Дюкан ще покаже и на вас как се изхвърля над 4 тона мас - 123 тема

• 38 109
  • 957
  •   1
Отговори
# 330
Честит рожден ден Кате*, да си жива, здрава, обичана и обичаща.

Катяджин  newsm10 супер си. В началото когато започвах режима гледах твойте снимки. Ти си една от вдъхновителките ми. Гледах, че си започнала от малко под моите килограми и ти се възхищавах и се чудех кога и аз ще изглеждам като теб. Grinning

Тонито браво на теб  smile3501 smile3501 newsm10 давай в същия дух.

Момичета и момче,
да се похваля. В кантара няма промяна , а и съм в МЦ, ноооооооооооо днес си влязох във всички стари дрехи, който съм носила преди 10 години. Не съм си мислила, че отново ще се побера в тях. Тогава бях около 65 кг., а сега съм 74 кг. и съм си вътре. Е полите малко ми стягат в кръста, но си ги закопчавам  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44.

Сега всички познати ме убеждат, че съм перфектна вече, но аз си знам, че още малко трябва да сваля за да съм както трябва. Така, че мога смело да заявя, че аз за 4 месеца и ... малко не съм се и надявала, че мога да изглеждам пак така и да имам отново самочувствие на хубава жена. newsm03

# 331
Здравейте момичета. Честито минусчета на тези, които са ги постигнали, а на тези които не са-не се бойте, ако работите в същия дух рано или късно и вие ще забележите минусчета на кантарчо, всеки минава през този период. Simple Smile Честито и на рожденниците, да сте живи и здрави.

Сега искам да ви попитам нещо. Вчера си купих един немски диетичен шоколад. Но от месец и половина не съм си взимала нищо сладко и много ми се прияде, реших да се поглезя малко. Вчера ядох от него и днес съм качила 200-300г. Но не знам дали е от него. Знаете ли нещо по въпроса за диетичния шоколад, можем ли да го консумираме?  newsm78 Май трябваше да ви питам, преди да ям от него  Embarassed
Вижте какво пише отзад на опаковката:

Диетичен натурален шоколад
(съдържа минимум 55% какао)
Състав: какаова маса, фруктоза (45%), каково масло, емулгатор соев лицитин, ванилин. Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, глутен и/или яйца.
Производител: Щолверк АД, Германия

Е, аз се съобразих, все пак, да не взимам шоколад с ядки. Но не знам дали някоя от тези съставки ми навреди на режима. Моля, помогнете.  Confused Благодаря ви предварително  Hug

# 332
  • Варна
Ъх, здрасти, сори, значи, ама нямам намаление.  Cry Мойто кантарче тук си седи на старото мнение. Нищо, днес почвам П дни, след тях ще си проличи.

bouquet за Росчо и Вани Ник - още мноооого щастливи семейни години!!!

Тонито26, и аз видях твоите снимки - ти си страхотна, момиче! Гледай как изчезват някакви значителни части от обиколките ти само! Давай напред!

Старозагорки, вашите снимки ми доставиха голям кеф - освен трите познати мили муцунки, гледам че попълнението е абсолютна сладурана.

Честити намаления на тези, които се похвалиха, знам колко е гот.  Peace  Joy

Лека и безпроблема работа за тези, които се завърнаха от отпуските.  Wink

Хайде пийте по една водичка и цун от мен.

ПП София-Б - и какао, и какаово масло, и фруктоза - брррррррр  #Cussing out ужасТ. Забрави за този шоколад. Времено, де. Като си постигнеш целта - тогава шоколад.

# 333
 Здравейте на всички!
 Чела съм книгата, чела съм ви темите, сайта с рецептите и т.н. - може да се каже, че теоритично съм подготвена. Разглеждала съм снимките Преди-Сега и искам да кажа, че резултатите ви са страхотни. Поздравявам ви за волята и постоянството.  Hug
 Малко за мен - висока съм 168 см, винаги съм била около 50-52 кг, дори след раждането на дъщеря ми доста бързо и без усилия свалих качените 15 килограма до моите 50-52. НО от около 2 години нещо става с мен - кантара показва все на горе и нагоре. Миналото лято с фитнес и малко ограничаване с храната успях да посваля, бях доволна, но зимата тенденцията нагоре продължи. Това лято опитах със същата тактика, но никакъв резултат. Килограмите вече са 60.  Sad
 От понеделник се пробвам с ударната фаза - за сега съм абсолютно режимна. Имам едно въпросче - не успях в изчетените от мен материали да открия отговор. За ударната фаза дали може да се яде от обезмасленото сирене Култура? Благодаря ви и дано успея да бъда така сериозна като вас!  Simple Smile

# 334
София,грешка,грешка с тоз шоколад-първо какаото е непрепоръчително в 1 и 2 фаза ,заради високата си масленост,и после фруктозата!Да знаеш за друг път!
 oops

# 335
Мисена,

добре дошла при нас  Hug, пожелавам ти успех Simple Smile

За сиренцето, тук ще ти кажат всеки различно, но има момичета, който си хапват и пак си свалят, така че решението си е твое  Peace

# 336
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Wink

До "Катя*" - Честит Рожден Ден  bouquet От Здраве и Пари да не се отървеш Laughing

До "Мисена" - Колкото и да е обезмаслено едно сирене, то все пак има повече мазнини от разрешените. До 3-та фаза не хапвай Sad Взимай си извара..

# 337
  • София
Здравей Мисена,
добре дошла, но това което пишеш мен ме притеснява. Правила ли си си изследвания на щитовидната жлеза? намалена функция е най -честата причина за качване на килограми след бременността. казвам го от личен опит, и на мен така преди 12 години нещо ми стана и качих 10 кг, после се оказа, че точно това ми е проблема. Сеаг си пия хормоните всяка сутрин, но метаболизма ми пак е много бавен.  Hug

# 338
Добро утро и от мен.
Аз тази сутрин малко се озадачих.
Първо скачам на кантарев и той показва 68  Crazy ест. радост голяма и след малко гледам как стрелката се мести на 69, след това спира на 70, като пътрво беше застопорена на 68  Rolling Eyes Дали ме лъжи  Rolling Eyes Подхвърлих на милото, че не го харесвам тоя кантар, но на него нещо не му се чува за нов  Confused
Иначе за 4 дена пак съм с по -1 см от всякъде  Crazy
Не помня точно кой  Embarassed но някой беше писал че няма обезмаслено сирене друго освен онова Excuisa (тъй ли се пише). Значи погледнах в хладилника - това което съм купила е марка Хелиос - пише обезсолено и обезмаслено сирене, а на табелката на щанда пишеше 0,1% На самото сирене не пише.
Дали става това сирене или и него да го дам на милото  newsm78
И сега 1 въпросче. Газирано "уж" не може да се пие, но Кола лайт може, щото е без захар. По пътя на тая логика мога ли да пия газирана вода - то е само вода с газировка. Имахме преди доста години магазин за безалкохолна и аз самата съм правила газирана вода, знам от какво се прави
Лек ден на всички и мнооооого минусчета  Hug
Само нещо да допълня - гледам на лентичката си че съм на диета от 23 дена. С другите диети не е било така, но с тази направо не усетих кога минаха 3 седмици  Shocked Mr. Green

# 339
Ужас smile3511, и сега какво, да скачам на велоергометъра да изразходвам шоколада ли newsm39 или не мога нищо да направя по въпроса???? smile3515

# 340
За сиренцето разбрах, купих го вчера, но не съм яла и няма да ям от него.  Simple Smile
biala i dobra, не съм си правила изследвания на щитовидната жлеза, но килограмите не съм ги качила след раждане - написала съм, че бързо си върнах килограмите от преди бременността. Започнах да качвам преди 2 години, т.е. 5 години след като родих.  Laughing Освен повишаване на теглото, какви други симптоми биха подсказали проблем с щитовидната жлеза?

# 341
  • Варна
 Здравейте компания,днес черпя,правя три месеца с Дюкан и с Вас  bouquet.Резултата е -15 кг,а визията ми е прекрасна,в предната тема пуснах снимки,но май в многото писано останаха незабелязани.Нищо важното е ,че дори да не си писал 1-2 седмици и повече тук можеш да взезеш и спокойно да пишеш какво става с теб и как вървят нещата.Почерпката от мен

Кате*честит рожден ден,пожелавам ти да бъдеш много обичана,щастлива и желана
Росчо и Вани ник ,честита годишнина и на вас,много обич и щастие Ви желая
На патерици малко Embarassed на децата Вещи и на Цоци ЧРД  bouquet

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 10:44 от Росита 77

# 342
София,не се шашкай толкова,всички понякога нарушават-волно или неволно,случва се!

# 343
Sofia_B, просто ги изразходи тези калории - не се шашкай и ядосвай- не си знаела, мислела си, че е диетичен ... едва ли от един диетичен шоколад ще качиш килограм...

И все си мисля между другото, и все ми се струва адски нереално тази работа с качването на килограм или разни грамове за един ден...в крайна сметка като ходим по улиците или се гледаме в огледалото не си пишем килограмите на ревера, а преценяваме дали изглеждаме добре...

До колкото внимателно прочитам всички постове...някой момичета се събуждат с килограм по-тежки ей така от нищото...така, че може би и твоите 200-300гр са от същото Simple Smile

# 344
Да,не трябва да се шашкам толкова. Но тъкмо се бях зарадвала че тъкмо свалих почти 16 кг и пак паднах на 15,4кг. за това Simple Smile Но, благодаря ви за подкрепата. Ако ви нямаше момичета...не знам какво щях да правя без вас. Толкова много неща не са дообяснени. Simple Smile Добре, че го има и този форум Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт