Дюкан ще покаже и на вас как се изхвърля над 4 тона мас - 123 тема

• 38 116
  • 957
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Добро утро,и аз съм вече в офиса.За днес съм си приготвила сандвичи от тричавия хляб с немското крема сирене, пилешко филе и краставици.Днес съм трети ден на ПЗ,много добре ми се отразява.Не съм се теглила днес,но ми е прибрано шкембенцето и съм доволна.Вчера готвих по дюкански,осве хляба правих пипер със свежо сирене и яйце на фурна,воденички с доматен сос.
А онова недоразумение -пиле с грах го хапна дъщерята,много й се услади,аз до сега грах не съм готвила,така че още един плюс за диетата.Отркри се нова рецепта за семейството.
Лек ден и много минуси!

# 31
Добро утро!
Нова седмица нов късмет-още едно кило,ураааа!Вече преминах половината,страхотно!
Питах преди няколко дни,ама глас в пустиня,та пак ще питам-има ли някой като мен,да си хапва нормално солено?Просто се чудя,дали не свалям по-бажно,и исках да сравня резултати-от 4 месеца съм на режима,благодаря предварително,ако някой сподели!

Страхотен ден на всички,при нас е пролет и наистина е страхотно,та пускам ви от мойто пролетно настроение!  bouquet

# 32
Здравейте и от мен!Не пиша често но ви чета редовно.Хората са казали като нямаш какво да кажеш по добре слушай.И аз слушам,чета и много внимавам все пак целта ми е като вашата.Много ви се радвам и за свалените грамчета и килограмчета за успехите ви в др. сфери на личния живот.Но най-вече на щастливите събития който се случиха тук при нас.Бебетата на" Дюкан"са факт и ги чакаме с нетърпение! stork-boy stork-girlЗасега това от мен. Ще си стоя на балкона и ще гледам да не изпусна нещо важно Rolling Eyes
Много целувки, минуси и бебета !   bouquet

# 33
ros4o, научи да казваш "без захар и без зехтин" Wink.
Горда  Grinning.

# 34
Здравейте и от мен  Simple Smile

Аз нещо почнах да се чудя - днес ми е 7ми ден ударен, а кантарът, по който започнах  показва само -1 кило  #Crazy В същото време кантарът при мама и тати отчете -2 кг. за 2 дни, та иди и разбери кой крив, кой прав. С метърът все забравям да се замеря  Laughing , но довечера задължително и това ще направя. Чуденката ми е дали да не изкарам още 3 дни ударен, или да мина на втора фаза? Чувствам се добре, но пък ужасно много ми текат лигите да си направя една пилешка кавърма на тефлончето  Embarassed, че така само месо - нещо не ми се ослажда, дори се наяждам с много по-малко от преди. Вчера от едно пилешко бутче и 2-3 дробчета бях преяла, та за целия ден ми се получи, че съм изяла 1/2 кофичка кисело мляко с овесени трици, бутчето + дробчетата и вечерта още малко мляко с пшеницни трици, че месо хич не ми се ядеше.

# 35
Добро утро и аз да се разпиша Flutter
нищо ново при мен, боря се с последните 3 кила Laughing

Лек ден на всички Hug

# 36
Nyala аз по принцип не съм хапвало никога солено предпочитам по безсолно, и сега пак продължавам така
jeniqa  аз чакам да покаже по малко от 0.500 и сменям  така че това твойто си е 77  hahaha
Ivi4ka  според  Дюкан дните трябва да са равни по добре мини на 4/3
пижолина не се лакоми всички казват че след 7мия ден не се сваля а и не е само 1 кило а цяло 1 кило   bouquet и разгледай рецептите все ще си харесаш нещо което да ти се ослади  Peace

# 37
  • София
Мили другарчета, имам голяма молба към вас!
Както някои от вас знаят, от известно време работя по създаването на онлайн магазин за дрехи с големи размери.
Магазинът се съпътства от форум и оказион, като първо пускаме форума, след това оказиона и накрая магазина.
В тази връзка искам да ви помоля да си «поиграете» във форума – да се регистрирате, да пускате теми всякакви и после да ми пишете за евентуални проблеми, които сте  срещнали там.
Много ще ми помогнете!

Магазинът (неработещ) е на http://www.charovnica.net/ , като линка за форума работи; а самият форум е на http://www.charovnica.net/forum/

Благодаря предварително на всеки, който отдели от времето си!!   bouquet

# 38
Здравейте,
Към Пижолина - 7 дни ударни са предостатъчни, минайвай на ПЗ - по схемата.
От опит а и от коментарите в темите след 7 ден не се отслабва.
Успех на всички!

# 39
cote, нямах търпение да видя едно такова мнение JoyВеднага отивам да оправя числото.

# 40
пижолина,аз мисля,че ти стигат 7 ударни,нали знаеш,че не е препоръчително толкова дълго,ако не си под лекарско наблюдение,а и пшеничните трици,само могат да заместват овесените понякога,не бива да са общо повече от 3 с.л.

# 41
  • Варна
 Добро утро и от мен
baci  bouquet,благодаря за чудесната рецепта за бухти,много са вкусни станаха от първия път(че и втория станаха)и са много вкусни.Аз ги направих солен вариант.
 Вече съм 63 кг,но защо ми се струва,че съм по-слаба от преди когато бях на тези кг.Влизам в дрехи,които носих когато бях 60 кг,вие имате ли такива наблюдения.

# 42
jeniqa знам колко по готино се чустваш като си сменяш линийката
Росита 77  и аз забелязвам такова нещо в момента нося дрехи които съм купувала когато бях 55 кг а сега съм 61

# 43
cote, това ми е болката,мъжа ми яде безсолно по принцип,и сваля по-бързо,ама като не ми е вкусно,и си намирам оправдание с ниското кръвно....
jeniqa,за какво да чакаш,аз жеднага сменям,много стимулиращо ми действа!

# 44
  • Варна
cote,това дали означава да не отивам на предишните си кг,не искам да ставам прекалено слаба,че съвсем ще ми изчезнат гърдите.
jeniqa,аз изчаквам поне две сутрини да видя едни и същи кг и тогава сменям.Наистина промяната в лентичката действа стимулиращо

Общи условия

Активация на акаунт