Дюкан ще покаже и на вас как се изхвърля над 4 тона мас - 123 тема

• 38 091
  • 957
  •   1
Отговори
# 15
             ДОБРО УТРО И ОТ МЕН ПРЕКРАСНИ И ПРЕКРАСЕН!
             ВЕЩИ благодаря за изненадата сутринта, не зная дали ще хвана първа страничка, но няма значение. Зярнах там някой сервирал кафенце - благодаря, сега ще се върна да прочета.
             Кантарев ми намига сутринта - втори ден вече - 99.800, ако и утре е така ще сменя линийката и смело ще мога да кажа, че минах на пейката на девятките.
             Лек и ползотворен ден на всички и лека седмица!
             ГУШКИ И ФИЛЮДКИ на всички стари и нови муцунки!!!!

# 16
добро утро
Нова тема и аз отпред съм на първа страница. Grinning
На всички спорна седмица и много минуси.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 10:18 от Denni

# 17
Айде и аз да не остана назад.... Добрутруууу   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 18
Добро и отслабващо утро и от мен ! Честита ни нова тема! Вещи -  мерси за корекциите в табличката!   bouquet
Честит празник на патерици на Цоци и Вещи.Да са ви живи и здрави слънцата и много да ви радват и слушкат!  Heart Eyes
Мерси за кафенцето на ранобудното Кате  Hug - супер е!
Ривелкаааа - ти всичко виждаш бре коте  Hug  Hug  Hug
На всички "стари муцуни" (да не ви изброявам поименно) - цАлиФкииииии  Heart Eyes , на "новите муцки" - търпение и упоритост му е майката!   Flutter
Чета ви редовно, но понеже нямам с какво да се похваля - не пиша! Но .... все пак малко отчет и от мен - режимна съм - реших малко прибързано да мина в трета фаза (сега осъзнавам , че беше грешка) , така че .... пак ще се върна на 5/5  Embarassed
Вече съм 70 кг. - започнах 92  Embarassed Не се давам лесно ...  Peace
Хубав и усмихнат ден от мен!
Качулскааа  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 15:40 от Геци 75

# 19
    Добро утро и от мен на всички!Вещи,Цоци,честито на патерици.Много здраве,късмет и щастие на дечицата.
   Страхотна темичка,дано успея и аз да се цопна на І-ва страничка.Благодаря за кафенцето,лека и успешна седмица на Вички!!!

# 20
  • в баира
Здравейте от мен!
Не съм писала от 111 тема май. Влизам да се похваля, че вече съм в четвърта фаза   newsm44. Успях да задържа килограмите (58), въпреки че на морето си позволих много нережимни храни. Протеиновият четвъртък си го спазвам най-редовно, свикнах с многото вода и сега не мога без нея, трици не ям всеки ден, но през ден, през два си ги хапвам. Като цяло от режима свикнах без белия хляб и без сладкото, а за мен това е голямо постижение. Навремето десертът ми беше хляб  #Crazy Чувствам се прекрасно, получавам комплименти от околните, купувам си нови дрехи. Кой каквото ще да казва, режимът на Дюкан е най-ефективният!!!
Пожелавам успех на всички отслабващи!

PS: Катяджин, това ти ли си на аватара?!  Shocked Поздравления от мен!

# 21
Здравейте красавици и красавец,

Днес кантара показа 69 кг. Представяте ли си, ааааааааа   newsm44
Идва ми да крещя от радост.  Да ва нацАлувам и улигавя всички до една, и тебе Тунинг    lovekiss
Много съм щастлива. Настанявам се на пейката на шестичките, сместихте ли се  Joy Дано да е трайно това ми пребиваване, хич не ми се ще да притеснявам седмичките пак  Mr. Green, защото освободих местенце за Татит, хайде мила  Peace

Сега искам съвет: Приемам всякакви,
отивам в Гръцко. Запасих се с консерви риба тон, вакуомирани пържолки, ще направя 2-3 кекса, ама нещо храната ми се струва недостатъчна  newsm78
Имам 2 дни, да добавя провизии - казвайте, особено тия дето пътуват
Сега особено, след като видях дългоочаквания кг, никак не ми се иска да се връщам назад  Mr. Green
Мъжо казва "че хората там гладни не стояли, и тия тенекии няма да ги мъкнем, ама ..... и без друго съм се била "спайдушила" достатъчно ........  Joy Joy Joy
Хайде моля, помогнете  Praynig
И ако някой може да ми каже как да си поискам печено пил.бутче и салатка от сервитьора на гръцки, че аз освен матерния си език друг не владея  hahaha
Sagittarius, Танчето,  Геци 75, Ривелка  Hug

Два броя Варненски Катета -  Hug появявайте се по-често, липсвате ми

И за всички стари, нови, още по нови - една голяма ЦАлуФка

Желая ви успешна седмица

# 22
Здравейте, момичета и момче! Аз  не съм писала отдавна, но не спирам да ви чета. Браво на всички постигнали страхотни резултати! Аз близо месец бях не много режимна и веднага си пролича. За това от днес ще съм стриктна. Лек и отслабващ ден на всички!

# 23
Добро утро Simple Smile
Нямаше ме, а на 5ти цялото семейство имахме месечинка.
Черпя със закъснение, но от сърце

за ПЗ http://www.recetas-de-cocina.net/wp-content/uploads/2007/09/wwwperduecom.jpg

и нещо сладичко режимно разбира се

Взимайте и кафенца
http://bp2.blogger.com/_oLq8ZlfNs4U/Ro0D20PkBxI/AAAAAAAAAHA/Aja7 … /Barista-1800.jpg

Приятен и успешен ден Simple Smile

# 24
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Привет и от мен - якаТА инвеститорка  Mr. Green

признавам, че не мога да прочета всичко от предишната тема, но прегледах тази  Peace
Росчо - канелените бисквитки на франц, мммммммм, вкусни и издържат дълго. аз се запасих с такива за почивката.

от 29 съм в трета - милсля, че знам всичко  Crazy затова сега е момента да ми вкарате в правия път.

Поздрави и лека седмица!

# 25
      Здравейте прекрасни в новата темичка!!!
   Много минуси в нея и само хубави емоции и новини!
   Лека и ползутворна седмица!

Hug   bouquet  Hug

# 26
Филюдка, честито ти 9Mr. Green  bouquet
И честито на всички с намаления!
Тониииииииии, ко праиш ти, бре? Shocked smile3556 Dizzy Face Утрепа всичката риба! Laughing
С това темпо на сваляне скоро май ще ти трябва не само нов гардероб... Whistling Joy

Абре, някой ще ми каже ли Защо от 2 седмици крьвното ми е 100/70 (80) ??? newsm78 Регулирам го с кафета и коли, ама нямам спомен в последните... 5-6-7 години да ми е било толкова... За повече от 1 ден, примерно.... Thinking Дюкан направо ще ме направи от хипер- хипотоничка! newsm62

# 27
Бандааааа, привет !
След тежкия уикенд.... newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes ....днес съм на работа... smile3507 atwork ....

И понеже бях жена, майка, домакиня, готвачка.....направих бухтичките. СТРАХОТНИ са. Временно се отказвам от палачинката и минавам на бухтички Laughing . От дозата ми излизат точно 4 - колкото триъгълничета са в тостера. Хмммм - вкуснотия. И дъщерята много ги хареса. Засега ги хапваме солени, но по-нататък може да го пробваме и в сладкия вариант. Сега тостера стои на шкафа отгоре...и скоро май няма да го прибирам.

Лек ден ви желая и спорна седмица.

# 28
Добро утро!
Успешна нова седмичка на всички и мноооого минусчета.
При мен кантара се върна с чертичка на горе  #Cussing out Все така става - каквото сваля в П, си го връщам в ПЗ  ooooh!
За това.... реших да мина на план Б  Joy Вместо 3/3 смятам да променя малко схемата.
В началото мислех да е 5/2  Thinking Какво мислите, дали е добре само 2 дена със зеленчуци  Thinking
Или 3/4 да го направя  Thinking
Явно че П дните, трябва да са повече ПЗ, за да не връщам кг.
Има ли нещо вредно или зависи само от мен дали ще издържа 5/2  newsm78

# 29
Добро утро!Да се запиша и аз в новата тема.
Момичета, кантара ми днес сочи 77,2.Вие кога си сменяте линийката?Чакате ли да стане точно число или съответно по-малко от него, за да я промените?Защото на мен много ми се иска да я сменя на 77.

Общи условия

Активация на акаунт