Дюкан ще покаже и на вас как се изхвърля над 4 тона мас - 123 тема

• 38 104
  • 957
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Хей, здрасти, аз се завърнах... ако някой е забелязал, че ме нямаше, де  Joy

Силистра е хубаво място, но фестът беше едно голямо разочарование, отдавна не съм попадала на такъв.... ад. Rolling Eyes Обаче хотелът си беше с пет звездички, което си е хубаво. Киснах си във ваната и видях под мивката  Shocked Shocked Shocked КАНТАР - и цопппппп. Той ме показа 60 килца даже без малко.  Blush Въх какъв кеф!!! Иска ми се да изтикам някое дупенце на по-долната пейка, ама пусто - моят кантарчо във Варна ми показа повечко. Тъй де, след цял ден плюскане.  Twisted Evil Не знам колко килца съм и няма да бутам линията.

Поздравявам и целувам всички. Имам да чета още и да наваксвам, но виждам със острия си поглед на сив мъжки гарван, че в темата се завръщат едни любими муцуни - РАДВАМ се УЖАСНО!!!!

newsm51 Кате*  - много специален поздрав и за теб!  Бъди много здрава, красива, обичана!

Целувки за Вещи и Цоци, които не можах да поздравя навреме за техите момичета...  Heart Eyes

# 301
 добро утро дами и туни
лек ден

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 06:05 от mimi-dessi

# 302
  • София
Добро утроооооооо
Кафето е от мен, да не карам рожденничката да става рано Hug
Кате* - Честит Рожден ден!!! Много незабравими моменти, късмет и много много здраве ти желая!  bouquet

Аз отупах още 200 гр. Grinning

# 303
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!

Честито, Адашче! Жива, здрава и много безгрижна година ти желая! Постигната и задържана цел!

Браво, Заяц, давай все така!  Hug

# 304
Добро утро прекрасни

Кате* честито - много усмивки и любов ти желая
dini  няма никакво значение в какъв вариант са триците
dorchester липсваше ни как иначе
rien  и аз купувам готова кайма но само когато пише че е 100% от въпросното месо
и сега аз да си порева... голямо задържане направих пък  Crossing Arms даже съм с 1 кг повече вчера бях 62 днес 61.700 дано се размърда най сетне
Фолиииииии помагай
Спорен ден и минусов   Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 06:43 от cote

# 305
  • Стара Загора
Добро утро момичета и Туни!!
Кате* честит рожден ден

.Да си жива и здрава и успех с килограмите .Влизай от време на време ти съвсем се изгуби от как заслабна Joy Joy Joy
Не успях да честитя на време на двете съкровища малката Приси и дъщеричката на Цоци .
Много да ви радват и слушат ,че нашата зодия сме опасни викаме добре и си правим каквото знаем .
Доре стискам палци и Варненския да покаже намаление.
И аз от срещата  само свалям ама като се затвърди тогава. Wink

# 306
Добро утро свежарчета!
ЧРД на Катето! Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

rivel4ee  Hug
Майка Зайка благодаря за кафенцето и на другите  Hug
rien , радвам се че си на линия  Simple Smile
Дорчи, добре си се завърнала.   bouquet
Желая на всички - "колата да тръгне по нанадолнището"  Grinning
И на себе си също.  Shocked
Днес или утре мисля да си купувам кантар електронен че изобщо не мога да разбера колко съм на моя механичен- ту 72.5,ту 73 , и ако новия ме покаже отгоре 2 кила направо не знам... ooooh!
Хубав ден на всички.  Grinning

# 307
Здравейте момичета и Тунинг.
Леле, какви ароматни кафета сте сервирали
Първо рожденничката , Катенце , желая ти всичкото щастие на света Hug

Дори , липсваше Hug
Катеджин , видях вчера снимките .................умопомрачителна си Hug
Тони, браво за свалените 26 кг , личат си и още как , продължавай със същата упоритост Hug
Риен, скоро да оздравяваш Hug

Сега малко да споделя за мен , преди около 2,5 месеца си пусках изследвания и всичко освен холестерола си беше в норма.Вчера си взех новите резултати и отново холестерола ми е висок , дори се е повишил . Знам , че Дюкан има обясненеие  за това , но мисля да не си правя повече експерименти със себе си и да мина в трета (дори в трета+) и да включа и други храни , а да намаля месото и да откажа напълно жълтъците.
Така ,че когато можеш Вещи , премести ме в табличката при третофазничките  bouquet

п.п Ако някоя от вас има подобен проблем , моля да сподели на лични.

# 308
Добро утро и от мен Hug.
Кате*Честит рожден ден!
Да се оплача вчера сутринта бях 62,700кг.,а тази сутрин 63,200кг. #Crazy #Crazy #Crazy.Някой да има на идея,какво се е случило с мен newsm78,че е много гадно така с тоя кантар Sad.

# 309
  • New Zealand
добро утро и от мен!
кате,ЧРД! много усмивки и положителни емоции! Hug
тони,впечатляващи резултати! браво!  bouquet

# 310
Катe*, честит рожден ден! Бъди все така усмихната и лъчезарна!

# 311
Здравейте любими,

Бързам да почерпя за Порцелановата си сватба  /20 г. законно вричане във вечна любов, а утре на поредно свадбено пътешествие/

Честит рожден ден Кате - бъди здрава и щастлива

Тони- браво  smile3501
Катеджин - видях те,супер си newsm10
Бермудез - щом се налага, здравето е на първо място. В трета пак се сваля   yes
Аз успешно трети ден затвърждавам килограми.

# 312
Кате* - Честит ден ден  newsm59
 babydust7 - Да си ни жива, здрава и все така очарователна !!!
Хубав и отслабващ ден на всички!
Абиииииииииииииии -  smile3525
Всички - равнииииис, мирноооо - в колонка по един  ......  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

# 313
Добро утро хубавелки  Hug  bouquet
Благодаря отново на всички ви за хубавите думи  Hug

Много съм щастлива,че ви намерих и съм част от вас...Благодаря на всички момичета,които ми писаха и на лични...много сте ценни за мен и ви благодаря,че ме цените и вие  Hug Heart Eyes
Реших да оставя снимките в подписа ми  Hug Heart Eyes

Кате *Ч*Р*Д* Много здраве,щастие и любов!  hbday

ros4o
Честита ви годишнина. Hug Да сте живи и здрави и да се слушате още 100г  Hug Heart Eyes

Слънчев ден ви пожелавам с много свалени килца  Hug Heart Eyes

# 314
        Добро утро и от мен на всички слабеещи и задържащи Дяканеси!
        КАТЕ newsm59 newsm67 newsm38, от сърце ти желая мноооого здраве,щастие и късмет на теб и цялото семейство!
        На всички - лек и отслабващ ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт