стане. Peace

# 231
  • Бургас
Момичета, някой има ли си тези дънки? Отзиви? Изглеждат интересни, но се чудя размер 168 дали ще ми стане. А и струва ми се, че са тънки  newsm78http://media.laredoute.fr/product/picture/39461905o_aix.jpg

Тънки са. Като модел са интересни, да.
Кой номер носиш от дамската номерация?

# 232
Някъкви отзиви за тези блузи
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-col-rond-manches-longues- … tegoryid=22898417
Благодаря предварително!

# 233
  • Пловдив
Алекс, благодаря за темата и новата страничка!   bouquet Има ли развитие по въпроса със статията?  Rolling Eyes

Питане - поръчвала ли е някоя от вас от тези калъфки за дълги възглавници? Като това примерноnewsm78 Идеята ми е дали може от толкова голямо парче плат да си направя чаршаф и калъфка за детското легло  Crazy

.
Добра идея - по мои сметки, като се разшие ще се получи парче плат с размери минимум 2*85=1,70 на 1,85, поне на кошара ще стане. Peace

Не - 85 е обиколката на възглавницата - ще ти се получи парче от 85 на 185 см  Peace

# 234
  • Сливен
 PeaceЗа успокоение -да ви издам една тайна.Получих нещо което май ще излезе,че е каталог.Видях го само през скайп-но съдържа една книжка,плик с някакви оферти,които май се попълват,и някакви кодове за определени артикули,сега и не съм много сигурна ,че с моя френски ,но предполагам че е така Embarassed.И то в два броя,тъй като използвах кода с сак лафума на два акаунта.не мога да ви кажа по подробно,защото са при майка ми,а тя ще ми ги прати чак в понеделник -вторник.Така че очаквайте и вие. Peace

# 235
Момичета вие имахте ли известия или така ходите да си проверявате? Ама аз като и не знам дали на нашия пощенски клон ще дойде или на митница.  newsm78 newsm78 Предполагам ,че ще е над 2 кг .. , но забелязвам че понякога и над два килограма някой полочават в клоновете.

# 236
и аз така смятам - едно парче 85 на 185 см - значи от 2 бройки, ще има и за калъфки за възглавници и за чаршафче  Laughing
Мерси, момичета!   bouquet

stamimar, каталогът хич не е книжка, а си е цяла тухла 4ка  Mr. Green

# 237
Някъкви отзиви за тези блузи
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-col-rond-manches-longues- … tegoryid=22898417
Благодаря предварително!

Чакам ги да пристигнат скоро - поръчката ми е от 30.08.  Grinning

# 238
  • Перник

.
И аз преди време имах такава идея за голямо легло, но ми се развали машината Sad
Взимаш 2-3 и можеш да си направиш комплект. Е, може да се наложи някой тегел повече, но като пресметнеш цената си направо далавера  Laughing
Змейковица е права, че 85 см е обиколката на възглавницата, но като ги съединиш, става. Имама един такъв чаршав и "от самолет"  Laughing не си ли наставката.

# 239
  • София
Да попитам
Преди два месеца ми пратиха чекове за 2 неполучени от моя акаунт поръчки и 1 на мъжа ми от акаунта.
Мога ли за 3 те чека  да направя една поръчка както се прави с чековете .?
да може ,но не става ли въпрос за ваучери?

чекове са за съжаление
можеш да ги изполваш спокойно всичките които имаш.Предполагам си прочела какво пише за чековете и си наясно как става номера с поръчката

Как да принтирам поръчката си на първа стъпка.Аз я сеифнах на компа и после принтирах но ми  излезе без цените ??!!

Общи условия

Активация на акаунт