Дюкан ще покаже и на вас как се изхвърля над 4 тона мас - 123 тема

• 38 104
  • 957
  •   1
Отговори
# 315

Кате, честит рожден ден! Здраве, щастие и късмет на теб и близките ти! Hug  Да си много обичана и все така усмихната! Heart Eyes

Ros4o, честит празник!   newsm51 Да стигнете здрави и щастливи до диамантената сватба! Весело изкарване на пътешествието!  Hug

Усмихнат и отслабващ ден на всички!  bouquet

# 316
Привет на всички с пожелания за слънчев ден!!!
Снощи писах в този форум, но тази сутрин не си намирам написаното ! Вяно е че беше късно но не чак толкова, но пък бях много уморена за сметка на това...Както и да е...С риск да се  повторя ви казвам, че след като прегледах снимките ви просто стоях и гледах и ги виждах и не го вярвах... Няма да пиша неща за да ви похваля... Виждам, че тук се поддържата отлично... Но то просто с едни хвалби не става...човек трябва да застане пред всяка от вас и да "свали шапка" както се казва... Всъщност и аз съм от тази категория, която е вечно на диета и вечно дебела... и съм се уморила от това...но определено не пиша в тази тема , за да се оплаквам , а и дори нямах намерение да пиша въобще, но просто като видях снимките...след като зециклено гледах в тях с ококорени очи просто не се сдържах да ви призная , че сте страхотни... ох, всяка дума бледнее пред впечатлението , което оставиха снимките у мен... smile3501
Тъй и тъй съм се вписала искам да попитам нещо, което няма как да не е питано, но просто не мога да прочета цялата тема от липса на време, но определено вече не и от липса на интерес....Та, въпросът ми е защо при мен не се получи ... Купих книгата преди половин година и я започвах 2 пъти-първият 6 дена, а вторият път-4 дена! И двата пъти кантарът не помръдна...65 кг съм и имам Дупенце, и всъщност имам да свалям не много но имам... Но и двата пъти -НИЩО!!! И я захвърлих книгата...
Ако някой може да сподели защо така се е получило при мен и дали да се пробвем още 1 път , много ще съм му благодарна за отделено то време...
Успешен ден на всички!!!

# 317
Добро утро
Благодаря за кафенцата на ранобудните мацки   bouquet
Кате, честит рожден ден - бъди жива и здрава и много щастлива
Тони   bouquet страхотен резултат - продължавай в същия дух
Росчо   bouquet - да сте живи и здрави да празнувате и 100 годишнината от сватбата
Катяджин   bouquet на последните снимки нямаш нищо общо с първите - страхотна промяна
Радвам се, че се появиха момичета, които бяха в темичката когато и аз се присъединих тук - няма да ви изброявам поименно, защото ще пропусна някой  Hug Hug Hug Hug Hug
Приятен и усмихнат ден пълен с много минуси

# 318
Добро утро момичета!
Кате*, ros4o   bouquet Hug=

# 319
Добро утро и от мен!
Днес много хубав ден излезе...празници, празници...

Честит рожден ден Кате , нека 365 от най-прекрасните ти дни се съберат през тази година и я направят прекрасна!  bouquet

Росчо, честита порцеланова сватба...20 е число на постиженията ( и в килограмите и в брака)...Страхотно и романтично прекарване на пътешествието  Hug

На всички останали - прекрасен и ведър ден

# 320
Добро утро !
Пожелавам много щастие и все хубави поводи с много усмивки на всички празнуващи днес ! Simple Smile

# 321
. Купих книгата преди половин година и я започвах 2 пъти-първият 6 дена, а вторият път-4 дена! И двата пъти кантарът не помръдна...65 кг съм и имам Дупенце, и всъщност имам да свалям не много но имам... Но и двата пъти -НИЩО!!! И я захвърлих книгата...
Ако някой може да сподели защо така се е получило при мен и дали да се пробвем още 1 път , много ще съм му благодарна за отделено то време...
Успешен ден на всички!!!

При мен е нещо подобно. След 7 дни ударен и 1 ден протеини и зеленчуци кантарът отчете -1кг, но за сметка на това сантиметърът показва -2см "талия" и "ханш" /в кавички, щот нещо се губят под 20 кила сланинки  Wink /. За малко да се откажа, но реших - какво пък, нищо не губя ако продължа месец, пък да видим какво ще стане. Пък и определено ме вълнува повече какво показва сантиметъра, а не кантара  Simple Smile

# 322
  • Варна
Честито на всички празнувасщи днес!!!   bouquet Да сте все така постоянни и упорити, най-щастливи и обичани!!!    Hug

# 323
Добро утрооооо!Сега да са поФАла- 1 кило замина наи-накрая!Познайте каква е радост!

# 324
         Анна-Мария,според мен не си достатъчно убедена и мотивирана.Трябва ти явно по-голям хъс.Дано като си видяла снимките - си го добила.Сигурно си прочела,че при всеки организъм е различно,явно ако  почнеш режима ІІІ-ти път,поне изкарай 1 месец,па тогава решавай да продължиш ли,или да спреш.Може би организмът ти се бунтува и е възможно да почнеш след ударния да сваляш.Пробвай за по-дълго време и тогава ще коментираме,в крайна сметка не можем за 5 дни да искаме чудеса,нали и той трябва да се настрои.При едни е по-бързо,при други по-бавно.Успех!

# 325
Добро утро!
Кате*, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много красива! newsm51
Росчо, честит празник! Пожелавам ви много щастие и любов! newsm51
Хайде и аз да почерпя днес, че също имам годишнина от сватбата ми - 14 години  smile3510
Тунинг, вече съм спокойна за теб, че имаш тефлонова плоча и можеш да си приготвяш храна. Относно рулцата от раци си мисля, че Дюкан ги разрешава, но според мен, не всеки ден, а от време на време, просто за разнообразие.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 10:04 от vani_nik

# 326
Добро утро и от мен!
Кате* честит рожден ден и от мен-само най -прекрасни неща ти пожелавам  newsm59
Честита годишнина и на Росчо  dancing

След моя вчерашен втори П ден- още -0.500 кг си заминаха newsm68.

И като никога ще вкарам и малко повече инат да направя и днес 1 П -да видим утре как ще е положението.

Дано разкарам и другото останало плюсче. newsm17.

ПП. Честита годишнина и на теб Вани Ник. smile3525

Страхотен ден на всички Hug

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 13:07 от veneras

# 327
Добро утро!

Тонито,браво,страшна си!Да ти кажа,аз навремето ,като бях слабичка,и качвах по едно кило,веднага си представях как съм си лепнала 4 пакетчета кайма от 250 грама,и ми ставаше лошо от сравнението,ама ти сега си свалила 104 пакетчета кайма,не е ли супер!Продължавай в същия дух! newsm10

По повод на киселото мляко,исках да ви кажа-аз си квася,че тук при нас слагат какви ли не боклуци за сгъстяване,а и факта,че ми стои в хладилника със седмици и не си променя вкуса....та ако не ви мързи,това е гаранция за качество!

Честит празник на всички с повод! smile3525

# 328
Бърз дзак и от мен, и добро утро! kaffeetrmker_2
Влизам да отчета лек спад в тонажа си  Mr. Green, наближавам и втората си цел... Ами сега?  newsm78 Признавам, че влизането в трета ме притеснява - изисква сякаш повече самоконтрол. Страхувам се да не разбудя свинята в мен...  Wink. Така де.
newsm59 на Катя*, много щастливи мигове!
Росчо и Вани ник - честита годишнина, много да се обичате!
На патерици, но от сърце за девите на Вещи и на Цоци
Видях прекрасните Катяджин и Тонито - шапки долу! newsm20
На новите момичета - здравейте и успех! На старите муцунки - навестявайте ни по-често, де!  Heart Eyes
На всички - с поводи и без, весел ден!   bouquet

# 329
Добро утро на всички диетуващи! На празнуващитете - честито!!!   bouquet
Аз да се похваля - 3ти ден от режима и -1кг!!! Ура! Постижение за моя милост.
Спорен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт